nemoj se ti izvlacit,ne radis popodne ;)
Printable View
nemoj se ti izvlacit,ne radis popodne ;)
a idem ja sad,od 2 radim,i sve bi dao da radije mogu sa vama biti;D
a jbg,nema veze...ionak sam se dogovorila za kavu navecer...to bi bilo samo da si popunim neku rupu popodne....heheh :)
ma i meni je dosadno pa reko da ubijem vrijeme...= Citat =:
Izvorno postao mala
Al nema veze... neki drugi put... :-/
Večeras nekakav meeting u gradu? ;D
što se mene tiče, može oko 18h, možda 18:15... :-/= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
Meni bi odgovaralo...da vidimo ima li još zainteresiranih :thumbup:
Čak bi i moglo, pretpostavljam... Al negdje da ne moram hodat ili tramvajit, da mogu parkirat...
Samo da nisu opet Utrine, jer onda već sad mogu krenut od doma ;D
Hmm, mozda bi mogla doc danas, prije nego za vikend...
Moze u Samoboru, ima tu parking:D, da ja ne moram hodat do busa, vozit se sat vremena, pa hodat do tramvaja, pa od tramvaja do kud god i opet tako natrag...:evil:= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Oće biti šta od toga?
Što se mene tiče može tamo negdje kod cibone... Em ima blizu parking, a može i na trgu, al ond BD mora se malo žrtvovati...
Dajte neki prijedlog...
Meni je više-manje svejedno di, samo neka bude iza pol 8-8, jer mi je nekaj iskrsnulo pa nemrem prije toga...
Ja na zalost ne mogu, idem do seke i nemam komp tamo, pa ni ne mogu pratit jel vi uopce idete...Al ak idete, zelim vam dobar provod :D
Hehe, vidim da ste se nasli :D Nis, ja sam sutra u Movie-u, pa ko oce nek dode :D
Ja sam sutra na Sljemenu pa na Ambienti, u nedjelju na krstitkama... Mislim da je to to za ovaj vikend :)
Ma joj, pa necemo se nikad dogovorit...sad je jos fax poceo, svako ima drugi dan slobodan, a vikend (barem ja) zelim iskoristit za ljude koje sam zapostavljava prosli mjesec radi ispita...
ja mogu.....hehehhe:bunny:
Sta? Kad? :-/= Citat =:
Izvorno postao jana
....Jano :bunny:
Đes Jano, jesil' ti to iz Slavonije ravne do Agrama doplovila?
Vidim da ću ja morati preuzeti organizaciju u svoje ruke, bez toga izgleda nema ničega :)
Pa kod tebe općenito nema ničega dok ne uzmeš stvar u svoje ruke :evil:
Cuj njega, kaj sad cekas da svi kazu "daaaaa Chelex ti si majstor, ti to moras organizirat...." Pa preuzmi organizaciju, nemoj pricat :D= Citat =:
Izvorno postao Ch3lawy
ne, čekam kad će mi se dat :notooth: i kad ću i ja moć doć :)= Citat =:
Izvorno postao user_name
ja dolazim u nedjelju popodne u zg..i biti cu do utorka,pa bi mogli na neku kavu?! vec kada dolazim da se upoznamo.. :spin: kada bi vam najvise odgovaralo??