Vidim ne jebe me niko.
igramse
Printable View
Vidim ne jebe me niko.
igramse
aj svima....Evo vratio se ja...sa krstitaka...
Sinoc malo puno antifriza,pa danas do pol 2 u krevetu. Iso na more,jedva se okupao,crkavam cijeli dan... :(
prasica - jedini birc u novalji di ima velika zuja! :smajlic se klanja:
Vece svima... Neradim nista, idem spavt. Cijeli dan mi je prosao a nista napravio nisam... Bezveze...
Vertigo, kaj si ti isao na Pag tražiti birc u kojem ima velika žuja?? :p
ajm bek :njanja:
welkam bek
tenkju..
prebrzo proslo.. :-/
Rab me odusevio.. plaze preodlice svuda, izuzev u onom toliko provikanom Loparu..
ah..
So vat if jor bek!? :p
leđa me bole... :-/
oh.. dosla nam i luna.. stvarno je brzo proslo ;(
prijatelju iks sad vise nismo glavni :notooth:
guten Morgen!!!! Pospanci!!!!! Opet sam prije Ice!!!!:satan::satan::satan::satan:
Slušam kišu..............
plovim danas na Lunin kraj....pa mi se moralo dignut rano...;D
Dobar jutar svima...
Idem lagano pročitati 85 mailova.. :p
I ja se vratio sa Paga...
žieli!!!!!
Luna is in the house... Sta je? Sad vas nije cut a...? :belj:
Doso s posla,i idem se sad kupat... Inace,na istom mijestu obitavam cijelo ljeto... LINK:)
smuc, 'ebo te madjarski! u kuci dje smo mi bili su 3 sobe, studio i apartman. mi smo bili u sobi. sve ovo ostalo okupirali madjari! brijem da su madjari laganini poceli zamjenjivati cehe na Jadranu.. strasno nesto.. jest da vucem madjarske korjene, al nisu mi bas mio narod.. vrlo vjerojatno zato sto od svih europskih jezika razumijem ponesto.. ove madjare bas nista! niti jednu *ebenu rijec!! a djeca im razmazenaaaa,, brate mili, to u 7 ujutro trci i urlice po zajednickim prostorijama!! ja, kao jedna teta u vrticu odgovorno tvrdim da su im djeca katastrofa!
nda. nastranu madjare, bilo je fantasticno.. sori smuc, korcula mi nije vise najljepsi otok na Jadranu ;D
lagano razmišljam... :D
Odo se spremat pa po novi mob u grad... :spin: :)
Napravio ručak i sad čekam matorog da dođe s pivom, bezobrazno je spor i sve će se na kraju ohladiti :rolleyes:
kaj, piva se bu ohladila? bedara :p