a meni je zakon ovaj lik dr. zoidberga...= Citat =:
Izvorno postao Ba®t
Printable View
a meni je zakon ovaj lik dr. zoidberga...= Citat =:
Izvorno postao Ba®t
@compov.. kul ;) znaš da ga volim.... i sanjam :notooth: :notooth: :notooth:
Dođavola, stvarno bih volio da znam raditi u Photoshopu, The Gimpu ili da bar malo imam pojma o tome :D
Imas rjesenje za to, a zove se: RTFM!!!! :D= Citat =:
Izvorno postao points
Šta je RTFM? :)
Nego, imate li neki program za preporučiti? Ne treba meni nešto zahtjevno, nego samo da mogu malo svoje fotografije kroz filtere "prosijavati" :) I dodavati malo finog teksta i koji efekat. Za avatare i tako to.
ja ti preporučujem photoshop... trebat će ti kad tad, prema tome instaliraj si njega i uči se :)= Citat =:
Izvorno postao points
Nemam baš extra komp :( Pregazilo ga vrijeme (1,2 GHz, 512 MB RAM) jel dovoljno?
dovoljno je...= Citat =:
Izvorno postao points
RTFM=Read The Fucking Manual :D= Citat =:
Izvorno postao points
Ja bi ti isto predlozio Photoshop, program je stvarno bogat alatima, mozes raditi sve sto pozelis.
Evo ti za pocetak par korisnih linkova ak se mislis baviti photoshopom:
http://www.pixel2life.com/
http://www.good-tutorials.com/
Malo smo OT.
BTW koja je ono riba koju ima Whiteboy kao avatar, poznato mi a ne mogu se sjetit od kud
@Fly_nan
Ti imas samo pobozne avatare :D
morski pas= Citat =:
Izvorno postao Smrt
Dobro, a šta fali The Gimpu, njega sam već skinuo? :)
I šta, da polako pročitam čitav help?
Ma vidim da je morski pas :) al od kud je to iz kojeg crtica/filma??? :D= Citat =:
Izvorno postao Compov
@Points
Neznam kolko je jak Gimp i neznam kolko ces naci tutoriala i manuala za njega.
Help obicno ne koristi pocetnicima, jer imas puno informacija a neznas sto bi s njima, dok su manuali i tutoriali nesto drugo, tamo te uce kako step by step napravit odredjenu stvar, kroz te konkretne primjere naucis raditi s programom.
Prouci si ona 2 linka koja sam ti dao, da vidis true power of photoshop :D
ja napokon imam novi avatar ;D
uuuuuu,predobar je....koliko ks ima motor?
Mislis na motor il na zemsku na motoru? :D= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Mene vise zanima kolko ona moze broj okretaja podnjeti ;) :D
Mala dobar avatarcek ;)
to je brijem honda hornet 600 ili 900 a takvu moj tata ima (moram se pohvaliti) ;D a konja brijem oko 100
Evo ja sam zmenil svojeg, ovaj je mojih ruku djelo, oznacava ono cim se bavim.
Prava je steta jedino kaj smijemo imat tak MALE avatare, moram uloziti protest protiv toga, ni na jednom forumu nisu tak mali, bar da su 100x100 i do 19 Kb!!!!!!!
A i predlozil bi da se mogu imat u potpisima slikice :D
bilo je več rasprave o tome, nebu prošlo
= Citat =:
Izvorno postao Smrt
onda bi se sto godina otvarala strana...:-/
Pa uz malo truda dal bi se nac dobar omjer koko postova moze biti po stranici te velicine avatara, mislim da to u pravilu nebi usporilo rad, odnosno otvaranje stranica.= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
Jednom kad browser ucita slikice odnosno avatre, drugi put kad posjetis forum ne ucitava ih nego ih vadi iz browser temporary foldera.
Ista stvar bi bila i s slikama u potpisima, s tim da bi ja onda jos dodo da si svaki clan moze u kontrolnoj ploci upaliti ili ugasiti prikazivanje slika u potpisima i avatare, to bi bilo za one koji su jos uvijek na modemskoj vezi da im se ne usporava ucitavanje stranica.
Voila rijesen problem!! :D
Kao što je već rečeno, neće proči. Bilo je već diskusija o tome. A što se tiće dodavanja opcija u CP, ovo je gotov forum i teško da će se netko sjetiti dodavati nove opcije u njega
Kad je bila ta rasprava nazalost ja jos nisam bio prisutan ovdje tako da neznam sto je bilo protiv toga, al kao sto sam gore napisao takvim jednostavnim stvarima se rijese probleme oko brzine otvaranja stranica te skidanja slika u potpisima.= Citat =:
Izvorno postao Dark
Sad dal su bili koji jos drugi razlozi protiv neznam.
Sto se tice dodavanja opcija u CP mislim da ako bolje pogledas te opcije postoje, samo si je potrebno narihtati prema zeljama i mogucnostima i nema potrebe za dodavanjem novih opcija :rolleyes: :
http://img506.imageshack.us/img506/5677/opcije8iy.jpg
Ne znam zašto ljudima koji se počinju baviti PC editiranjem slika= Citat =:
Izvorno postao Compov
odmah preporučujete najače i najzahtjevnije programe!!!
Pa recimo da program kao PhotoFiltre za neki početak sasvim dovoljan za recimo neki početak i odmak od običnoga Paint-a a opet veliki korak prema finim stvarima kakve možemo naći u photoshopu.
To je meni kao da učenika drugoga razreda šalješ sa osmašima :-/
Tako je Vuki:thumbup: , ja koristim PhotoFiltre i Gimp , Gimp je bolji ,ali je zato teži za početnike, ali već sam se navikao na njega!;)
pobožne? .... wtf^^?? :jehon: :notooth:= Citat =:
Izvorno postao Smrt
@points... instaliraj PS i počni ga koristit. nije to nikakva viša matematika ni kvantna fizika... demit :rolleyes: