htio bih nesto napomenuti u vezi tele2 i njihove ponude mobitela.
bio sam pretplatnik vipa i kad odlucio sam preci opet na tele2. dosal je akcija n76 koja je trajala 7 dana. drugi dan akcije sam otisao u tele2 na trgu i pitao da li mogu prebaciti svoj broj moba u njivu mrezu i dobiti n76 za kupnu, tarifa 170i trajni nalog. lik kaze moze, nema problema, prebacivanje traje 2 tjedna, tako da pocetkom prvog mjeseca mozete pokupiti svoj mob kad vam prebacimo broj, a sad potpisete ugovor. ja sam odlucio jos pricekati koji dan i razmisliti.
nakon 2 dana moj prijatelj se odlucuje iskorisiti tu akciju, uzeti taj n76 i odlazi u tele2 u city centru. tu dobiva odgovor da nije moguce prebaciti broj i iskorisiti akciju, tj. ili ce uzeti n76 za kunu i novi broj, ili ce prebaciti svoj i kupiti n76 po redovnoj cijeni. ja sam mu naravno rekao sto je meni ovaj tip rekao na trgu i on inzistira da oni nazovu tele2 i raspitaju se. tip iz konikoma je obavio 5 telefonskih razgovora s ljudima iz tele2 i svaki put dobivao drugacije informacije. na kraju je moj frend ipak prebacio broj i dobio obecanje da ce u provom jesecu kad se obavi prebacivanje dobiti n76 za kunu.
nakon te akcije stize V8 i ja sam odlucio da cu uzeti taj mobitel. odlazim u konikom po mobitel i da potpisem ugovor i uzmem mob. dodem do pulta i kazem "dobar dan, ja bio htio potpisati ugovor s tele2 i uzeti motorolu v8 za 995kn" a meni prodavac na to "motorola vam dode 1995kn" ja "vidio sam da je dosla akcija i da je cijena 995kn" on "mis nisamo culi nista o toj akciji" ja "jel se mozete raspitati, mozda je netko drugi od zaposlenika cuo" on "ok dovest cu vam kolegu".. ne moram niti napomenuti da niti kolega nije nis znao, nego je samonom surfao po netu i vidio na tele2 stranici za akciju i onda jos morao zvati tele2.
na kraju sve te balade, nisam mogao prebaciti broj i dobiti mob, nego uzeti novi broj i mobitel.
sta da kazem, kad uzimate mobitel u tele2 prvo provjerite u par centara jer svako daje drugacije informacije, ne znam se tko pije tko placa.
isto tako, mislim da bi kod tele2 dobro dosao jedan centar tipa vipovog i t.mobileovog u centru grada, a ne po ducanima kao da su ilegano uselili.