koliko sam ja skontala, ništa spektakularno se nikad ne desi :rolleyes: :kitty:= Citat =:
Izvorno postao Trapavi
Printable View
koliko sam ja skontala, ništa spektakularno se nikad ne desi :rolleyes: :kitty:= Citat =:
Izvorno postao Trapavi
e ne bi reko...... o nekim stvarima se i ne prića ;D= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
jel tako WB ;D
kako mislite privuči nove žrtve ako ne pričate o tome kako vam je bilo ludopartionzabavno? :rolleyes:
i naravno to potkrijepite fotografijama :rolleyes: ;D
ojdi mi dojdi mi :notooth:
ja sam bila sam na jednom i to je bilo cilanje,simpaticno,malo smijeha i tak...a valda bu u sub neka pijanka :D
Joj, onaj zadnji put u Maxi-pubu... Jooooj ;D
Krš & lom. I onda u Gjuro2. I onda... Joooooj ;D ;D ;D
Spontano je, to je glavna stvar. Dođe se da se sretne i vidi bez tipkanja, pa kako krene. Ako je smo kava, nema beda. Ako je pijanka, opet nema beda. Nikad nije isto - jedine konstante su:
- da je Gog najljepši;
- WB ima najveće papuče, iako ja opako konkuriram u toj kategoriji, kao uostalom i gorenavedeni (Gog)
- chellex je prepametan za nas
- NeReD kad dođe onda bude nered
U yebote, dugo se ti nisi našao s nama, uostalom, niti sam ja, kad nikog papuča-master ne pušta van! ;D goga nisam već mjesecima čuo, počinjem se pitati dal je živ... ;)= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
A najbolje mi je kak ćelex govori okolo da nema curu ;D Living on the edge!
Al to u gjuri je fakat bio lom. :)
kaj ti misliš da bi ljudi dolazili da čuju kaj se događalo?;D= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
Ma treba se naći, stvarno nema smisal ovo više :D= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Je, onaj lom se teško zaboravlja ;D ;D ;D
Pa tebe tvoj dragi nebu pustio da zna kak je (ak slučajno ovo čita) :D= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
Za vanjski svijet: nalaze se nerdovi sa pepeljarama, vode se rasprave dal je bolji Kirk ili Picard, pokazuju se diplome sa natjecanja u šahu!
nekoga privlače perverzije i morbidnosti :notooth:= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
ići će on samnom.. hehehe... pa će me "paziti" ;)= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Što ima perverznije od nerda koji si je popio sok od brusnice, pa je malo pijan, a ostala ekipa ga zeza da ne zna broj [pi] dalje od 10-te decimale!? ;D= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
Poznavajuć "ljude" koji dolaze, bolje neka se ON pazi ;D ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
trebam li se bojati?!? znači li to da će netko nasrnuti na njega, i probati ga nemoralno iskoristiti?!? ;D ili nešto treće? :rolleyes: ;D= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
to pitanje je apstraktne prirode :p
Ne znam šta je tu "nemoralno"? To su najobičnije svakodnevne stvari apsolutno s ove strane zakona :retard:= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
LOL :spin:
Ja sam nažalost i ovaj i sljedeći vikend zauzet...druge obaveze, ali some other time perhaps. Po mogućnosti negdje u sredini tjedna :)
I ne vidim razlog zašto se ne bi organizirali za vrijeme predavanja...jest da mi je tad "radno" vrijeme od 8-20, ali nema to previše veze :)
Daj šuti čovječe...ne moraš im sve u detalje govorit ;D= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Bogati, treba okupit opet tu ekipu. Ja sam definitivno za, slijedeća subota zvuči skroz dobro. A sad tko može, može; nikad se neće moći svi okupiti. No budući da je zasad dosta ljudi zainteresirano neka to bude fiksni dogovor, a još ćemo izmisliti neko mjesto (ona pivnica na borongaju je bila ok, a i ona na Ilici).= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
I nemoj me uvlačiti u vaše papučarske vode ;) ja sam se odavno izuo :notooth:
I? Oce bit sta u subotu il ne?
Da, fakt oće bit šta od toga?? Gdje, kako, kada?
To više kako neki izlazak ili duža kava do nekih jutarnjih sati?
ja nemrem doci..idem u bec s drustvom:spin:
ich zaštitarim naraedna dva vikenda..
ali smijete se i bez mene naći;D
:dunno: ;D ;D ;D
heheheh,a zakj se onda raz. s nama?:spin:
:dunno: :jehon: :dunno:
Ma mi nismo nepoznati. Ja sam BlueDevil, on je smogovac, tu negdje je i Chellex. I Whiteboya znaš. Navodno je i neki forumaš pod imenom "Gog" nekad jahao ovim krajevima (zapadno od Pecosa), ali to su odsad nedokazane legende...
Uostalom, reci mami da ideš k doktoru: ne lažeš, a mama će te pustit. Doktor će te doma odvest (da se obistini sve što si mami rekla - k doktoru) i to ti je to.