ma nikad mi nismo na parkingu cijelu noć..pol sata max, zagrijavanje..
od tiesta niš jer je to srijeda koliko znam, neda mi se gledat sad..ja sa ovima s mora neću ići, a dečko dolazi u petak samo na vikend jer mu je godišnji tek u 8mj
Printable View
ma nikad mi nismo na parkingu cijelu noć..pol sata max, zagrijavanje..
od tiesta niš jer je to srijeda koliko znam, neda mi se gledat sad..ja sa ovima s mora neću ići, a dečko dolazi u petak samo na vikend jer mu je godišnji tek u 8mj
Ovak ja idem tam taj tjedan...i na taj festival, al nisam mislio tu kupovat karte..
Jel ima tam na ulazu bilo kakva karta sam da dođem na Tiesto?!??!?
Onda super... wuhuuu... :D :D
Odveo staru u shopping. Koja koma vozit auto po ovom vremenu... Jedva stali u auto koliko je toga nakupovala... Stavio frendu jedno svijetlo u hodnik,i sad malo cackam o netu... :)
...radim projekt u autocadu i milslim da je bilo dosta za danas, da idem ubacit dokumentarac i gledat ga i za corit..
pa stime
Laku noc ljudi
Idem spat, sutra na posel rano ujutro, lovu ću nekakvu zaraditi, a ne kak vi, kaj se izležavate do podneva...
;D
Pozz...
došao izvana . . .
bio sa curom . . . ;)
sad odmaranje . . .
Kak ste ekipa?
Meni tu nije loše, al nažalost savršeno nemoze biti.
al, nemos se stalno zalit :notooth:
Wank, a de si ti to u Slavoniji?
Pitaj boga gdje je on :p
Ja samo znam da ću ja sada biti u krevetu :D
Noć...:wave:
dobar jutar svima... ;D
ponovo ja prvi na forumu... :p :D
ebemti pjetla, probudio me... :-/
http://www.comicguide.net/images/smilies/gaehn4.gif
Sudoper mi pun čaša i tanjura bokte ko da sam udomio bataljon sinoć :-/ Al bar je ostalo palačinki i pice :D :ždero:
Jutro........
jutro . . .
pregledavam kaj ima, čekam sms, pa idem . . . ;)
sretan mi rođendan :jackie:
idem se naći s curom . . . ;)
pozz :wave:
Zasto nam ne bi rekao koje
napokon došao kući...
u nadi da ću imati bar 16 ili više bodova... :)
a lako bi se moglo desiti da imam ravno 16... :D
Doso s posla,trazio i pronasao rupu na gumi na motoru,i sad odmaram... Kasnije je smotra viteskih igara ili nest sl,pa moram ic lupat u bubanj...