za 5.0.1 ti jos nema normalni JB ja bi cekao na tvom mjestu radi se na tome
za 5.0.1 ti jos nema normalni JB ja bi cekao na tvom mjestu radi se na tome
ma znam da nema nebi ga sad ni jaibreako onda dok ne izade al bi stavio taj novi jer mi steka mob tu i tamo pa me zanima samo stisnem update ako zelim novi ili moram nesto drugacije jer je jbkan??... i ako zna neko zasto mi ne dode ono ko usb za prebaci slike kad ga spojim?!
Samo update i onda se stavlja zadnji fw. S tim se naravno poništava JB.
Imam pitanje, 2. sam vlasnik iPhonea, i zanima me šta tream promjeniti i kako da se mogu spojiti iTunes? :retardlol:
Hvala
nisam htio otvarat bzvz novu temu za ovo pitanje..zanima me dali se može kako namjestit da se ekran ne gasi kad se gledaju spotovi ili filmovi? i4,JB 4.3.3
ma videe gledam tamo di su i pjesme..ima koji dobar player?
ja preferiram av player
Da, av player je odličan.
Ali ovaj kaj ti koristis ti ne ni smio gasiti ekran kao sto ti kažeš... :-/
neznam prije se nije gasio sve do onda kad nam je "krepao" pa si ga uspio izvuć..i od onda mi se gasi ekran kad je video u produkciji, senzor kod slušalice (kad razg. i odmaknem mob od uha ekran je i dalje ugašen sve dok ne stisnem home tipku).. :S
Pozdrav, moze li mi netko objasniti kako se preko iTunesa na iPhone stavljaju; pjesme,filmovi,slike i ostalo.
Ne mogu nikako skuzit pravi nacin.
Ili moze link od neke postojece teme il toturiala..
Hvala.
help!!! ovak, od tate iphone 4 16gb ima probleme s app storeom. Blokira skidanje aplikacija (FREE je sivo). restoram mobitel na tvorniče postavke i sve radi normalno ali vratim stari backup i opet sve po starom. A on si još niti jednom nije niti jednu aplikaciju instaliral ni ništ. Mobitel mu služi za slikanje, zvanje, poruke i internet.
Imam iPhone sa 4.3.3 JB. Idem na 5.0.1 unthetered. Probao bi update da mi ostanu postavke
Pretpostavljam da će mi se updateom na 5.0.1 free appovi ostati, znam da gubim JB i ne znam šta se dešava sa appovima koje su instalirane preko Installousa (imam sve na PC sa Transfer purchases)
Može li netko reći sudbinu crackanih appova, je li ipak bolje clean install?
Zapravo mi je najveća tlaka spašavati tagove iz Shazama, bookmarci...
Hvala
Ostati ce ti svi appovi, samo trebas ponovo staviti JB. Bilo bi preporucljivo napraviti clean restore kad i sad vec imas JB.
Hvala imaticx.
Ako idem na clean install opciju šta mi je sa Safari bookmarcima i Shazam tagovima? Ima li ovdje nešto kao Titanium backup na Androidima gdje vraćam app+data?
Ima ovaj AppBackup. Meni radi savrseno. Vracao sam save fileove iz igara i sve je bilo OK. Imas tu na stranici upute gdje se nalaze fileovi. A njima moras pristupiti sa programom iFunbox i samo ih preneses na komp. Kad napravis restore, samo ih vratis tamo (uz pretnodnu instalaciju AppBackupa). Znaci instaliras AppBackup, napravis saveove (Backup), odes u iFunbox, kopiras ih na komp, restore, instalacija AppBackupa, vracanje fileova sa iFunboxom, te pokretanje AppBackupa i u njemu imas opciju Restore.
http://me.srwz.us/iphone/appbackup
da pa netreba ni spremati na komp meni je uvijek do sada povukao restore sa svojih servera ;)
Meni je zasad dobar AppBackup, dok se sa iCloudom nisam bas previse igrao, jer sam tek prekjucer stavio iOS5.
Fora stvar je iCloud, pogotovo ako se koristi vise Apple uredjaja. A ja bih osobno uzeo i iTunes Match da je dostupan kod nas. 25 USD godisnje i sve pjesme se drze u oblaku, cak i one koje nisu kupljene preko iTunesa, tako da svu kolekciju muzike, koje imam cca 40 gb imam dostupnu gdje god ima wifia, ili 3G-a ako je bas nuzda. Dok nisam poceo legalno kupovati softver nisam ni znao kakve goodiese propustam samo zato sto jailbreakam uređaj.
Imam samo iPhone, tako da nema bas neke korsti od njega (bar meni). Jedino ovo sa backupom aplikacija (postavki).
nemogu nikako JB odradit na iphone-u. napravim restore(shift +restore) i onda krenem sa redsn0w-om(0.9.10b1 ili sa 0.9.10b2) i svaki put mi zapne kad se pojavi patching kernel(odmah se pojave tri plave kockice i tu stane). jednostavno komp zamrzne i rs se ugasi. dal ima netko ideju?
edit- probao sam i sa 0.9.10b3 verzijom ista stvar
evo dobre stranica sa compatibility tweak za ios5
https://docs.google.com/spreadsheet/...owsperpage=250