Nisam znao, sad znam. Rekao sam, i bez toga sve je isto. Ne znam, probat cu jos nesto smisliti.
Printable View
Nisam znao, sad znam. Rekao sam, i bez toga sve je isto. Ne znam, probat cu jos nesto smisliti.
Jedna banalna sitnica, USB kabel. Ako na sebi ima ugrađen filter (ono zadebljanje) ponekad ima problema sa kominikacijom sa HTC mobitelima (provjereno na više modela) pa provjeri da nemaš takav kabel i probaj sa najobičnijim mini USB-om.
Opet danas se počelo događat.
Stavim sim u drugi (stari) mob i sve ok.
Mislio sam da je do jedne aplikacije ali nije.
Jel bi hard reset pomogao?
Sad nece ni da zove uvijek, nestane signala...kaže network or sim card erorr kad udjem u setings-call-i recimo call barring settings
...napravio hard reset...isto...stavio drugu karticu u njega isto gubi mrezu...ide na servis
Probaj vratiti stariju verziju Androida ili drugi sim (ako već nisi). Ne vrijedi slati na servis ako je problem nastao nakon updatea, radije sam provjeri što ne štima.
2.29.405.2 (prva starija verzija prije ove koju sad imaš)
http://shipped-roms.com/download.php...783_signed.exe
2.10.405.2
http://shipped-roms.com/download.php...828_signed.exe
Ne znam kako vratiti stariju verziju, update napravljen preko WI-FI.
Nije rootan, kupljen u VIP-a.
Moja SIM u drugu mob radi ok, a iz tog moba ne valja ni u mome.
Možda je samo slučajnost da se to dogodili nakon updeta.
Jucer je veci dio dana radilo ok, a danas padnu crtice signala skroz.
Internet radi normalno.
99% hardverski problem po mome.
Skineš taj fajl i pratiš upute, nije uopće teško i ne gubiš garanciju. Nikakav root i sl:
http://www.youtube.com/watch?v=6VVQyQizxhM
RUU ROM je update koji radiš preko kompa, a ne OTA, sve je službeno.
Neznam, da sam na tvom mjestu ispucao bi sve pokušaje prije slanja na servis.
Ne znam ni sam, ali gledam po forumima nitko nije imao ovakvih problema nakon updeta tako da cisto sumnjam, a i da ne zeznem sta jos.
ok nagovorili ste me :)
Ako ga zezneš s ta dva klika mišem, biti ćeš prvi kojem je to uspjelo :) A i da ga nekako i zezneš, opet ga možemo srediti.
Može zeznut ako prekine flash radia koji mislim da je sastavni dio flashanja RUU-a a tada nema vraćanja, barem ne tako lako ;)
No napravi ta dva klika i ne dira ništa do kraja, sve bi trebalo biti u redu. Ako ne, neka nosi u servis.
@Željko: Tako i ja razmišljam, ali još nisam pročitao takav slučaj. Baš ću malo guglati, dugo nisam naletio na slučaj ubijenog Desirea (čitaj: dosađujem se) :)
Vidiš da nije bilo teško :)
heh zasad sve 5...xlr thx (još čekam kako će se ponašat u sljedećih dan dva)
Mislim ono, pa nikome se od vas nije dogodilo da je zadnji soft 2.29.405.5 zabucao
p.s. Vratio se sad stari izgled marketa? Prije je sa ovim update-om (čitaj 2.29.405.2) bio novi. Mislim ništa bitno čisto pitam?
Da, sa starim updateom je i stariji Market. No, mislim da se to da srediti ako malo guglas.
Ne, nije. Sa prethodnim updateom je novi market
Na Froyu je stari Market. S updateom koji je njemu stekao, sluzbeno je dosao novi Market.
Ma nije ali nema veze. Sa predzadnjim apdejtom je dosao novi market. Instalirao sam novi market
Šta se ne updejta Market sam od sebe, bez ikakve intervencije? Takva su moja iskustva, ali nisam na stock romu pa se možda nešto razlikuje po tom pitanju.
edit:
Može biti da ovisi kako je to sređeno u romu, na CM7 se updejta prilikom prvog paljenja, a neki već dolaze sa zadnjom verzijom. Ugl zanemarite ovaj post
A postoji stock rom? :D Ja sam market ručno updatao a i dolazi s svakom novom verzijom custom roma.
Zahvaljujuci vama dvojici mob radi !!!
Hvala veliko!!!
Pozdrav!!
Imam dva pitanja, pa ako može pomoć...
1.) Prilikom prvog paljenja mobitela, zeznuo sam stvar te se ragao na fejs (ili kako bi to već nazvao).
Nakon toga, svi kontakti sa fejsa su mi spremljeni u imenik. Probao sam ih izbrisat, ali ne ide. A stvarno me živciraju.
Kako ih maknuti, tako da ostanu samo kontakti iz imenika??
2.) U network options imam opciju Enable always-on mobile data. Dali je to problem s obzirom da sam na preplati?
Što se tiče onog uključenja interneta, to mi je isključeno kad ga ne koristim (ona kvačica na mobile network).
Dok mi je ovo Enable always-on mobile data u opcijama uvijek uključeno.
Hvala i lijep pozdrav!!!
1. u Facebook aplikaciji odaberi: menu - settings - sync contacts - pa si odaberi jel zelis da ti sinkronizira samo postojece kontakte, ili nijedan.
2. ako ti maknuta kvacica na Mobile Network, mob ti nije spojen na internet.
1.) Prilikom prvog paljenja mobitela, zeznuo sam stvar te se ragao na fejs (ili kako bi to već nazvao).
Nakon toga, svi kontakti sa fejsa su mi spremljeni u imenik. Probao sam ih izbrisat, ali ne ide. A stvarno me živciraju.
Kako ih maknuti, tako da ostanu samo kontakti iz imenika??
otiđi u People - menu - view i tamo stavi/makni kvačice na ono što želiš da ti se prikazuje odnosno ne prikazuje u imeniku....