slavonske lole :beer:
Printable View
slavonske lole :beer:
Rage against the machine - meni najbolja grupa:thumbup:
pa.. evo upravo svira madonna-Isaac
Alen Islamovic - Ruzica si bila (uzivo)
Dean Martin & Rickey Nelson -My rifle,my pony and me (from Rio Bravo)
http://img236.imageshack.us/img236/3...inee1211sj.gif
Lol za lole ;)= Citat =:
Izvorno postao mala
Sasha & John Digweed - Hybrid Symphony
magazin :) :):):)
ne slusam glazbu, nazalost :(
ma lole su zakon! to kad se mi slavonci skupimo na moru,prava slavonska rakija i super nam :D
Gap Band - Fantastic Voyage
I btw. jel' ide tko na Danny Howellsa večeras? Imam filing da će to biti jedan od boljih house party-a u zadnje vrijeme pa i duže. Baš se osjeća neka vibra među ekipom u gradu, a koliko znam doći će ekipe iz cijele Hrvatske.
jooole, moje moje je srce veliko,svima blizu tebi daleko ... :jump:
kaoma-lambarda :)
Ne sumnjam u to :)= Citat =:
Izvorno postao mala
acdc - big balls :D :D
Krenul sam ja sa svojima, al smo na pol puta rekli f*** it i skrenuli u sokol;D= Citat =:
Izvorno postao bluntafari
Mark Spoon - Live @ Nature One
Brijem da ste se gadno zeznuli, ono rošpanje u Sokolu na lošem razglasu (tako čuo) se ne može mjeriti s lekcijom koju je Danny održao sinoć u OTV-u. Svi su mogli doći na svoje i House i Techno ljubitelji. Danny je rasturio floor!= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
Gap Band - Oops Upside Your Head => kako je ovaj band pokraden pa to je strašno. Svaki drugi stih danas možeš čuti kod nekih repera, a o sample-ovima da ne govorim, od hip-hopa do housea. Na Snoopovom zadnjem albumu ima jako puno njihovih stihova ali to je i razumljivo jer je Charlie Wilson (pjevač Gap Banda) sastavnio dio Snoopove ekipe.
a čuj, jedva sam dočekal godišnji. Maddox mi je fakat pasal :P. Jest da danas nisam išel ni na kavu jer me noge bole:-/ .
Derrick May - Live @ Aquarius :thumbup: thx
(ps: 320kbps !!?!$#" za "kazeta-rip")
;D= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
evo izvukao iz riznice nešto od Howellsa.. Nice!
...Soma dolara-Peščenica ;D
Anti narodnjak vodič-kako brualno izmasakrirati ljubitelja narodnjaka,a da murija nemre nać dokaze.
..Natural blues-Moby
Muse - Best Of:)
gazde-jos i danas zamirise tresnja (ne znam sta mi je) :)
Nemanja Nikolic - Nesto Slatko
Mando Diao - Hurricane Bar