u, fak..
iks ide pisat diplomski..
iks ce lunu zajebavat za korekcije gramaticke prirode..
damn..
zast nisi pisao dok sam bila na moru?
damn..
de nemoj pisat dok ja ne pocnem radit.. moram se na nest cupat..
;D
Printable View
u, fak..
iks ide pisat diplomski..
iks ce lunu zajebavat za korekcije gramaticke prirode..
damn..
zast nisi pisao dok sam bila na moru?
damn..
de nemoj pisat dok ja ne pocnem radit.. moram se na nest cupat..
;D
Pijanci jeni, kolko vas je, di se skrivate ;D (sad samo čekam da i tetro iskoči pa da se u svijetu opet uspostavi pozitivan protok chi-a :notooth:)
A gle i moderatorica je tu.. Hvala što si se ponudila za lektoriranje, uzvraćam uslugu galonima pive kao što smo se dogovorili (šaljem i na kućnu adresu :p)
moderatorica je uvijek tu.. gledam ja vas, i samo cekam da napravite neku glupost! bit ce po turu.. ;D
znas ono, tiha voda brege dere..
a i mogao bi IM upalit', ne pamtim kad sam te zadnji puta molestirala.. trebam savjete u svezi glede kuhanja.. i izbora vjencanica. lol. iks aka fešn guru & goli kuhar ;D
Kakav IM, nisam ga upalio otkad si udarila put pod noge, neznam ni koji mi je pass :) Instrukcije sam počeo naplaćivati (sad sam na drugom stupnju, a polugotova jela sam savladao s odličnim uspjehom :notooth:).. A o vjenčanicama i djeci ne želim slušati do svoje 30-te. Over :rolleyes:
lol, pa nebus ti oblacio vjencanicu, savsta ;D
Kaj je!!! vi strašni moderatori!!!!:satan::satan:
ma 'ko je strasan.. vidio si nam slike.. luna mila draga umiljata.. sam kaj ne prede..
a iks prestraseni mali mis, sakrio se iza naocala i kojekakvih krpa po glavi.. baca malo na beduina, al to je sam opticka varka..
nes' ti opasnih modova..
Šta ti znaš o mojim afinitetima :notooth: Rekoh ne želim slušati niš o tome :P
Ozbiljno, sad nešto kemijam oko ovoga, trebam krenuti jer neću nikad ovakvim tempom.. :rolleyes:
Jos sam na netu... Ma idem... Aj uzdravlju... :beer:
Evo, skidam duh u močvari (onaj hrvatski) ali mi neće skinuti jedan dio (od 8). Ljudi kažu da je to do moje konekcije (to mi nije jasno, ali- nema veze).
Pa, jel bi mi mogla neka dobra, jako dobra, duša (:)) mi probat skinuti taj dio i uploadati mi ga na neki hosting servis (bilo koji)?
Puuuuno hvala.:)
Evo, ipak je uspjelo. Ponovno sam se spojio i sad ide. Ne treba više- hvala na trudu :)
A znam to (nisam baš tolki debil :)), meni je to prošlo i ja, sav nadobudan, stisnem na download i.... hop-Ja pokušam još parsto puta, isto. Skinem sve ostale dijelove- opet neće.= Citat =:
Connection Interrupted
The connection to the server was reset while the page was loading.
The network link was interrupted while negotiating a connection. Please try again.
I odlučim se na reconnectanje- i radi.
Ne kužim zakaj nije odma radilo- ali, iskreno,nije me ni briga (glavno da sam sad to riješio). Jest da se skida brzinom puža sa slomljenom nogom (vjerujem u mit da puževi i zmije imaju noge, samo ih skrivaju :p), ali- ide.
Vidim novi potpis:-> pitanje: on what? :D (nije ti potpun potpis)= Citat =:
Judge is ON
Pa da iskren budem,neznam..meni je sad u proteklih 2 sata pukla veza na routeru,što mi se nije dogodilo već fest dugo.....No to sad nema veze s ovim....Idem ja njega malo prištelat!!!
Judge OUT! Laku noć svima...
A vid ga sad.....:banme:
majko mila....sutra ventili, preksutra prljavci, prekpreksutra rabac do poneneljka......nemrem više faking pit :p but aj ken du it!! još 6 dana ubijanja i onda tempo ležero....več 5 dana nije umene učla kap tekučine bez dodataka hmelja ili ostalog zla...
Došao izvana...idem spat....:wave:
Dobar jutar svima...
ovdje nikoga... :-/
bzveze... :-/
ima nas, ima
da, da... samo se skrivate... :p
kad se nema sto korisno napisat bolje ne opterecivat server chatom
morgn.....
Jutro...:comp: