Sve stoji ali 100 ljudi 100 cudi. Meni recimo xposed ne vrijedi nista..ali kad netko hoce xposed. Meni ne treba 99% lg appova ali lg ih je s razlogom ugradio. Itd itd.
Printable View
Sve stoji ali 100 ljudi 100 cudi. Meni recimo xposed ne vrijedi nista..ali kad netko hoce xposed. Meni ne treba 99% lg appova ali lg ih je s razlogom ugradio. Itd itd.
meni je camera nestala?? pa sam instalirao Camera zoom fx koja radi iako sam isti kao bpodnar po tom pitanju
ali počeo mi je rom stalno javljat neke greške neradi ovo neradi ono a stvarno sve radi
ideje??
Moguce da si nekompatibilne gapps flashao. Probaj pa gapps micro
postoje li za 5.1?
i mogu li samo ih flashat priko ovih?
i ispravka javljaju mi razne aplikacije da su prestale radit iako i dalje normalno rade
---------- Post added at 21:46 ---------- Previous post was at 21:37 ----------
bender znaš li šta je: androidcid camera audio image optimize lg g3 v6.zip
to sam našao na stranici blisspopa
i motorola camera.zip
znači mogu ih fleshat?
neću ih fleshat
sinoć sam zas..o stvar
prvo stavio paranoid i sve u redu - meni isti kao i ostali aosp
onda stavio fusion i zaboravio fleshat supersu i ostao bez roota - i on isti
jutros root neide nikako na 5.1 pa vratio stock 20i i onda root i twrp
do daljnjega stock!!
sve radi čak sam stavio chocolate temu i radi
plus xposed i skoro sam 100% zadovoljan
Skoro? :)
Pogledaj u postavkama 5.1(developer settings) jel ima supersu ili root settings. Na nekim cm romovima je to palilo
u stock-u nema toga a zasad ...... nek stoji
pitanje; kakp da dobijem dark pozadinu u porukama
isto vrijedi i za messenger i viber i whatsapp
Neki rom koji je modan s tamnon pozadinom.
Za aplikacije moras instalirat modane aplikacije s tamnon pozadinom.
U orginalnoj alikaciji za poruke može se mjenjati boja pozadine i oblik oblačića, za ostale apove nisam ziher
zvonac - znam ali neradi mi
yager - imam inst. dark temu (chocolate) na stock rom i radi ali one aplikacije nerade, znaš li di bi ih mogao naći? modane naravno
ime aplikacije+dark (inverted)
Ajd jedno brzo pitanje.Ne bih da cackam po svom twrp-u a zelio bih rootat svoj lolipop,trenutno v20i,samo radi g3 tweakboxsa.E sad jel dovoljan samo ovaj one click program proci da ga rootam i instaliram g3 tweakbox?
http://forum.xda-developers.com/lg-g...lipop-t3056951
Znaci jel moguce rottat g3 na loliju bez cackanja twrp-a?
Ne znam to i neputim se i bojim se da ne bi sta shebao..
Backup prije bilo kakvog posla i miran si. ;)
je iako sam ja koristio ovaj (SRKtool_1.0.5_droidth) koji roota i stavlja twrp
Pozdrav, imam G3 nešto manje od dva mjeseca i poprilično me živcira baterija koja ne drži ni pola dana. U početku je bilo ok, no sada čak i kada je mobitel neaktivan baterija se troši. Ne rade nikakve aplikacije u pozadini i ne mogu dokučiti koji je razlog da mobitel guta bateriju. Osvjetljenje mi je na minimumu, gps, bluetooth, sinkronizacija, sve ugašeno. Mob je na Lollipopu i razmišljam da ga vratim nazad na Kitkat, možda ga i rootam, ali nemam iskustva sa fleshanjem LG-a, jer sam do sada koristila Samsung.
Za tutorijal za fleshanje ću se snaći, no može li mi netko pronaći Kitkat za 32/3GB verziju iz Tele2 (dekodiran i radi na vipu) pošto ne piše je li verzija v10N na prvoj stranici za oba modela, ili ako netko ima preporuku za neki drugi ROM koji je dobar u pogledu baterije? Nisam baš sigurna koja mi je verzija potrebna, a ne želim skinuti neku krivu verziju.
Unaprijed hvala!
Hmm. vrlo čudno što se baterije tiče, bilo bi ti najbolje da ga rootaš i staviš TWRP (može KitKat i Lollipop, svejedno) pa onda napraviš full wipe i nakon toga promatraš situaciju. Ako i nakon toga se ponaša isto, onda je baterija možda falična!? Što se tiče softvera iz posta #1 odnosno Kitkat V10N, dotični ide na obje verzije tako da nemaš brige hoćeš fulati ili ne. Za tvoju informaciju dekodiranje ilitiga otključavanje na sve mreže nema apsolutno nikakve veze sa verzijom softvera što znači ako ti je telefon zaključan na neku mrežu ili otključan na sve mreže, on će i ostati u takvom stanju bez obzira koji mu softver flešaš.
★ AndroidNow HD 14.0 ★.zip (sa G4 dodacima)
https://www.androidfilehost.com/?fid=23991606952602273