da plaka sam,film je tuzan na kraju i to mi je jedino glupo kaj ona umre...
lol :lol: ovo je presmijesno,kad to izlazi??? :notooth: hhaha krava u kuci...zazvali trbu i onda veli TO MI JE SESTRA ..hahhaha ;D ;D :klap:
LoooooL
Printable View
da plaka sam,film je tuzan na kraju i to mi je jedino glupo kaj ona umre...
lol :lol: ovo je presmijesno,kad to izlazi??? :notooth: hhaha krava u kuci...zazvali trbu i onda veli TO MI JE SESTRA ..hahhaha ;D ;D :klap:
LoooooL
nemam pojma,ali jedva čekam...malo originalnosti napokon,makar bila glupa;D= Citat =:
Izvorno postao mala
ma predobro je...ovo sto sam vidjela..odoh u ameriku u autu koji vuce konj :notooth: :jump:
"Oko" (The Eye) - još jedan u nizu japanskih horora koji bi vrlo lako prije ili kasnije mogao dobiti svoju američku verziju... Priča nije loša, ima klasično par jezivih scena, ali sve se to već odavno ispralo... Trebalo bi krenut dalje...
6.5/10
Like Mike 2 -8/10 zanimljiv film
The Fast and The Furious : Tokyo Drift - 10/10
film mi je super volim takve filmove s street raceom ,pune dobrih auta , dobrih cura...
zanimljiv je film i uzbudljiv , soundtrack od filma je zakon
jedva cekam cetvrti nastavak :thumbup:
10 od 10...? :-/
"Casanova" - još jedna ekranizacija o životu poznatog talijanskog loverboya i to prilično uspjepšna... Zabavn film...
7/10
fun with dick&jane 7/10
Into The Blue 7.5/10
Jessica puno uljepšava film! :thumbup:
;D meni su dobri takvi filmovi s utrkama pa sam dao tu ocjenu= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
"Opake čižme" (Kinky Boots) - britanska komedija/melodrama isnpirirana stvarnim događajem, mada sumnjam da je taj stvarni događaj ličio onome viđenom u ovom filmu... Ali, barem je priča originalna...
6.5/10
The Fast and The Furious: Tokyo Drift
ocjena: 7-8/10
...eto, čim sam ga skinuo odmah ga i pogledao...vrlo dobar film, dok mi je kraj definitivno fenomenalan, zadnjih 20min (utrka s brda, driftanje po noći - vozeći Mustang s Nissanovim motorom :licklips:), a na definitivnom kraju ponovno se pojavljuje Vin Diesel sa svojim Dodgeom iz prvog dijela (nažalost nije onaj crni jer ga je razlupao :) )...brrrr...
Eminem, mogao bih te sad zadaviti spog spoilanja... ;D
...hebiga, štaš ;D ...= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
nije Dodge nego onaj Chevrolet Camaro. :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Eminem
Steta što je onaj znaš tko slupao se u naranđasto - crnoj RX-7-ici
...majne greška :turn: ... i to što kažeš, a kad je spustio ona garažna vrata na onaj crni, nisam vidio točno koji model...uhhh...= Citat =:
Izvorno postao Hell_Blazer
onaj crni Nissan 350z uhh da mi je jedan takav ili onaj Evo ma bilo koji iz filma bio bi zadovoljan i s onim Monte Carlo na pocetku filma ,svi su dobri= Citat =:
Izvorno postao Eminem
Day watch 9/10 - Tako dobar film nisam gledao vec godinama; super prica, super efekti, jednostavno odlicno...
Jel zna netko iz kojeg je filma ono kad neko pita "jel znas ko nju .. " i onda ovaj drugi odgovara "odlikaši,sine,samo odlikasi"
stalno to cujem al nikako da povezem..
e da , mislim da je film ex-yu produkcije.
Vec je izaso Day Watch??? opa, jel to bilo kino, videoteka ili lokalni pirat? ;)= Citat =:
Izvorno postao SEGA
Btw to je drugi dio, prvio dio se zove Night Watch, pogledaj njega pa ces imat zaokruzenu pricu, navodno se radi i treci dio :thumbup:
Drugi dio se već neko vrijeme prikazuje u Rusiji, a treći dio je definitivan, jer se cijeli projekt bio zamislio kao trilogija...
Zadnji pogledan:
Euro Trip
Mislio sam da je smeće, bratić me nagovorio da ga uzmem, kidali smo se od smijeha, zaje*ancija totalna.. Uglavnom "tipičnoamerička" komedija, ali vrijedi je pogledati jer je radnja u Europi, sprdnja s Europom, ali na kraju Ameri ispadaju debili.
Citati: "Berlin?? Well, we´re going to PARIS, and Paris is basically a suburb of Berlin" i "EUROPE IS THE WORST COUNTRY EVER!"
Iznenadilo me da je toliko poznatih glumaca u tome.. Matt Damon, Lucy Lawless (Mljac!), Rade Šerbedžija..
Uglavnom, IMHO:
- Film: 5/10 (kao film)
- Zajebancija: 10/10
:spin:
...konačno si ga i ti pogledao... definitivna zajebancija...= Citat =:
Izvorno postao ::wrangler::
DVD iz Rusije, imam i Night Watch. Day Watch je ipak puno kvalitetniji film od prvog dijela, tako kvalitetne efekte ne vidis svaki dan. Jedva cekam treci dio koji ce sigurno biti jer kraja kao takvog nema u Day Watchu.= Citat =:
Izvorno postao Smrt
Meni se "Noćna straža", znači prvi dio u trilogiji i nije nešto pretjerano dojmio... Efekti su odlični, ali priča nije ništa posebno ili novo... Sukob dobra i zla... Koliko su ga nahvalili prije, očekivao sam više... Samo specijalni efekti me više ne mogu toliko prikovati uz ekran...