Jel se moze staviti "Označi forume pročitanima" pod "Brzi linkovi" ili tak negdje da nemoram svaki put stiskat "Sto je novo na forumu" i onda Oznaci..?
Printable View
Jel se moze staviti "Označi forume pročitanima" pod "Brzi linkovi" ili tak negdje da nemoram svaki put stiskat "Sto je novo na forumu" i onda Oznaci..?
Imaš pod "Akcije na forumu". ;)
jel se ovo samo meni dogadja ili?
http://cafe.mobil.hr/threads/50762-S...l=1#post928325
Pretpostavljam,- zato da se uklopi.
Ovako izgleda kao neki bolesni :D
Nije da nismo vec i prije imali mijesanih zutih i zelenih (i rozih i plavih i svakakvih)... Ali ajd. :p
--> http://i41.tinypic.com/358bhbl.gif <--
Šta ne možemo "ukrasti" neki phpbb smiley pack ili nešto slično, jel takvo što uopće postoji kao ponuđeno gotovo rješenje? Pitao sam jednu adminicu (da, to bi bila žena admin u jednome ...kao deterdžent) da mi pošalje smajlije s njenog foruma pa možda nađemo kakav štosan rolleyes ili nešto više.
: posipam se pepelom:
koji cirkus zbog moje brzoplete opaske.. ja uopce nisam skuzila da taj "ruzni smjalic" okrece ocima. meni se nije prikazivao animiran i bas je izgledao kao da fucka.
animirani fakat ima smisla..
a joj :( ne, fakat, ne morate ga mijenjati, a uostalom, i zakaj ga bi ga mijenjali jer nekome ne pase :dunno: sto zena, dvjesta sisa :D
OK...uglavno nadam se da je sada rolleyes smajlic svima OK i da nema daljnjih zamjerki...
...ako xlr nesto isporuci prouciti cu ponudu pa dodati neke smajlice ili zamijeniti pojedine postojece nekim eventualno kvalitetnijim rijesenjem.
Vecinom da...osim ako su iz Pripyata.
Jedno pitanje...
Dali je moguce staviti na teme starije od xy mjeseci/godina lock, jel mislim da je glupo da neki ljudi koji se tek regaju na forum iskopaju temu staru 3 god i odgovaraju na tam neka pitanja...
Onaj tko hoce nesto pametno postat u to, nek trazi admina da mu tu temu otkljuca.
Ja sam protiv toga, mislim da je mjesec dana premalo, i prekomplicirano je onda tražit ko je moderator u tom podforumu da ju otključa, IMHO.. A i ne događa se baš toliko često da se iskopaju tako stare teme, možda jedonm tjedno, ako i toliko, a mislim da to nije strašno :)
EDIT: sorry, ne znam ni sam kako se meni ovo xy mjeseci/godina pretvorilo u mjesec dana O.o (disleksija? :notooth:)
Moguce je...
...ali nismo pribjegavali tome rijesenju do sada jer dizanje prastarih tema doista nje cesto, a pogotovo bez razloga.
Ankete koje su trajale do u beskonacnost su znale biti razlog dizanju tema, ali od kada smo na sve ankete uveli "rok trajanja" to se desava jako rijetko.
Stoga mislim da nije potrebno lockati stare teme.
Ja ne volim kad se otvaraju teme koje ne govore o čemu se radi -netko otvori temu s nazivom Najbolje aplikacije, i onda se ja moram pitati za koji je to OS.
Ili kad netko otvori temu Nove tarife, a ne zna se za kojeg operatera.
Ima još takvih primjera, ja uvijek gledam nove teme od zadnjeg puta i ne gledam iz kojeg su podforuma, jer to piše skroz desno, dok je naziv teme skroz lijevo.
Ova se tema zove Što biste promijenili na forumu, i to su moje sugestije. A prijedlog da se teme ne otvaraju sigurno nije pravi prijedlog. :-)
Čuo sam da postoje pravila otvaranja tema na ovom forumu.
A i postoje ljudi koji bi i preko Googlea trebali pronaći neku temu.
Zato postoje ona tri slova - SEO.