Zaboravih napomenut, jučer ili prekjučer sam trgovao sa Sodomom...
Sve prošlo u najboljem redu, čovjek došo minutu prije dogovorenog vremena... :thumbup:
Svaka preporuka...
Printable View
Zaboravih napomenut, jučer ili prekjučer sam trgovao sa Sodomom...
Sve prošlo u najboljem redu, čovjek došo minutu prije dogovorenog vremena... :thumbup:
Svaka preporuka...
Poslovao sam s Yo!Gurth-om, sve je prošlo u najboljem redu, zadovoljan sam s mobom (N 70) i sve je ok.
Nasli smo se u kaficu, on nas je lijepo docekao, popricali smo malo o mobitelima, o programima, jos je platio pijacu i transkacija je bila uspjesno obavljena.
Svakako preporučam!
Kupio od Goczneta Vario, i sve prošlo u najboljem redu... Uređaj super radi i svaka preporuka za njega!
Trgovao sa članom kitsat,našli se za 5 minuta,sve je prošlo ok,jako dobar čovjek.
Moje preporuke.
Trgovao s chlanom Gocznet,sve proshlo brzo i glatko,sve radi savrsheno:turn:
SVE PREPORUKE:)
Moj frend je trgovao s chlanom Boodla,prezadovoljan je,kazhe sve super zasad i SVE PREPORUKE:)
sve u redu sa malenom... slusalice i kartica tocno kako je i rekla :thumbup:
trgovao s Vatrogascem ... sve je bilo kako je rekao... popričali , još me do kvarta usput odbacio ... sva čast majstore :thumbup: .. i više neg zadovoljan :thumbup: :five: .. moja preporuka svakako..
Evo trgovali Solidus i ja :), ja sam mu slao iPAQ a on meni Nokiu, sve je proslo u najboljem redu! :) cak je i City express vrlo brz! Uredjaj je bas onakav kakav je prezentiran, savrsen :)
Hvala Solidusu!
dok ne zaboravim, trgovao sa bpodnarom, sve u najboljem redu
Zahvaljujem se članu DJ X2 na poklonjenom miniSD adapteru,čak mi ga je i poslao o svom trošku i nije htio primiti nikakvu naknadu.Svaka čast!
Trgovao sam s clanom lujo_zgb...Svaka cast...Iznad ocekivano...
Fantastiko
trgovo s bostosom i sve ok.......doneo mi mob u đakovo...
ah da, trgovala sa bubAmeZhivot 2x i sve proslo :thumbup:
trgovo sa članom BM0021,sve prošlo za mene u najboljem redu,ja sam zadovoljan,svakako preporuka,držao se dogovora čak me je i malo čekao jer sam ja kasnio (kad je vozač vozio taj bus ko da su mu tek dali vozačku),sve u svemu 10/10
poslovo s DJ X2, sve u najboljem redu, posebna hvala sms freaku na pomoći oko mobitela..
...:thumbup:... sve ok
evo ja danas obavio trgovinu sa imaticom!!
svaka pohvala, bio je tamo gdje je i rekao da ce biti, nazvao me u vrijeme kad je i rakao da ce nazvati!! svaka preporuka!!!!! 10/10
Trgovao s članom Kljukica Kviki, prošlo sve u najboljem redu....
Preporučam trgovinu s dotičnim članom....:beer:
trgovao sa Gotham_child ... sve proslo u najboljem redu
trgovao s mobzerom sve proslo odlicno!!!