Kad ste već kod aplikacija za radio stanice, jel postoji kakav radio koji omogućuje slušanje balkanskih radio postaja?
Printable View
Kad ste već kod aplikacija za radio stanice, jel postoji kakav radio koji omogućuje slušanje balkanskih radio postaja?
Treba mi neka aplikacija jednostavna kao notepad da snima zabiljeske na karticu. Trazim .txt ali moze bilo sta, neka je fajl kriptovan samo za tu aplikaciju ali da mi zabiljeske ostanu na kartici.
Dosta sam mjenjao romove pa sve sto zabiljezim nestane.
Trazim po marketi i googlam ali nista konkretno. naletio sam na neke aplikacije koje se spominju da snimaju na SD u .txt formatu ali ih nema ni na marketu niti su tako "jednostavno" dostupni linkovi.
Pa ako neko koristi nesto slicno, neka javi "iz prve ruke" jer je velika gimila nekih notepad programčića za bilješke ali koji od njih snima na SD (a ne ide bas da ih sve skidam/instaliram/provjeravam).
OI Notepad?
Bas to radi sto mi je trebalo. Snima na SD u .txt formatu koji mogu otvoriti i sa drugim programom.
Hvala na preporuci.
Još nešto- Koji modulator radi najbolje za java aplikacije ? Skino sam neki "Java 2.2" medjutim, nakon sto sam instalirao igru, ne mogu je pokrenuti. Samo se u krug vrti ona "start" animacija.
Kod njega ne vidim nigdje opcije za instalaciju .jar fajla. Samo baca na neke sajtove za download java igara.. ili cega li vec.
E jbed je bilo ovo prvo.. Java 2.2. Znaci jbed 2.2. Sada sam postavio 1.x verziju i isti slucaj. Vrti u krug "Prease wait...".
Mozda je do samoga .jar fajla. Hajde nema veze. Kontao sam nestio pokrenuti u javi ali nije sad toliko pod moranje.
Hvala svakako na preporukama.
Ništa. Isto. Vrti se u krug i sa drugim .jar fajlom. Pokusao sam instalirati i na mem karticu i na telefon, ali isto.
Ma hocu da zaigram free kick igru koja je meni licno jedna od boljih igara na telefonu:
http://pokit.etf.ba/get/8dd971ec411f...59df97ce87.jpg
Ako ima nesto slicno (ko zna o cemu se radi ..nisma nasao video da "pokazem") neka neko preporuci.
Swiftkey X beta
Može apk od ove aplikacije, jer mi ju ne otvara na marketu (https://market.android.com/details?i...ey.phone.trial).
Trebalo bi biti free. Hvala
Aplikacija za fitnes...npr koja ce mjeriti koliko sam koraka napravio, koliko pretrcani kilometara, brzina trcanja....Po mogucnosti jos da ima trenera, npr hodaj 2 minute, trci 15 minuta i sl...
Hvala :)
@neo7 cardio na marketu
Trebao bih aplikaciju za vremensku prognozu, ne mora biti nikakav widget, samo da provjerim prognozu ručno po potrebi...po mogućnosti s točnom prognozom!
Probao sam par dana Animated Weather i odličan je i lijep ali prognoza je netočna, i sa accuweather i sa google...govori da pada kiša ono sja sunce,...
jel netko zna backup aplikaciju koja bi mi sacuvala save games i postavke aplikacija?
znaci nije bed nac backup koji bi samo vratio aplikacije i igre nakon hard reseta, nego da mi i save gameove i postavke svih appova vrati kako su i bile?
hvala i poz
Hvala melesic :) Evo novih par pitanja a i novi sam u Android svijetu :D
Aplikacija da postavim na "desktop" ON/OFF wireless i ON/OF GPRS..... Imam problem da mi se aplikacije same pokrecu (vidim ih u task manegru) i zauzimaju memoriju...te aplikacije su tipa MSN Talk, Facebook, Music news and weather, longitude.... za sve ove aplikacije nemam opciju da stavim da se ne pokrecu autokatski. Neki savjet ?
U ovom videu su svi savjeti koje tražiš :)
Hvala, ali malo je tesko doci do svih detalja kada koritis non-brand Android phone, tj clone ^^= Citat =:
U ovom videu su svi savjeti koje tražiš
Molio bih ime programa da si skinem za blokiranje poziva dolaznih,ali neki da javi da je bio dolazni poziv sa blokiranog broja
koju aplikaciju preporučate za slušanje radia s rds-om i da je free ?
hvala