Probao ovu?
Printable View
Dobra vecer! Znaci, zanima me koja
bi bila jedna od boljih aplikacija za prijavljivanje
na internet u odredjenim satima u danu?
Dakle, kad me nema, da se on sam spoji na
net na koju min., i provjeri mail, updejta
vrijeme i tako to...
I da, postoji li alternativa Tapatalku, i ako da, koja?
Ima li netko apk aplikacije BurzaZG? Nestala je s marketa...
http://www.weewheel.com/android
Jel ima nekakva slična aplikacija ovoj samo da koristi WLAN?
@Robi959,
Ovo nije preporuka aplikacije nego potrazivanje, dakle bilo je u krivoj temi. Drugi put pripazi na to.
E ljudi zanima me posoji li aplikacija kojom htc desire ili lg optimus gt540 pretvorim u web kameru?
IP webcam ili Qik. Prije je bio placaware dobar, no mislim da je projekt stao.
Probo sam IP webcam, ali s tom aplikacijom ne mogu pricati preko skajpa i tak...
Našao sam na marketu droidcam probat ću nešto iskemijat s tim.
Hvala na trudu :D
Jel postoji aplikacija koja snima pozadinu mobitela? Odnosno da ju uključim, a ona snima sve što se događa na mobitelu?
Zanima me dali si moze negdje skinuti besplatno SlideIT Keyboard za android ali da nije na mjesec dana jer mije to vec izaslo.
Hvala decki na pomoci ali se nikako nemogu registrirati a kamoli pronaci za skinuti SlideIT Keyboard za android pogotovo sto je sve na engleskom.Ako netko moze molio bih ga za pomoc.
Eto ga : http://forum.mobilism.org/viewtopic....&hilit=slideit
Zadnja verzija
uspio sam i hvala svima samo sada dok traje jer neznam dali je to demo verzija.
Moze neka preporuka aplikacije koja bi imala funkcionalnost Htc notes aplikacije, dakle da mogu pisati i rukom i tipkovnicom, ali da ju mogu okrenuti i u landscape jer tako imam vise prostora u jednom redu. Po mogućnosti bi bilo super jos i da mogu scrollat prema dolje, dakle kad ispunim jedan screen da se mogu pomaknut malo dolje, kao u biljeznici recimo :D
Imam HTC Desire, počeo me dosta zajebavat power button. Postoji li app s kojim mogu stavit zaključavanje/otključavanje na neku drugu tipku? Thx :)
Nema app, ali ima romova koji omogućavaju buđenje sa trackpadom. No to ti ne rješava problem paljenja i gašenja uređaja tako da bi bilo dobro to popraviti.
A paljenje i gašenje još nekako, ipak ne moram tako često to radit. Netko mi je rekao da ima i appova koji to omogućavaju? Ništa? :(
Ako ti je pod jamstvom odi da ti to poprave. Ako nije i/ili ne želiš ga slati na popravak onda rootaj i nađeš rom ili mod koji to omogućuje. Recimo ovaj stock froyo sa opcionalnim modovima među kojima je i taj koji tražiš :)
Za rootanje imaš temu na ovom forumu. Sve zajedno ti ne bi trebalo oduzeti puno vremena. Ali prvo sve na miru pročitaj i prouči!!!!!!