Sredio sam CSC problem. Dobat je 4.1.2. svidjaju mi se novosti i glatko radi.
Quadrant mi baca 5768 rezultat... zadovoljan i batt. Dobar ROM :)
Printable View
Sredio sam CSC problem. Dobat je 4.1.2. svidjaju mi se novosti i glatko radi.
Quadrant mi baca 5768 rezultat... zadovoljan i batt. Dobar ROM :)
meni je problem sljedeći: mobitel je rootan, i u rootu iman opcije reboot system, apply update from sdcard, apply update from cache, wipe data/factory reset, wipe cache partition, backup user data i restore user data. ja san skinija rom i ubacija ga u zipu na sdcard, i isa na opciju apply update from sdcard, i naravno javija mi je error da ne postoji u rom file update.zip. pa da li mi netko moze objasnit gdje da nadem opciju install from sdcard? hvala
Ovako, imam jedan problemčić, jučer sam updateala na 4.1.1 i ok, navikavam se na sivi status bar ali svaka postavljena slika na zaključanom zaslonu mi je od gornjeg lijevog kuta do donjeg posvjetljena... ima tko kakvih ideja kako to maknuti ili zašto se to događa?
Poludjet ću koliko me bode u oči. Hvala
Hvala, jesam nakon što sam objavila post. Nego, zna li se kada će update na Tele2 možda novi? Nadam se potajno da će se uklonit taj sivi status bar...
Evo, da ne otvaram novu temu bezveze, nego da ovako pitam ako netko zna...
Uglavnom, na Galaxy S3 mi je krepala matična ploča (toliko o razmjeru cijene i kvalitete) i moje pitanje je da li je moguće na bilo koji način vratiti podatke (točnije slike i video) koji su se nalazili na uređaju?
Mislim da ne...ako je "mrtav" nemožeš ništa....zato je dobro aklo mob ima SD slot furat neku karticu i na nju spremat "mediu". Ja čim sam ga uzeo sam bacio SD unutra i na nju mi ide sva galerija...onda lako prebacim podatke gdje mi treba najbrže i sigurnije.
Eto, dobra škola...makar će sad počet dolazit svi mobovi sa velikom internom memorijom a SD izbacit polako al eto...šteta
Pa može i sd kartica otkazat poslušnost... Backup je uvijek dobro raditi...
Jutros se probudim i dočeka me nadasve neugodno iznenađenje
http://www.androidauthority.com/gala...-units-101957/
Ista stvar.... danas ujutro. Može li se reklamirati to?
Ja sam popusio, oba bug-a na S3, prvo mi je pukao taj okvir, i oke nije me nesto previse smetalo, reko reklamirat cu. A onda za par dana je samo umro, pa sam ga poslao na servis, sad me jedino brine da mi ne bi odbili garanciju zbog "fizickog" ostecenja....cekam da vidim sto ce reci.
A sto se tice backupa, najbolje kontakte na gmail, a fotke na dropbox i to je to...manje vise sve bitno je backupirano svaki dan.
Kućišta se načelno ne mijenjaju iz izvjesnih razloga, no ako je riječ o propustu proizvođača koji je isti priznao, onda je stvar drukčija.
Tako sam si i ja mislio, ali evo morao sam ga slati....
Nego jel nije njima jeftinije dati novi, nego se zajebavat s promjenama?
Nego kako sam ja ostao bez telefona, sluzim se zeninim s3 :-)
I pazi sad ovo, govno se nece spojit na komp...restartao komp i telefon nekoliko puta i nece...baci neku glupu gresku, jel ovo pocetak kraja i njezinog telefona?
http://www.zaslike.com/files/sqy0et6...6h48_thumb.jpg
Ja sam proučavao svoj neki dan...i tu "pukotinu" koja je full sitna ko dlaka ima točno na svakom čošku, ali nebi rekao da je pukotina, već kao da je tu spoj nekakav, jer nije puklo, nego izgleda kao spoj baš...nemam neki kvalitetniji fotić da slikam, ali mislim da na čoškovima tu crticu skoro nevidljivu svi imaju.
Aj javite kak je vama, meni to ne smeta niti malo, niti se mob raspada, ali sam to primjetio kada sam proucavao kad se pocelo pisat o tim pukotinama...bar kaj se tiče čoškova, ovo na stranicama nemam ništa...
To nisu pukotine, već spojevi.
@wrbex
Ista stvar kod mene jako često. Probaj zadnji driver.
Mozda malo offtopic.. Ali jedno pitanje...
Nisam samsung fun, pa mozda ce zvucati glupo :)
Jel postoji s3 koji ima dual sim?
Obje kartice istovremeno aktivne..
ustvari koji "bolji" samsunzi imaju dual sim??
Hvala i svako dobro.
S3 ne postoji, ali imas Galaxy S duos. http://m.gsmarena.com/samsung_galaxy...s7562-4883.php
Hvala na brzom odogovoru.
A koje su Glavne razlike izmedu s3 i s duos?