:dunno: :( :dunno:
Printable View
:dunno: :( :dunno:
Ma ovaj ti je nježan, ni mrava ne bi zgazio. On ti je, kako da se izrazim, potpuno bezopasan (za žene, that is). A daje dobre dijagnoze.
Što je tebi dijagnosticirao? :evil:
A šta nije? Sifilis, triper, bijela griža pilića, peronospora, nekroza (područje ispod trbuha)... ma svega, skoro cijelu enciklopediju :)
onda si ti putujuća enciklopedija ustvari..
više putujuća kultura patogenih bakterija i virusa, al okej :evil:
Hmmm, znaci nis od sastanka...:-/
Očito niš :(
Next weekend možda?
ja dolazim sljedecu nedjelju ili ponedjeljak u zg..mozda se javim za neku kavu.. ;) ;D ;D
Mozda...al bez mene :D= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
@ Christina: tako se to radi, tako treba!
@ user_name: aj ne kakaj, ima da dođeš....
Ja sam mrtva ozbiljna, prije tj. dana sam ovu subotu predlozila i svi ok, a sad se niko ne javlja :evil:, a sljedecu imam dogovoren izlazak i ne mogu ga otkazat, jel je rodendan :turn:= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
ali ja ako se javim ..ima da svi dodete,nema necu i nemogu :nono: !! ;D ima da svi dolazite!! :turn:= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
= Citat =:
Izvorno postao christina
ja nemogu:spin:
ma dobro ..ti nam ni netrebas!!:turn: ;)= Citat =:
Izvorno postao mobman
:evil: e onda ću vam za inat doć ;D= Citat =:
Izvorno postao christina
za inat??? ;D haha..moze,nemam nista protiv! ;)
ma neam pojma brijem da ću završit negdje u tvojim krajevima tog vikenda:bunny:= Citat =:
Izvorno postao christina
= Citat =:
Izvorno postao mobman
paa ti mene zezas?! ja u zg ti u moje krajeve..pa kako to?? proci cu ja onda i do rijeke..nemozes se izvuci!! HAHAHA.. :lmao: :lmao:
au šit......falia san;D= Citat =:
Izvorno postao christina
ma da nebi, rijeku bi ti pod istru ,figu :evil: , to je primorsko goranska i točka;D
ma ne možda ću ić na brijune:) jel i tamo prolaziš????!:spin:
ako treba proci cu,nije problem..:) onda ti prodi do umaga..ja slavim rodendan taj vikend..mmm..:licklips: sve pod istru..hahaha..;D
vidim kako god da okrenem nemogu se izvuć....hehhe..;D= Citat =:
Izvorno postao christina
ništa vidimo se onda :thumbup:
ma salim se..hehe.. ;D
nadam se da cemo se viditi ,a ako ne :( ...
;)
Šta onda na kraju!? oće bit danas kakvo okupljanje forumaša ili??
@Christina: znači idući vikend si u Zg? Nešto je chelawy bio spominjo da će doć kad budeš u ZG...
ajmo brzo nek se prebroje zainteresirani za sastanak pa da vidimo s kim raspolažemo :)