Tako je, ak je otključan onda je otključan :D nebu se zaključal, to sigurno ;)
Neće se nikada zaključati.
Ja sam imao 3GS tvornički otključan i s njim možeš raditi što god hoćeš.
Jedino paziti na verziju fwa radi JBa ako ti je bitno.
Samo pazi da je telefon stvarno tvornički otključan. Takvi su i skuplji naravno. U USA cca 650 USD, u Italiji je iPhone 4 bio 659 EUR, itd.
Jel znako ima li kakva kremica/gel za ogrebotine(imam samo jednu i nije duboka, samo se na suncu vidi) al bi premazala ak postoji kaj takvog?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Imam jedan problem pa ako netko zna kako to rješiti...u zadnjih 10-ak dana apdejtao sam 20-ak aplikacija,što s cydie,što s appstora. I sad mi appsync više ne radi,kada pokušam instalirati nešto sa installousa/apptrackera javlja mi onu 8008001 grešku. Reinstalacija appsynca/installousa nije pomogla. A telefonu je nešto počelo jest 50mb RAMa više nego prije. Kada bi sve bilo pogašeno,prije je bilo oko 330 mb slobodno,sada je to 280. Nisam ništa novo instalirao,samo updateao postojeće.
Još sam na 4.3.2. , čekam unthether za ios5.
Imam iPhone4 FW 4.3.3 i nisam mogao snimati video. U Camera aplikaciji mogu prebaciti na video ali čim pritisnem za snimanje aplikacija blokira. Na netu sam pronašao uzrok - Cydia hack "FastSnap" ima neki bug i treba isključiti "silent shutter" i tada će raditi.
Eto, možda nekome pomogne
Ovako.. Kupio sam iPHONE 4 u Njemackoj i napravio sam restore i na njemu je iOS 5 i htio bih ga aktivirati , ali nemam karticu od operatera na kojem je zakljucan..
dok ne stavis karticu, nema sanse da ga aktiviras(postoje neke koje se mogu kupiti na netu,provjeri)...
Zanima me da li ce mi se pobrisat kontakti ako update-am sa 4.3.3 na 5?
Trenutno samo s karticom, ali ako pričekaš vjerojatno će izać custom firmware koji je unaprijed aktiviran.
Opet mi izbacuje Error 3194,a ne da mi prčkat po host file-u...
Nedavno sam dobio iPhone 4, i mobitel je super. Kada s e konektiram na bilo koju drugu vezu lagano je zato što je iPhone sam pronađe i trebam samo upisati šifru, a ako je zapamćena onda se sam konektira. Evo sad mog problema, spojen sam na internet preko iskona, ali sam uzeo njihov jeftiniji paket tako da sam se konektirao preko CARNet-a.Kada idem preko kompjutera trebam samo se konektirati uz wirless internet na dodatni DUO CARNet, ali sada kako to napraviti na iPhone-u. Još jendo pitanje: jailbreak-an iPhone ili čist, što je bolje?
CARNet omogućava samo jednom računalu pristup Internetu u tim paketima s Iskonom i to rade tako da se moraš ručno spajati svaki put kad hoćeš ići na net. Dakle moraš na računalu uvijek ići na Connect to... Ako sam tu u pravu, a do prije nekog vremena je bilo tako onda se nikako ne možeš spojiti iPhoneom jer ti je router zaključan u modemskom načinu rada. Ispravi ako sam u krivu pa se može naći neko drugo rješenje.
Što se tiče drugog, nejailbreakan je brži i stabilniji, ali jailbreakom dobiješ neke opcije koje vjerujem da će ti biti zanimljive dok si novi korisnik. O čemu se konkretno radi potraži po forumu.
Pozdrav svima ,ljudi od pre neki dan mi više iphone ne pamti pozive ko me je zvao ni propuštene pozive .Jednostavno kad vidim da me je neko zvao pise na ekranu,a kad odem tamo da vidim nema samo neki brojevi davno.Pa šta bi to moglo da bude .hvalaa....
e ovako imam problem,svaki put kad pocnem radit nes s iphonom izgubi mi mrezu onak kad ga odkljucam pocne mi gubit signal padne na jednu crticu i prestane mi pisat ime operatera sastrane i trazi nanovo mrezu i nade i onda bude sve ok,dok nezakljucam mob,i onda nakon nekih par minuta pocnem opet koristit,pa ak neko nes zna mozda.
Isključi 3G.
iskljucen 3G sve zivo vec isprobo i nist se nemjenja.
Mobitel koristiš na mreži na koju je lockan, ili je softverski unlockan?
koristim na koju je lockan.i to mi tak poceo prije par dana odjenom nis nisam diro ni instaliro,izvadio iz depa da poruku posaljem i poceo mi tak.
Napravi restore, pa vidi da li se problem još pojavljuje.
Kako namjestiti da dobijem poruku da je sms isporucen ( isporuka sms-a )???IOS 5 je u pitanju.
samo ako je jailbrejkan
znate li mozda s kojim verzijama firmware-a dolaze iphonovi iz t-com-a? ako je netko kupio ovih dana bilo bi zanimljivo znati jel se jos uvijek mogu jailbreakati...