A u Karlovcu (gdje je pokrivenost tele2 signalom odlična) se i dalje može prebaciti na t-mobile signal :hm:
Printable View
u varaždinu i okolici možeš....
a recite mi jel rooming troši bateriju višeod ne roominga??
da se ispravim...kad si na cistom singalu t-mobila(roaming) isto ti trosi kao i da si na t2....samo je problem slabog signala t2 i prebacivanja sa t2 na t-mobile ili t-mobil na t2...tada baterija se trosi znatno vise...
Prije sam bio zadovoljan sad više nisam toliko. Samo to. Mms me jebe neviđeno, nema najavljenog sms paketa, mreža se baš ne gradi (barem ja nisam primjetio u mojoj županiji) pa moram kenjati po onome čime nisam zadovoljan... Svejedno ne razmišljam o prelasku u drugu mrežu jer bi imao duplo veće račune... Moram odabrati manje zlo, a to je tele2.
Ne radi provjera stanja trenutne potrošnje već tjedan dana.
Kaže da su upoznati sa problemom, i da će biti otklonjeno u najskorije vrijeme.
Pa stvarno mi ih je pun kufer. Žao mi je što sam potpisao ugovor, sad bi bez ikakvog razmišljanja prešao nazad u VIP na onu Easy+ promo tarifu :cry: i bar ne bi morao razmišljati kad će nešto krepati u toj njihovoj mreži. Užas živi, stalno neki problemi.
pa pređi tko te drži, ako se dobro sjećam na vipu ili t-mobile, tko li je već,to nije radilo mjesecima. Što Vipu mreža svako malo padne nećemo ni spominjat ali onda si bar siguran da ne trošiš. Kvaliteta se plaća, kažu... :)
ma VIPu sam ja u 2 godine ugovora ima par problema, a tocna provjera racuna je drfinitivno bila medu njima.
ne može se provjerit na preplati stanje na računu.:angry:
I to baš pred kraj mjeseca... koja slučajnost :angry:
Zovite 444. Tamo se može provjeriti..
Provjera računa jučer u:
18 i 30: 97.80 kn
23 i 30: 165.14 kn
Idemo dalje.
To ti je predblagdanski faktor iznenađenja. :)
Baš super, a ja se čudio kako sam malo potrošio, pa zivkao ljude i surfao netom!
na moj.tele2.hr mi čestitaju rođendan iako je on tek za 20-ak dana?? :)
ima, slika torte! :) :) nažalost nema ništa hehe
Da li se nekome dogodilo da s portala moj.tele2.hr nedostave poruku? Meni jest!
jučer u 14h 149 kn,u 17h 170 kn,21h 200kn,22h 216 kn,jeli tome kraj,u tom periodu nisam posla ajnci poruku.A prva tri dana u mjesecu se nemože provjerit potrošnju.Baš super
zato što provjera nije radila 2 tjedna nego je uvijek isto stajalo, ne razumijem kako nikome nije čudno da 15 dana imaju ISTU potrošnju a onda kad se to obračuna na kraju mjeseca svima je krivo??