WOO HOOOOOO! Fućk fućk namig namig :D= Citat =:
Izvorno postao JOLIE
Printable View
WOO HOOOOOO! Fućk fućk namig namig :D= Citat =:
Izvorno postao JOLIE
:lol: mogal bi i ja nekaj reć , al:nono: da mi ovakvi zločesti dečki ne fučkaju;D= Citat =:
Izvorno postao Ch3lawy
Ma reci samo, ne boj se... Neće zloćko Chelex ništa (loše) reći...
Onda nista za veceras? A sutra navecer?
budi bez brige što se mene tiče, za mladim dečkima ovdje fućka samo bluedevil :evil:= Citat =:
Izvorno postao mobman
Frish-Ki? :)
Bude što od večeras, I'm really available this evening...
Ja sam sutra vani... nedje, neznam ni sam gdje... Pa ono, otpada... a danas niko ništa... :-/= Citat =:
Izvorno postao ttperic
sutra u vž, Club Extravaganza :D
party..... ideeeemooooo.... ajjjjmoooooo ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
nego kad je okupljanje da upoznamo ttperica, on je trenutno aktulni pik vecini forumasica pa se ocito prilagodavamo njemu ;) :D ?
ttperic, ajd ponudi slobodan termin ;)
ako ttperic dođe kostimiran, onda i ja dolazim :licklips:
osj. dozu sarkazma u tvom postu:evil:= Citat =:
Izvorno postao JOLIE
Draga nacijo! Danas je dan Samobora, pa ako netko ima zelju slusati PsihoModoPop, popit koju pivicu, pogledat (ako to nece bit u stanju, poslusat) vatromet (ako uopce bude, do sad je u pravilu bio) i eventualno, ako bude izvedivo, da se vidimo, neka se nacrta u Samoboru. Psihici navodno pocinju u pola 9, pa ko voli, nek izvoli :D
:dunno: :jehon: :dunno:
a joj...sviđam ti se;D kak slatko:spin:
http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/n030.gif http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/k010.gif http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/n010.gif= Citat =:
Izvorno postao smogovac
;D ;D ;D ;D ;D
hahahhahahahahahaha......
a spaljena si totalno...:closed:
šta bi bilo da sam te još na slatkač vodio;D
:dunno: :dunno: :(
Mislim da bi bilo vrijeme da se vratimo na temu... a ne dal je ko koga vodio na slatkač, tuko neke cure i tako to... ;D
A ko još svira, osim Psihića??= Citat =:
Izvorno postao user_name
Možda bi se mogo zalatiti tamo, onako malo prije izlaska... da vidim kakva je to fešta... ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :rolleyes:
:dunno: :dunno: :dunno:
Iskreno, nemam pojma :D Frendica mi javila za njih, a sta je prije i poslije nemam pojma, al pretpostavljam da nije niko poznat, tesko da ce dva poznatzija benda u jednoj veceri dopeljat i ovo je cudo, najcesce budu Magazin, Maja Suput, Jole i ostali hrvatski "zabavnjaci" ;D= Citat =:
Izvorno postao Ico86
Ne znam bas...ja mogu negdje u Zagrebu i okolici, ali definitivno ne u Samoboru. Sto se tice veceras pase mi bilo kad iza 8 sati, samo treba imati na umu da mi zadnji vlak ide u 23:45 sa glavnog kolodvora...tak ti je kad nemas auto i zivis u pripi...ni donjoj :-/
Ja nikako ne idem danas, feste su u Samoboru samo 5 puta godisnje :D Ne, salim se, ovo nije bio poziv na sastanak, nego cisto informativno, ko zeli doc, vidjet, cut, konzumirat, pokazivat...a usput, ja sam tamo pa se mozemo upoznat (ako nismo), popit cugu i tak to...= Citat =:
Izvorno postao ttperic
ja danas doma pod dekom i vrecicama cipsa. a vi se zabavite. ;)
Eh, nagovorit ovu ekipu na okupljanje je skoro pa nemoguce :) uzivajte veceras pa se skoro vidimo.