The Exorcism of Emily Rose- 8/10. dobro da su mi rekli da to negledam navecer jer bi me vjerojatno bilo frka...aaaaaaaaaaaa:rolleyes:
Printable View
The Exorcism of Emily Rose- 8/10. dobro da su mi rekli da to negledam navecer jer bi me vjerojatno bilo frka...aaaaaaaaaaaa:rolleyes:
Narnia-The Lion, The Witch and The Wardrobe' 9/10
Scary Movie 4 --- Svaki nastavak je sve više i više čista komercijalizacija
Ima dobrih fora, ali daleko je to od prvog dijela
nisam ga ja naljepio narucio sam ga takvog , ali mozes ljepit titlove s VirtualDub-om a ima i par programa da umetnes na dvd svoje titlove sad tocno neznam kak se zovu= Citat =:
Izvorno postao gog
"Četiri brata" (Four Brothers) - ako vam je do akcića u kojem nije jedina premisa bum-bum i bang-bang, već se iza toga krije i nekakva pričica, ovaj film vas ne bi trebao razočarati. Čisto solidno izrežiran, napisan i odglumljen...
7/10
ja čekam Silent Hill....več se ježim....
Čitam da baš i nije nešto...
Nije mi baš zadnji ali brrrrhttp://i46.photobucket.com/albums/f1...1/b8bd4ca5.jpg
SLIKA GOVORI TISUĆU RIJEČI
@nix
Ovaj tvoj avatar je horor sam za sebe...
"Zadnja kuća na lijevo" (Last House On The Left) - jedan od najranijih Cravenovih djela i nije neki horor, mada u zadnjoj trećini filma se dogodi masakr koji i nije prikazan. Cijeli je film čudno koncipiran i snimljen, a cijelo se vrijeme provlači nekakva hipijevska vesela glazba koja mi ubija dojam filma koji bi, kao trebao biti napet... Puno sam više očekivao...
5/10
Hvala:wave:= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Karaula- nije što je naš ali film je stvarno odličan...
Scary Movie 4- po meni nije baš nešto, oni dijelovi prije su bili bolji
bah....kritičari..... horor nije u prvom planu filma, film je izrazito naporan za mozak te ga je teško shvatiti bez predznanja priče, za koje pak treba odigrati bar prva dva dijela igre= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
....evo opet se ježim...:P pogledaj trailer ;)
Karaula...
ocjena: 4/5.
za film napravljen na ovim prostorima, a koji nije čista srpska produkcija je zbilja dobar.
znamo da nema komedija ako nije iz Srbije, ali ovo je ipak nešto. Činjenica jest da je 1/3 glumaca iz Srbije, no ajde.
Ocjenu 5 nije dobio, zbog samog kraja filma, previše drame za jednu komediju.
u svakom slučaju, preporuka
patriot -nategnuta desetka...predobar:sheriff:
= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
Vidio sam još davno trailer i ono što sam vidio mi je obećavalo... Ali sam vidio na desetine fenomenalnih trailera i totalno se razočarao u film... I to što bi se trebalo odigrati igricu prije nego bi se moglo pogledati film je sigurno netočno, jer filmska kuća želi zgrnuti što više para i sigurno se neće ograničavati samo na onaj dio gledatelja koji su igrali igricu... Stoga, film je rađen prema igrici, ali je isto tako i sigurno neovisan od same igrice... Pogled ću ga, ali se ne nadam nekom posebnom uratku...
kad dolazi Silent Hill u kina ? Ja nikad ne čitam kritike od filma oni popljuju film a ja ga pogledam i nije loš
Obzirom da ga ne vidim nigdje u najavi, sumnjam da će stići prija srpnja do nas...
"Noćna straža" (Nochnoy Dozor) - najgledaniji ruski film svih vremena zapravo je samo prvi dio iz trilogije o borbi između sila tame i sila svjetla. Priča i nije najoriginalnija, ali je zato vizualno prilično impresivan... I to je više-manje sve što se od ovog ilma može očekivati... Ja sam, iskreno, očekivao malo više...
6/10
Patriot - predobar :thumbup:
tako je mobyfanica-:king:
Das Bot - Redateljska verzija 10/10
Najrealniji WW2 film, i po meni najboji Njemački film ikad snimljen.
Za one koji ne vole takvu tematiku film bi mogo biti dosadan.
muzika iz filma je još bolja....kultni film...:thumbup:
Firewall - nije mi baš sjeo... 6/10
Ice Age 2 - prvi dio mi je bio malkice bolji... ipak 8/10
Karaula - 10/10
Grbavica - 7/10
Scary movie 4 - Bas i nije nesto posebno, ali se ipak isplati pogledati ako su vam dobri stariji djelovi. 7/10
Smrt, gdje si nabavio das bot?