Yap izgleda da je gotov, mortus.. Probat cu skemijat nesto popodne, neznam sta je vrisnulo pa trebam ispitat situaciju. O krvi mu se napijem :rolleyes:
Printable View
Ma kako paljenje. Sigurno je crknul kuler :p
Vrisnulo napajanje, huh sad mi je lakše.. Odo vratit frendu njegovo i do banke iskeširat pare za novo :mad: Morat ću žrtvovat večerašnji alkohol za ovaj prokleti komp.. :notooth:
Punih 5 sati nikoga ovdje... :) Ja se i okupao,i vratio doma...
Tuzlak je,izgleda,iskoristio trenutak... :banme:
Pozdrav ljudi, nema me nešto često tu ....
Danas bio u ribolovu ali ne bilo kakvom ;)
Nije se lovilo pomoću udice i mamca....samo golim rukama :D
Jedan frajer je za 2 sata ulovio 7kg klijenova :respect: :crazy: :D
Jednostavno se uđe u potok, jedan 2 metra isper njega sa nogama gazi po vodi da ju zamulji...ribe takvoj vodi ne vide i odlaze pod kamen...i on lijepo samo rukama ispod kamena, napipa ju i brzo rukama uhvati...čovječe ulovio je klijenove i po pola kile teške...to nemreš vjerovati...:crazy:
To se zove velemajstor a ne oni dedeki sa udicama...:p
Trčao, umorio se, tuširao, uživam uz komp.
Obiso forume,i idem van pit... Si ju! :wave:
Kupio i napajanje i današni alkohol, došao doma još samo da čekiram fejs pa u krpe. kondicija mi je nula :rolleyes:
Di je onaj ico, ima tko njegov broj boba ili sl da ga cimnem?? nema ga nigdje na netu a dužan mi je bar jedno pivo to sam siguran ;D
svi info na pm. odo
a čovjeće...em slušaš seku, em si na fejsu :D
dabljutief :notooth:
mrš :p :notooth:
aaa....idem spat....najzahtjevnija radnja od svega.........
Laku noć svima,koji još obitavaju na forumu.........:hrv:
:hm::hm::hm::p:p:thumbup::thumbup::notworking::not working::(:(:(:bigjump::goodpost::satan::satan::sa tan:
Htio sam reć, nigdje nikog već nekoliko sati, prvi sam, dobro jutro, Samo ja sam tu, zahebo sam ostale.. I kak sam si sav važan!!!
Jutro........
Pozdrav :) Čekam nekog tipa da mi malo bolje sprovede internet kablove.
Danas mi je slobodan dan, weee :) Sjedim doma i čitam testove E71, pritom smišljajući financijsku konstrukciju ;D
danas sam u getrou kupio pizzu za ispec onu , gotovu . 4 vrste sira.
sutra sam (goli) kuhar . zivo me zanima ka kbu to ispalo , prosli put sam od onog gavelino pileta pojeo mozda četvrtinu :banme:
Većer svima...
postavio prozor i balkonska vrata...idem spat ;)
:wave:
Tražim neku java aplikaciju koja ima novi zetov raspored.
A, inače, malo pomažem svojima oko uređenja salona- kopam i tako.
kavog salona, kakvog salona? kao pravo zemsko nadam se da je frizerski?? i di to, ha, di to u sesvetama? ocu ja dobit popust? a? a?
;D
http://www.comicguide.net/images/smilies/zzz.gif
end of transmission, odo istražit neotkrivene predjele vlastitog kreveta.
Et', re'lirao sam 'doze na lapu i fino sam sve to akronizirao i molim boga da ne izađe novi servisni paket barem godinu dana, da ne moram raditi novu instalaciju :p Sad slijedi pravljenje instalacije za PC :p