Jel su ovaj mobitel maknuli iz ponude u Vipu? Vidim da ga u Tele2 i T-Mobileu i dalje imaju.
Gledam sad na Vipovim stranicama, nema ga... A baš sam ga namjeraval upiknut za rođendan kod njih -.-
Printable View
Jel su ovaj mobitel maknuli iz ponude u Vipu? Vidim da ga u Tele2 i T-Mobileu i dalje imaju.
Gledam sad na Vipovim stranicama, nema ga... A baš sam ga namjeraval upiknut za rođendan kod njih -.-
prosla sam sve fajlove i ocitala pravu "popunjenost" i potrosila sam cca 3,5gb ali kartica je i dalje ocitavala skoro 8gb potrosenih
stavila sam na folderu da vidim i skrivene datoteke te nasla na recycle bin koji je bio prazan ali je bio tezak oko 4gb?!
kak je vec "bio prazan" nisam ga mogla isprazniti pa sam obrisala recycle
sve radi ko i prije i sad normalno ocitava :)
Pozz, evo nakon godina 6230i stigla kući 5800xm. Nego me zanima, ovako na prvu ruku, ovi pusti fileovi šta su došli na memorijskoj kartici, je li to potrebno ili se može sve pobrisati? I jel se vama događa da senzor ne okreće odmah meni nego ga treba malo počekati?
formatiraj si prek moba karticu za prvi put, da se rijesis mogucih bugova. ali ti fileovi ostaju kaj god ti radila. ti fileovi su defaultni za mob i mora biti takva hijerarhija na memorijskoj.
da, uvijek se malo ceka da se slika okrene. ali updeataj mob na najnoviji firmware. sa najnovijim firmwareom ide nesto brze i puno ugladenije.
OK, dakle, defaultan izgled SMS inboxa je nesto poput ovoga:
http://media.share.ovi.com/m1/large/...ec004d2a63.jpg
Zanima me je li moguce to promijeniti? Recimo, kao na Sony Ericssonima, da ispod imena osobe koja je poslala poruku pise samo datum, a ne i dio poruke?
Imam problem ne radi mi na homescreenu tipka za birac i za kontakte, jel zna neko u cem je problem?
Ok, malo ću još proučit pa ide novi firmware, garmin i to...Al ovo sa senzorom, prvi put kad ga upalim i okrenem, baš mu ono dosta treba da skuži. Onda iduće pute ide normalno, bez većeg zastoja.
e da, zašto nema unaprijed napravljenih smajlija za smsove? :( kao na drugim modelima? ili ih ja ne pronađoh
šteta, to je zgodna opcija :)
nemaju smileovi kao na SE-u, iako ima neka aplikacija koju sam imao na jednoj nokiji mada nisam bas vele bio zadovoljan... imena se ne sjecam... :s
ma da, to je standard. mjenjanje orijentacije ekrana je isto program i treba mu vremena da se ubaci u radnu memoriju mobitela i onda kad krene, radi bez zastoja. samo updateaj firmware i bit ce bolje, ne savrseno, ali bolje.
a smajlija nema jer symbian ne podrzava.
Problem je u bugu koji proganja 5800 od pocetka.
Postoji nacin da se izbjegne hard reset - treba obrisati jedan "korumpirani" file i restartati mobitel da se isti regenerira - prosurfaj malo pa ces pronaci. Da bi mogao pristupiti tom fileu preko file managera, moras imati hackan mobitel.
Ukoliko nije hackan i neda ti se hackati (sto je minuta posla), onda je jedini nacin hard reset.
Hvala na pomoci hard reset je rijesio stvar!!!!
i meni se to dogodilo...pa sam radio hard reset...jel zna koji je to file,da ne radim ponovo hard ak me zezne???
pitanje: da li se 5800 moze puniti preko usb-a?
nemoze... samo preko punjaca..
Cek malo!!!! Zar se moze hakati svaki soft? Kod mene je ona 30.xxxxxx i nijedan nacin hakanja mi nije pomogao. Jednostavno nisam nikako mogao pristupiti c:sys folderu. A da ne kazem da mi se on onog particiranja kartice sjebao soft i postao bugovit (brisao mi sve fajlove sa memory kartice!!!). tek nakon soft reseta je poceo raditi kako treba.
A za hakanje sam koristio onaj programcic sto sve sam radi (jbg zaboravio mu ime :D ) i uvijek zapne pri hakanju. kasnije sam saznao da je to do verz softa.
HelloOX i to zadnja verzija radi bez problema. imam zadnji firmware i sve bez problema rijesio. samo sam cekao jedno 4 dana da mi se certificira program i to je to.
starije verzije HelloOX-a su se znale smrzavati, ali ova je meni radila bez frke
Moguće da ti mobitel povuće preveliku struju, pa se aktivira zaštita na USB portu ili je napon USB-a prenizak.