Nije to "Mare daj pi*de" kako ti misliš. NHF
I za ovog su se zaduženi pošteno navozali...
Printable View
Nije to "Mare daj pi*de" kako ti misliš. NHF
I za ovog su se zaduženi pošteno navozali...
Hoćeš reć da je problem nabavit skin, i "instalirat ga"???
vjeruj nije, jer sam i ja bio Smod na jednom jačem hrvatskom warez forumu (bez reklame) u vrijeme mijenjenja skinova i prilagodbe, i to uopće nije takva jebada kakva ti i ovaj ravilov mislite, ovo je bio samo dobronamjeran prijedlod, ako ga nećete prihvatit meni ni u džep ni iz džepa, .......i ravilov, nije sve sporedno kako ti misliš, neki novi korisnik kada dođe na forum i bude neki priko kurca rađen skin, vrlo brzo odustane i od foruma i od svega....peace
e, ovako (odmah uz napomenu da nisam bas vrsni poznavaoc tematike, ali sam neke konce uspjela poloviti tokom vremena i rasprava koje su vodjene o tome)
stvar je sljedeca - skin koji bi se uvrstio u odabir trebao bi biti iskljicivo "nas", dakle ne neciji tudji, netko od nas forumasa bi ga trebao izraditi bas za cafe.mobil.
to je bilo receno jos dok smo bili na starijoj verziji vbulletina.
moras uzeti u obzir da ovaj forum nije necija prcija, da trenutno predstavljamo vidi casopis i da ne mozemo vuci poteze kako se nekome od nas sprdne!
puno puta je vec potezano pitanje skinova, puno puta je objasnjeno da je to super prijedlog ukoliko netko napravi skin - i gle, nitko nikada ga nije htio napraviti!
ja to ne znam. iskreno to kazem.
znas li ti?
zelis li pokusati?
lako je sve svaliti na tudja ledja. ako ti toliko smeta ovaj skin, ako toliko zudis za novim, zasto ga ne napravis i ne ponudis na razmatranje?
To je jedan od razloga zasto cak mozda i preferiramo default skin - jer znamo pouzdano da je napravljen profesionalno i kako spada.
Za ove sve druge custom skinove se nikad ne zna, pobjegne layer simo, slicica tamo, neke slicice i fale ili su lose napravljene... A cemu?
Ako se nadje neki dovoljno "lijep" a istovremeno i dobro (profesionalno) odradjen skin, zasto ne... No do onda...
U principu nije apsolutno nuzno da imamo bas vlastiti custom skin (iako bi bilo lijepo) - ako se nadje neki pogodan a da je free (bez nekih copyrighta i slicno), i to moze biti opcija.
Zasad medjutim takav povoljan nije pronadjen, pa je jedna od ideja bila da se talentiraniji clanovi ukljuce u pricu. No kao sto je i Luna rekla, odaziv je bio otprilike oko tocke smrzavanja vode...
Stvarno nema potrebe za novim skinom, kakve veze ima jel pozadina plava ili pinki šminki roza? Doduse, bila bi lijepa mozda neka promjena, ali cemu? Kasnije dosadi, onda bi OPET svi htjeli novi skin, i tako u nedogled... A cemu? Zato jel Netko mora biti drugaciji, al ajde, o ukusima se ne raspravlja...
Zakljucak? Cemu novi skin?
Svako malo se nađe netko tko poteže pitanje skina i uvijek sve završi otprilike ovako kako i sad. Nije nitko protiv novog skina, ali on mora biti u potpunosti legalan. Znači ili free ili napravljen za ovaj forum. Ima free skinova, ali oni koji su kvalitetno napravljeni korišteni su otprilike isto tako često kao i ovaj sadašnji. Nekvalitetne nema smisla stavljat.
I još nešto, onaj tko ovdje dođe zbog izgleda foruma, a ne zbog njegovog sadržaja taj je prilično zalutao.
Zasto nekada na forumu ne radi onaj bb kod [ img ]??
Vec par puta pokusavam tako zaljepiti sliku i ona se ne pojavi u postu!
Provjeri link koji stavljaš unutar koda, ako je pogrešan onda nema slike.
Nije pogresan.
Evo u tutorialu koji sam postao u Apple podforumu, [Tutorial]-HD snimanje na iPhone 3GSu , sam pokusao zaljepit slike sa RedmondPiea i kada ih C/P-am izmedu [IMG] i [kosa crta IMG] koda, slika se ne prikazuje :/
Neki siteovi imaju zastitu od hotlinkanja. To nema veze sa ovim forumom. Ne moze tag jednom radit a drugi put ne. :P
Npr. konkretno ova slika javlja Forbidden.
Da, to je jedno od rješenja..
Hoce biti odvojen Win Mobile od WP 7?? Dakle da postoje 2 zasebna podforuma za te platforme?
Sve je to Windows mobile lol
Daj ajde, i ovak je forum zatrpan podforumima
Prerano je još za odvajanje. Vidjet ćemo što nosi budućnost. Prvo treba vidjet koliko su to baš različite platforme, a koliko je sve samo uvjeravanje korisnika od MS da je WP7 totalno drukčiji.
Kad je Symbian odvajan bilo je dovoljno i tema i postova za obje verzije. WP7 će se odvajat kad i ako se za to ukaže potreba.
Usporedba Symbiana i WM odnosno sada WP platforme nema puno smisla. Kod Symbiana aplikacije pisane za jednu verziju ne rade pod drugom ni u kom slučaju, dok većina aplikacija pisana za WM2002 radi i na WM6.5. Kako će se ponašat WP7 tek treba vidjet. Oslanjat se samo na službene informacije nema puno smisla, previše puta se u svijetu mobitela pokazalo da nemoguće itekako može biti moguće. Ako se pokaže da je WP7 baš toliko drukčiji od ostatka WM platformi sigurno će se ići na odvajanje.
Ovom jučerašnjom nadogradnjom došlo je do povećanja fonta u profilima korisnika, te ako se dobro sjećam "basic info, potpis, kontakt.. u profilu nisu bili u plavom okviru prije.Jel će se to kako ispravit ili ne?
Povećanje fonta i plava pozadina + okvir dolaze u vb-u 4.1.0.
Pogledaj profil na vb forumu : http://www.vbulletin.com/forum/membe...6054-IB-Adrian
Nisam toliko dugo da bih sad nešto veliko predlagao ali dve sitnice:
1. Promeniti ili ubaciti smajli za LOL jer mi ovaj sadašnji nešto nije baš sjajan...
2. Namestio sam defaultni jezik foruma na engleski, međutim, kad god se izlogujem i ponovo logujem, jezik se vraća na Hrvatski. Da li ja to nešto loše uradim ili...?
Meni ostane engleski, ali izgleda da neki dijelovi foruma postoje samo na hrvatskom pa na nekim mjestima imam hrvatske nazive, a ostalo je na engleskom.