osim šta će se posebno snimiti film o loganu....
Printable View
osim šta će se posebno snimiti film o loganu....
Ne bi me uopće čudilo, ali valjda će se sjetiti apokaliptične Catwoman i Elektre i odustati... Inače, skinuo sam si trailer za Ghost Rider sa Nicholasom Cageom i izgleda jeftino i nimalo zanimljivo... Ako ne naprave neki bolji, ovaj bi film isto mogao flopnuti...
za taj ghost rider sam čuo da mi mogao biti dobar...
film o loganu-wolwerinu se več počinje snimati početkom 2007
+jedva čekam od gibsona -Apocalypto - mislim da će to nešta prebolesno biti...
Taj Apocalypo me skoro uopće na zanima... Ono što sam vidio u foršpanu čini mi se kao nekakva razvučena saga o Majima, čini mi se...
tako nešta...iz disneya kažu daće biti jedan od najbizarnijih i najkontraverznijih filmova ovog doba...ne znam zakaj...
gibson je napravio jako dobru sagu o Škotima:spin: tako da se nadam da će ovo biti nešta slično...
odgledala sam da vincija prošli tjedan... katastrofa :tomato: :tomato: :tomato: nisam čitala knjigu, a namjeravala sam. međutim nakon odgledanog filma ne želim se izlagati ponovno istoj dosadi :creep:
za one koji ne znaju.. film traje 500 sati tako da: obucite ugodnu odjeću (ne ko ja koka... naprlitala se ko da idem na svadbu :p), ponesite si nešto za mezit i možete si i kakav alkohol prošverati da vam film bude zanimljiviji (to je za slučaj da vas NATJERAJU gledati to njesra :notooth: )
moja ocjena (danas sam dobre volje pa ću biti blaga): 3/10
Pa, fala bogu da će studio svoj film dizati u nebesa i izjavljivati da se radi o najovom i najovom... Ono kaj izjavljuju ljudi koji rade na filmu treba ignorirati...= Citat =:
Izvorno postao smogovac
ne film nije obećavajuć ne bi se disney toga uhvatio...
Meni film odličan...= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
To su gluposti... Kolikih su se filmova studiji prihvaili, pa su krahirali... Čak su i cijeli filmski studiji propadali, primjerice MGM...= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Meni je film odličan isto kao i knjiga. I prebrzo mi je završio. Čist mi je žao kaj se nisu skroz držali knjige do najsitnijih detalja. Najozbiljnije. Film mi je doslovce u dahu proletio, a već sam prije čitao knjigu i znao sam kako će završiti.= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
Uostalom dao sam već svoj sud, ali moram reagirati kad već djeliš savjete ljudima (kako da se obuku, što da piju) za slučaj da ih se 'natjera' na gledanje filma.
Jedna stvar je navesti svoj sud o filmu, a druga ostale ljude 'savjetovat' sa a-priori mišljenjem da će ga i oni doživjeti kao i ti. NHF. :)
Ja nisam cital knjigu, film jos nisam odgledal, al da je tak katastrofican ne vjerujem. Naime nisu svi filmovi za svakog, nekog ne zanimaju takve teme pa nam tu kaj trazit u takvim filmovima.= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
Meni je tema full zanimljiva, u pravilu sve kaj ima veze s bogovima vragovima i inim stvarima mi je mrak, tak da od ovog filma ocekujem podosta ;)
Preporuka jos par filmova;
Fallen; odlican film cista 10-tka :D
The Propercy necu mu bas dat cistu 10-tku al je 9/10 zavrijedio garant, a 10-tku je ipak zavrijedio Christoper Wallken kao arkandjeo Gabrijel! :)
;) :kitty:= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
meni se jednostavno nije svidio i točka.
a kao da netko sluša moje savjete... :p
edit: morala sam izbrisati dio komentara kako se jedna osoba nebi naljutila. taj epitet pripada samo njemu ;) :kiss:
pink panter boli trbuh od smijeha,ali ga je najbolje gledat sa mojim starim,jer kako se on smije toga nema nigdje 10/10
Odgledah Sound of Thunder, film je katastrofalno losh, trecerazredni CGI, gluma uzasna; glavni glumac ne trepne okom u cijelom filmu kaj god da se desavalo, uvijek ima istu facu, predvidljivost price (pogotovu ko ce prvo i kojim redosljedom izginut), sve u svemu zao mi je tih 10kn kaj sam dal za DVD.
Ocjena 3/10
...nakon dugo vremena našao vremena da pogledam film:
"Što je muškarac bez brkova"
...film je dobar - ocjena negdje 7/10... dobri glumci, pogotovo pop, a ni ona ministrica nije loša :) ... sad mi ostaje još Karaula...
Karaula... nije loš film. kada sam u foršpanu vidjela uniforma zabrijala sam da je ratna tematika pa sam izbjegavala taj film u velikom krugu. sinoć sam ga pogledala sa frendicom i obje smo se složile da je film sasvim solidan :)
ocjena.. 7/10
danas gledao 1 supermena-ocijena nije potrebna..ali jedva čekam novog,da vidim jesu zajebali stvar ili je singer još jedan maestralan film napravio...
keva na službenom putu:)
Maloprije pogledao film vremeplov na rtl-u
...odličan film tjera me na duboko razmišljanje...
takodjer pogledo taj film sad. nije me natjero na nikakvo razmisljanje, LOL. nije mi bas nesto film... ima dobrih elemenata ali prikazano je na nedovoljno realan nacin ugl. 6/10
pogledajte original, mene taj potiče na razmišljanje
e original je odličan film....
casanova-neka pogledaju ljubitelji rom. komedije-sasvim pristojno
"Hedwig & The Angry Inch" - film kod nas nije izašao u nikakvom formatu, tako da ni nema prijevod, a kako se radi o imenu benda, ne bi se valjda ni prevodio... Odlična glazba, odlične izvedbe i tužan film... Ili nije za svačiji (ne)ukus...
8.5/10
"Transporter 2" - razlike između originala i ovog nastavka nema prevelike, osim što su u ovom slučaju u pitanju neki drugi negativci... Ako vam je nabrijani James Bond okej, bit ćete zadovoljni i ovim... Sve te nebulozne akcijske vratolomije su mi zapravo smiješne, but in a good way...
6.5/10