Hvala...ali i ja mislim da takvih nemaju tamo....
Printable View
Za alu prozore najozbiljnije, prepolove ti troskove grijanja i hladjenja, a da ne govorim da je savrsena tisina!
@ stamp: moj stil se oko 90% slaze s tim likom na fotki! Jaknu sam uzeo lani u importanneu (oko 2000) , majcu i drugu s kap u new yorkeru (sve skupa 200), a hlace su ti GAS jeans, oko 400 kn! Naocale su police, nadjes ih na placu za 80 :) Jos dodas crne ili bijele lacoste tenisice i spreman si!
Puštam znoj.. Tim više kad vidim da ekipa razmišlja o kožnjacima :D overkill :notooth:
naočale - checked , imam skoro iste, (zato sam ga i stavio :D )
majica - imam i boljih , doduse ne jednobojnih
jakna - planiram uzet nesto takvo
trenutno bih mu samo maznuo remen , e opasno sam tanak sa remenima , oba su mi za vjecna lovista , hlace su stalno isto siroke a ja sve uži :p
posipam se pepelom al nikad cuo za to .. modza jesam pa nisam obracao paznju , al nemogu rec da sam uopce pojmio da bi to moglo alu ic . ja imam obicno drvo u stanu , i to ona klizna vrata ka znas kaj mislm , koja vode na balkon , dakle nije klasicni prozor.= Citat =:
Za alu prozore najozbiljnije, prepolove ti troskove grijanja i hladjenja, a da ne govorim da je savrsena tisina!
ako netko zna kako doći do zlih bubnjara, bio bih mu jako zahvalan . . . ;)
ako netko nešto više zna, slobodno šaljite na PM . . . ;)
@Goran: I agree :D
Neznam kako se osjećaju oni motoristi ispod sve te silne opreme, al siguran sam da bi na pola sata pod tim kožnjakom i ovim suncem izgubio 2-3 kile instant :) sauna je mica maca prema ovome :p
@xlr - prezivi se. Za po gradu ti ne treba takva jakna, a kad ides na duze ne bude ti tako vruce.
Remene s placa, biras koju marku zelis :banme:
Sve starije zgrade imaju drvenu stolariju, u nove se ugrajuje ili alu ili pvc. Alu je malo skuplje, ali ak stavis alu trajat ce ti dok si ziv, a troskovi za grijanje/hladjenje ti padnu i za 70% jer to drzi ko beton!
luna se opet kupa i sunca.pozdrav s jezercice u zagorju
@Slide: i mislio sam na ove koji idu na duže relacije.. Nebi znao kako se osjećaju, meni bude toplo samo kad ih vidim (al takva oprema je neophodna ofkors, nije šminka ko vaši kožnjaci :p)
Pauza prošla, odo se posut vodom po glavi i pomalo..
evo jedna slika za vas kojima je vruce :notooth:
http://www.imagesforme.com/out.php/t88430_Slika005.jpg
doduse, nije u mojoj sobi, ali osjeti se :)
nije ni moja u sobi, al se ni ne osjeti :D
:hm: mogel bi nekakvo crijevo fi100 dopeljat iz dnevne u svoju sobu
Ja se spreman na more. Malo osunčati, malo nabacit nogomet, a možda se i okupam.
ubijam vrijeme...
slušam muziku umjesto da učim..
al mi se stvarno neda... kad je ovako vruće... to nije normalno...