Crni status bar se ne osvjetljava tako da ne ostavlja nikakav trag!
Printable View
mozda sam se krivo izrazio. nece ostati burn in kod status bara, nego ce ostatak ekrana biti burnan puno više nego status bar, pa ce biti izraženija traka na mjestu status bara. dok ce kod sivog bara ta razlika biti puno manja, neprimjetnija. sada mi se ne da tražiti konkretan screenshot te situacije, ali nadam se da smo se razumjeli.
Sve ok! :)
Stavis cijelu crnu pozadinu pa nemas problema s tim! Baterija ce takoder dulje trajati zbog manjeg osvjetljenja!
Trebam informaciju i pomoć. Jelly Bean samsung s3 codovi ne funkcioniraju više za lock on/off status telefona. Zanima me kako na drugi način to provjeriti, znači status telefona da li je ili nije zaključan. Dobio sam u vip-u unlock cod za otključati telefon. Djelatnik je nešto tipkao i reko da je telefon sad otključan. No ja bi to htio provjeriti no nemam micro sim drugog operatera. Prijedlozi?
taj kod na ICS-u 4.0.4 ne radi kao ni na JB 4.1.1. Treba mi alternativa provjere. Kod koji sam dobio od Vip-a je vezan uz moj IMEI telefona. Imam ga za sebe u slučaju problema s drugom karticom drugog operatera. Ima li kakva apk za provjeru,a da nije samo phone info?
Aplikacija koju ja imam i sa kojom sam svoj S3 otkljucao (T-mobile,a kartica od VIP-a u njemu) ti provjerava dali ti je Mob. brandiran, otkljucan.... GalaxSim Unlock i ima je na Marketu....
_______
Ali imam ja sada jednu situaciju, jucer navecer sam stavio mob na punjac, kad sam ga jutros skinuo sa punjaca pokazivao mi je 85%, nemoguce da se nije mogao napuniti preko noci a bio je na 50% kada sam ga ukopcao na punjac?!?!
Dali je netko imao tako neku situaciju? Jedino sto sam novo stavio na Mob je APK BlackMart Alpha, ali nevjerujen da je ona kriva za to. Standardno upaljen WiFi i Sync.
Meni se cini da ili postoji nekakav bug ili taj indikator baterije ne pokazuje tacno, kod mene se nekad puni skoro 4h a stavim ga na punjac kad je na nekih 30% dok se recimo nekad napuni za oko 2h. Cini mi se da se recimo brze napuni kad ga stavim kad je baterija na 5% nego recimo kad je na 30%.
Takodje negdje sam procitao da na JB postoji nekakav bug vezan za bateriju i punjenje.
Vecinom mi se puni preko noci, pa ja iskreno niti nepratim koliko mu treba da se napuni, ali ovo je prvi puta da se preko cijele noci nije uspio napuniti, mozda ima veze sa time sto nije bio skroz prazan (BUG) pa se zato Jakooo sporo puni, vidjet cu kako ce biti kada se skroz isprazni, koliko ce mu trebati.
A što kaže ledica? Jel svijetlila crveno ili? Meni se recimo prije koji mjesec telefon iz čistog mira, sam od sebe prestao puniti...Nakon dan-dva se normaliziralo i sve do jučer (kada sam ga zamijenio za crnog) punio normalno...
Ledica je svijetlila crveno, sto mi je i bilo cudno, a jos veci sok je bio kada sam vidio da je baterija na 85%. Evo do sada mi je baterija na 79% skinut sa punjaca u 6:30, ugasen WiFi i Sync, znaci sve sto jede bateriju, do sada radi sve normalno. Vidjet cu kako ce biti nakon ponovnog punjenja, mozda je ovo nekakav mali bugic koji nadam se nece ponoviti.
TomZG, kakva je razlika izmedju 64GB verzije i standardne 16GB, osim sto ima vecu memoriju i sto je crne boje, primjecujes li jos kakvu razliku?
meni se isto dogada vec par dana nekad dode do 62 posto i dalje nejde ili do 80 posto kak da i stalno pise punjenje a nista s enepuni a do sada 5 mjeseci sve uredu dali znate u cemu je kvaka nekad oce do kraja se napuniti ali rijetko dali je to zbog novijeg sotvera4.1 ili ? pomagajte
meni se isto dogada vec par dana nekad dode do 62 posto i dalje nejde ili do 80 posto kak da i stalno pise punjenje a nista s enepuni a do sada 5 mjeseci sve uredu dali znate u cemu je kvaka nekad oce do kraja se napuniti ali rijetko dali je to zbog novijeg sotvera4.1 ili ? pomagajte
@darda: nema ama baš nikakve razlike :)....Sve je to apsolutno isto, osim što je možda vizualni dojam dosta drukčiji od plavog jer nema one teksture po kućištu (izgled keramike ili čega već) kao on- ovaj je baš sjajno crn..kao piano black......Da je to recimo i9305 model, tu bi bilo nešto drukčije...
Inače mi je ovo uletilo kao padobranac, jer sam ganjao jednog Nexusa 4 koji mi je pobjegao pred nosom, da bi na kraju uletio ovaj Samsung...U biti nisam napravio ništa, osim malog osvježenja :)
Gle, meni se to sada prvi pu dogodilo, trenutno mi je baterija na 49%, a proslo je 26 sati od kada sam ga skinuo sa punjaca, tj. u to vrijeme mi je potrosio "samo" 26% baterije. Mali mi je jucer navecer igrao igrice na mobu najmanje 2 sata, wlan i sync bio ukljucen negdej 6 sati. Mislim da nesto nevalja sa prikazom onog % potrosnje ili trenutnog statusa.
Sada cu cekati da se sam od sebe ugasi, tj. da se izprazni do kraja i onda ga staviti puniti.
ajd probajte i ja cu pa mi javite dali se kaj promjenilo jer neznam u cemu je problem daki je napunjeno ili nije
u dali znate koji program moran skinuti da mogu na playtoyu igratibigrice online jer sam mogao sve dok nisam vratio na tcornicke postavke misleci da se ovo sa punjnjem bude sredilo ali nije i sad mi treba nesto da mogu otvoriti playtoy a nezam kaj pise a plugin is needed to display this content
Kolko vam baterija maximalno izdrzi na screen? Ja ne mogu nagurat duze od 5 sati!
Imam pitanje, u biti imam Note 2, ali vjerujem da je i na S3 isto, a ovu temu prati vise ljudi.
Novi mobitel, nova sim kartica, nema kontakata gore.
Unesem podatke za Facebook account i mobitel mi povuce sve kontakte u imenik.
Vecina tih kontakata nema unesen broj mobitel.
Kako editirati te kontakte i dodati im broj mobitela?
Evo da dam update moje situacije sa baterijom, jucer stavio oko 22:00 na punjac sa stanjem 3% (sin je bio sretan, jer je imao cast prazniti bateriju uz igrice), sve sto je moglo cicat bareiju je bilo iskljuceno pri punjenju, jutros oko 6:00 stanje 74% i skinut sa punjaca, ponovno prikopcan oko 08:00 uz to par puta kratko skidan i ponovno stavljen na punjac... sada pokazuje 100%, sve bi bilo ok, ali ledica svijetli jos uvijek crveno a ne zeleno?!?!
Moze li greska biti do punjaca? Sljedece sto cu napraviti je flash poljaka 4.1.2.
Usput da pitam, jeli ima kakvih znatnih promjena (poboljsanja/pogorsanja) izmedju 4.1.2 i 4.1.1 (LJ4)?
Evo dok ja zavrsavam post... upali se zelena ledica... :-)
Ojla ekipa, pogledam nekidan malo telefon i imam sta vidjeti, pukao obrub/okvir na S3
Telefon nije niti jednom pao, ne nosim ga u zadnjem djepu hlaca, stvarno ne kuzim....
Sta kazete ima li sanse da se to rijesi pod garancijom? Eventualno pitanje broj dva, koliko je problem zamjeniti to?
Evo i slike
https://www.dropbox.com/s/b6qtmr8nt2...214_153949.jpg