:flame: :flame: :flame: Ja imam novi avatar.I ZAPOVJEDAM svima vama smrtnicima,hehehe,da radite sve što ja želim.:D :D :D :D :D
Printable View
:flame: :flame: :flame: Ja imam novi avatar.I ZAPOVJEDAM svima vama smrtnicima,hehehe,da radite sve što ja želim.:D :D :D :D :D
Danas ponovo gledam temu pa mi pade ideja da umjesto avatara stavim link za RapidShare pa tko oće nek si gleda a kom smeta > ne smeta mu . Tako bi bilo najbolje ;D= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
OK ali dali je istina da ste skrivali informacije http://www.lakunoc.hr/filmici/e033.mov ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao Babaa
Znam da sam već postavio temu s tim ali da i tu pitam kako staviti custom avatar!
I u ovoj ću ti temi odgovoriti:
"Moraš imati više od 50 postova"
Ja:"NEEEEEEEEEEE.Otkrili su me,Ante,Ante,gdje si,bježmo pajdo.Joj neeeeee ni Antiše nema.Sad ću morati ići u zatvor....NIKADA= Citat =:
Kakav vam je moj novi avatar? :notooth:
Cool!;)...
Najbolji avatar mi imaju Bimbi i Frishki
Efo mog novog, uzetog by veliki majstor Frank Farzeta - Death Dealer ;):skull:
evo i ja imam promjenjen avatar... šteta što snježi ;D
Evo i ja imam novi :chatter:
Lud mi je od compova.
Evo imam i ja sada novi, prije par dana sam stavio... Znam da se mnogim neće svidjeti....
Ma strava je avatar i dajem ruku-Korn su zakon!
= Citat =:
Izvorno postao exotica
To se traži:thumbup:
No dosta offa, Smrt avatar za 5
Thnx, bas iam ideu za napravit jedan gifek od njega, sam neak mi se cini da nebude stal unutar 5 Kb :-/= Citat =:
Izvorno postao a.k.
Evo i jedan :thumbup: za KORN! :bat: :skull:
ja ću svoj možda promjeniti kad budem "navršio" 2000 postova, a možda i ne... :D= Citat =:
Izvorno postao a.k.
za 2k post, stavi i Ray-a u pozadinu ;D= Citat =:
Izvorno postao GoGs
vidiš, dobra ideja!! ;D= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
Eto mog novog animiranog made by Vuki :) :D :thumbup:
Za ljetne vručine! :rotfl:
Meni najdojmljiviji avatar ima "čudnovati krznaš".. :)
evo i ja sam svoj novi stavio :)
Evo ovo mi je najbolji avatar koji sam napravio!
Bounty , mljac!;D;D
:thumbup:
e super šokolada ;)= Citat =:
Izvorno postao Ba®t
Evo i moj avatar je novi relativno... Ja sam ga radio... U biti jedna temeljita prerada fotke koja je to bila prije nego je postala avatar. :D :spin: