kad netko jednostavno provocira i provocira...treba ga jednostavno ubiti...očito ga nitko nije naučio pameti...ali naći će se i taj **** majku....:angry:
Printable View
kad netko jednostavno provocira i provocira...treba ga jednostavno ubiti...očito ga nitko nije naučio pameti...ali naći će se i taj **** majku....:angry:
hm, Gogi??
aha
u tom slucaju, udavi i mene ;D
kreten sam za matematiku. zesci.
pozdrav svima...
lagano idem na fax...
vidjet će mo kako će sve proći dans...
majko mila, zadnjih 5 strana svaki post je o nekakvom tam ispitu...wtf...
ontopic: slurpam kahvu, surfujem, uživam u još jednom dobro započetom danu kad ne moram delati :D
writing down: kraj lipnja je razdoblje kad svi trabunjaju o testovima, poželjno je održavanje alkoholiziranog stanja i izbjegavanje aktualne teme u narednih m jesec dana :notooth:
lako ti trabunjaš tu bez veze...:p
Je.....faks....je....obrazovanje.....:angry:
Sad se ja moral dići u 8 sati da gledam u glupe zadatke koje ne kužim ama baš ništa...:angry:
A šta će ti faks, diplomu očito dobiješ na ribarnici :D
Ma kužim sve, malo te provociram jer ste prije nešto kukali, a sad se naprežeš s nekim zadacima. Uvijek ima i bit će tih glupih predmeta, bez njih život nebi bio isti :D Meni su ostala još 3 ispita a od toga su 2 totalno #$%&* al šta da mu radim :)
Registrirao sam se na Facebook...
Da li sam napravio grešku ili nisam... :dunno:
;D
luna se mora pocet' druzit' s hakerima, i onda cemo mi shakirat' *ebeni fejs!
hek d planet!
evo Vert, ja nebum kukala o ispitima.. ja cu kukat da mi je vruce.. i da sam danas trebala zadnji dan raditi.. al neeeeeee, pazi bisera, ja u pon moram doc' na posao, a od ut sam na GO.. onak.. oke..
Hm, nisi li ti na onoj nekoj Jezercici?
Nesto ti to kratko trajalo... :p
BTW sto se ovog tice...
http://www.aboogy.com/?page=register&lang=hr, pa pod drzava odaberite TURKEY. ;D :spin:
bok..kaj se radi? kak smo? tko to pleshe polku? tko to pleshe valcer? kome to smrde noge?
jel cajka cepa?
tko je to dvocjevka??
joj jesam se napil nochas..to je krenulo na loshe..nismo imali neki opasan povod osim vruchine..pa ans tucha potukla :D:D jahal sam vranca :D:D u mom selu brale sve se zhivo roka :D :D di jeonaj vert taj vishe ne pozna ***** ga u pripuštevcu..i di je onaj sa kawom?? nitko em vishe ne voli niti pozna :cry:
e ak netko zna ak je delat u optimi je dobro??
probudili me . . .
ne možeš više normalno ni spavati . . .
sad sjedim na kompu i kratim sate . . . ;)
2 vuxs
došli sve neki novi klinci :(
a tebe nikad nema :p
Ma ravilov,jezercica je bazen.kaj bi tam radila vise dana?sjednes u auto,za 40 min si tam,okupas se,speces se i vratis u zege.
luna, javi se, trebam ti nekaj poslati . . . ;)
I tebe sam sit kafaaaaaannnoooooo :p
:drink: :drink: :bigjump: :bigjump: :bigjump: :beer: :beer: :bigjump:
GOTOVO, GOTOVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO....:hrv: