Znam kako vam je... :) Lijepo puši u posudu od vode i sarafi cepice na crijevu dok ne dode cista voda bez zraka i uzivaj... :)
Printable View
Došao iz SC-a, u uzaludnoj potrazi za fušem...
A ja odo s Drugom Miletom na pivu/Radensku tu u Splitu pa nek vam je krivo.
Nered, onda pozdravi Druga Mileta... :)
kud baš po pivi... još je i vruće... nije ovo vrijeme baš za pivu i radensku...
treba neka žestica. prije "lupi"... :p
Sta sad radim? Pa odlucujem da više neću spamati na ovom forumu. :comp:
p.s. (to ne vrijedi za druge forume):hrv:
Smuchac, dobar sig :respect:
Gledam kako se Dinamovi plaćenice "bore" protiv sjeverno irskog kluba koji ima čak 6 profesionalnih igrača...
Ajde, bar Dinamo vodi 1:0, bilo je prilika... :)
A evo mene, tu se vozim autoputom za zagreb. Uhh, koji je to luksuz, TV u autu (DVBT kartica) i Broadband internet u autu! Sva sreca da imam ASUS Eee PC.
Heh, moram samo primjetiti da ideja EeePC + DVB-T i nije originalna, frend si je to slozio prije nekih 2 mjeseca. :)
http://photos-g.ak.facebook.com/phot...77694_6471.jpg
Jedino ne znam koliko ti je pametno to koristiti u voznji... :hm:
Osim ako ne vozis ti. ;)
ima tko za poker na fejsu :D
dobar jutar svima... ;D
šta je ovo?
opet nikog... očito su svi na moru... :-/
odosmo pedalirat na premanturu. Sjecam se da sam zadnji put rezervne gace nosio u izvidjacima heh :notooth: bit ce ovo dobar izlet vec vidim (i osjecam u obliku prasine pod zubima)
fuck..dobro jutro.......Zašt Ico uvijek mora bit prvi....Pa ne vrijedi mi bit ni na godišnjem........................................ ..............:angry:
BTW; pijem kavu,pušim WW-bijeli....(a nije auto.....)
@Ravilov:
vozilo: Citroen C3 (godina proizvodnje, do 2005)
mjesto: priključak na most koji vodi do Autobusnog kolodvora, točnije negdje kod priključne ceste od Jakuševca, malo iza vas je HGSpost... :p
@X: koliko imaš pedaliranja (vremenski) do tamo?
@Judge: a hebi ga... nebi bio prvi jutros da nisam morao ići malo raditi... :p
Damn, you're good... :D
Osim jednog detalja: u autu uopce nisam ja nego samo frend i cura, tako da nije iza nas HGspot, nego iza njih. :p
Ajd otkrij sad, po cemu si skuzio da je C3 do 2005? :confused:
OT: Jutro svima, evo radi se... Uz malo srece, proci ce i ovaj dan a da nista korisno nisam napravio. ;D
al zašt je Ico uvijek prvi......:cry::cry:
On top; Skidam glavu sa Peugeota.....Izgleda da mi ošla brtva...(u najboljem slučaju)
Jbt, razbolio sam se usred ljeta, imam gripu, samo bih spavao. :(