Odlično bilo na festivalu, vratih se u 5.30 jutros.
Odoh u svoje rodno mjesto, završio mi semestar, biću tamo čitavo ljeto (minus putovanja naravno) :notooth:
Printable View
Odlično bilo na festivalu, vratih se u 5.30 jutros.
Odoh u svoje rodno mjesto, završio mi semestar, biću tamo čitavo ljeto (minus putovanja naravno) :notooth:
jamal veceras ide na vacation... nehma me mjesec i po' :)
Evo,vratija san se... :)
Lijepo sinoc rostilj,pa malo crnog vina... Jutros obisli mreze sto smo sinoc bacili... Rucak prve klase... Cijeli dan u moru... Sad pod tus,pa na pivu,i najvjerojatnije na nocno kupanje (neke getribe poslale poruku da cemo veceras...) i tak... Vi? :)
Napokon doma! Ovo vrijeme je bolesno za radit, 32° me danas grijalo za razliku od jučerašnjih 29, a hlada ni za lijek :rolleyes: Kakogod sad je gotovo... Evo barke zbog koje sam psovao i izmišljene bogove :D
http://www.salji.com/out.php/t543_Image037.jpg http://www.salji.com/out.php/t544_Image030.jpg (Cres u pozadini)
Bokovi oprani, ispolirani i zaštićeni voskom :kapnu kapljica znoja s nosa:
btw Tetro di nalaziš one bendove, dal su im sve stvari slične? Stvar je predobra, al neda mi se skidat ako im valjaju 3 stvari (kao Musetu) :)
Ajde svi vi koji ste otišli na odmor. Ugodne praznike i ne javljajte se sljedećih 4-6 tjedana ;D
hebate, ja da sam to poliral, došel bi u napast i otpeljal bi ga doma :D
Imam nekakve čudne naznake da bi sutra mogel biti slobodan dan ^^, ak bu sutra onda bu i preksutra, a srijeda je...srijeda :D Taman da dojdem k sebi nakon ovog vikenda...
Evo mene neradni narode :D
Trošio bi riječi kada bi rekao da sam vikend proveo odlično...jer je bilo fenomenalno :respect:
Bio na Bundeku na vatrometu kako sam i rekao i bilo ludo...a danas se odlučio okupati u njemu...u boksericama :D :p
I sada idem spat...:wave:
Vratio se iz vana. Sutra putujem ^^
dobar jutar svima...
lagano sam strgan... :-/
zadnji dan prakse... :jump: :D
Jutro...
Ico, moram se probuditi prije tebe da nešto napišem prije tebe u ovom threadu... ;D
jutar...
ne moram delatiiii danas!!:njanja:
ni sutraaaaa :belj:
:D
Danas je maturica. Balkanac po tko zna koji put strahuje od pada, ali podsvjesno zna da će dobiti na blef :)
Odo na kafu i malo prošetat krv žilama na ovom suncu http://www.asturcon3.com/emicons/beach.gif
Poz svima...
sjedim na praksi...
čekam da mi završi radni dan, da dobijem potpis za praku... jedva čekam...
Jedva hodam,jucer izgorio na suncu,a danas cijelo jutro picio po gradu 8sto pjeske,sto s kantom bez klime) po jos gorem suncu. Osjecam se kao da prokuhavam... :burn:
Ja još uvijek gorim. Stari je odlučio izvršiti egzorcizam na meni, pa mi je samo uspio spaliti leđa ;D
bio u gradu, imam ispit iz vožnje 08.07., pa na jarunu obaviti neke stvari, sad napokon doma . . .
vani je pakao . . .
lijepo uz hladnu cedevitu od limuna radim neke filmiće sa maturalne . . . ;)
i naravno, odmaram . . . :D
Evo mene opet...
Idem spat, celi dan sam bio za mješalicom, boli me sve...
O baš sam sretno sretno dijete...:respect: :D :p
Što me ide ove godine...bolje živim nego ministar :p
:bigjump: :bigjump:
Idem jest i spat ;D
igram se sa power directorom . . . ;)
i baš mi je zabavno . . . :D
uz mene cedevita od limuna sa mnogo leda :D i peri deri . . . ;)
kolko si spil cedevite danas?