ko kaže da će te me vidjet... ;D
ja ću uvijek na forumu vraćati godine nazad, tako da svi misle da sam malđi nego što zapravo jesam... ;D (kao što to neki sad misle)
tako da mene nećete baš vidjet sa tridest-dvije... :)
Printable View
hehe i ja nebrojim dalje od 32http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-544.gif
...:wave: `noć...
cekam da me dragi nazove da malo cakulamo :)
neda mi se ucit vise, poludit cu.....
Idem čitat neku divlju knjigu iz psihologije. Da sam znao da je ta oblast tako zanimljiva, možda danas ne bi bio tu gdje jesam.. Sad bi vam svima mogao napraviti psihološki profil :notooth:
http://www.millan.net/minimations/smileys/bokmal.gif
lijevim okom gledam seks i grad, a desnim gledam u laptop i kao i obicno citam sve moguce forume....
mentalno se spremam za jedan all nighter ucenja...
Dobar jutar svima...
opet nikog ovdje... :-/
...`jutro ljudi, "Ico" :) ...na poslu sam, kao i dosad...
došo u firmu, vratio se doma, slobodan do ponedjeljka :D:D:D
HA!
jutro! trebala bi u grad, nekako mi ledeno vani djeluje....
..dobro jutro na -3°..brr
puknut ću ko kokica...
pišem neke formule... :-/
a neda mi se...
evo ja se lagano spremam na "električnu stolicu" ( obrana diplomskog rada) ... budan od 4 , ponovio svako slovo .... luuuud , sam sebi već idem na onu stvar , grizem , sline mi idu ... šalim se ... pojeo sam ovih gastala u zadnjih par dana da ljudi misle da se već hranim s njima... idem se obrijat , obuć odjelo ( drugi put u životu , prekjućer prvi put)te popušit još kutiju prije obrane ...
Dobar jutar........:wave:
ovdje ko na groblju,ovom je jutro u pol 12 bogami ljepo zivot je ljep:notooth:
Čudno , ova tema je mrtva čak sat i pol. To nije dobro.
@ Vatrogasac: Good luck and survive!
jedem veliku porciju čevapa..mmm :licklips:
EVO LJUDOVI DANAS 29.11.2007. NA DAN REPUBLIKE ( NORMALNO BIVŠE DRŽAVE :) ) DIPLOMIRAO SAM NA STRUČNOM STUDIJU SIGURNOSTI I POSTAO DIPLOMIRANI INŽENJER SIGURNOSTI SMJER ZAŠTITA OD POŽARA ... MALTRETIRALI SU ME POLA SATA AL SE NISAM DAO ( mada nitko ne pada , jedino ak si fakat debil al da malo napravim dramu ) . A SAD SE IDEM NAPIT I KAD SE OTRIJEZNIM OPET ČU SE NAPIT ... DOVIĐENJA
. :beer: .