danas sam instalira gamin xt na n96 i sve je dobro osim kad idem kamo ja upisem sve i on me vodi a nema karte znaci pkazivac i glasovna navigacija a kad stisnem doli npr. idem strelicom po karti ne razumjem .
danas sam instalira gamin xt na n96 i sve je dobro osim kad idem kamo ja upisem sve i on me vodi a nema karte znaci pkazivac i glasovna navigacija a kad stisnem doli npr. idem strelicom po karti ne razumjem .
Lijep pozdrav
svaka cast na instalaciji garmina to sam skuzio da si uspio ali ostalno nista daj nesku suvislu smisljenu recenicu ako moze da kuzimo o cemu se radi pa da mozemo pomoc
i josh sta sam skuzio nakon sto sam procito 56 puta da nemas glasovnu navigaciju e nju moras instalirat i imas ju tu na forumu u tutorailu mislim
imam glasovnu naviaciju,
znači ja upišem kamo npr. ruđera boškovića 16
i onda pocne kao navigacija ali nema karte i pritisnem npr. doli (gori,livo,desno) pokaže se karta zašto
Moguća rešenja:
Pokušaj sa tipkama 1 i 3 da zumiraš.
crtanje karte traje neko vreme - sačekaj malo.
Kada pretrazujem gradove/adrese iz adria route-a ponuđena su mi samo dva grada (za HR Split i Zadar), a kada pretrazujem gradove iz Europe Navigatora sve je normalno. Kako to riješiti?
Sve je instalirano po tutorialu, probano sa 4.20.20 i 5.00.20 verzijom - isti problem.
jesam, ne preklapaju mi se karte. par puta sam ponovio instalaciju i nista.
Iz attachementa skinite "voice za garmin" i ekstraktajte tako da dobijete folder voices.
Nikako doći do toga.Molim postupak.
ekstarkast sa winrarom i doci ces do toga
evo i ovo za slab signal iso danas negdje u zagreb ni sam neznam gdje i upalio podpomognuti gps uzelo mi nes sitno love i to je to kad sam dosao ugasio ga i znam se vratit bez navigacije :):)
i jos frend drzi ruku dolje di je gps chip kad i sere kak ne hvata dobro reko makni ruku od tamo primi ga drugacije i signala eto odmah ko u prici prikazuje 80% tocno :)
Zdravo! ja sam ovdje novi !
imam Samsung G810 i danas sam dobio karticu 2 GB na njoj instalirana navigacija Garmin Mobile XT 5.00 (10) da li da ubacujem novu verziju softvera...i dali tko zna za kakav program koji govori dje imaju radarske kontrole i za to sam cuo....i dali je ovaj Garmin Mobile XT najbolji od svih programa sto se tice navigacije...malo se slabije snalazim...ali ide nekako...
:google:
(klikni na smajlića gore)
Pa ako ti radi garmin 5.00.10, onda zapravo i nema potrebe da ponovo instaliraš novu verziju garmina.= Citat =:
Izvorno postao arminicos
Ovo sa radarima, ako se nevaram, ne radi u Hrv... još uvijek je najbolje slušati radio... :D
ja sam iz BiH...lik sto mi je prodao karticu..kaze ubacit cu ti i radare...ali nema tog programa...ne znam kako se i zove...evo sad sam se malo uprakso..nasao lokaciju...i cesto me pita da ide na internet i ja odbijem...to...i onda pise cekam bolji GPS preciznost....dugo se ceka...ne znam zasto :(
mozda je BiH slabo pokrivena signalom a ako nema u hrv to sa radarom onda nema niti u bih
našao sam Garmin unlock generator 1.5 ubacio svoj ID dobio unlock cod....e kako da sad znam da je OK...da je sve OK...gdje to da provjerim ???
radi po postupku i ne mozes pogrijesit ako ne radi nisi dobro napravio ako radi dobro je
uspio sam radi sve je OK ! ali sad mi je vise slobodno na kartici...memorije...samo zauzeto 157MB....prije mi je bilo slobodno samo oko 180MB od 2 GB....nesto fali jel da.....ili su sve mape ubacene... ??
skini attachement (tj voice za garmin)
kada si skinuo attachement na kompu ćeš dobiti fajl "voice za garmin"
http://slike.hr/slika/voice10.jpg
otvori taj fajl (dvostruki klik na njega), pa će ti se pojaviti prozor kao na slici, pa izaberi "Extract To"
http://slike.hr/slika/voice20.jpg
kada si stinuo na "Extract to", pojavit će ti se novi prozor i u njemu izaberi OK
http://slike.hr/slika/voice30.jpg
pričekaj da se proces završi. Sada zatvori WinRar
Sada bi trebao dobiti folder "voice za garmin"
http://slike.hr/slika/voice40.jpg
otvori folder voice za garmin vidjet ćeš folder voice
http://slike.hr/slika/voice50.jpg
sada još samo trebaš folder voice kopirati na memo karticu mobitela u folder Garmin
napomena: na kompu trebaš imati instaliran winRar
Hvala na objašnjenjima, uredno instalirano na N85, stavljen voice i mapa Europe 2009 i Adria route 2.20, šljaka besprijekorno
Pozdrav :crazy:
Uspio instalirat voice.Hvala na pomoći Ico.
Imam problem sa glasovnim navođenjem na nokiji E66 , instaliro sam starom na mob garmin najnoviju verziju i nema glasovno navođenje , a isto sam tako instaliro jednom frendu koji isto ima nokiju E66 i on ima glasovno navođenje a koristio sam isti postupka kod oba moba, isto sam tako instaliro sebi na 5800xm i meni isto sve radi uredno...
Pozdrav svima!
Valsnik sam nokie 5800, pa me interesuje dali je neko instalisao garmin na nju i kako.
Posto sam nov u symbian, a i u gps-navigaciji, molio bih za pomoc, ako moze ili uput na post gde je to objasnjeno.
Unapred hvala
probaj si malo ovo pogledati, a pomoči će ti i ovo: [Tutorial] Garmin Mobile XT 5.00.20 , Mapsource i karte - instalacija