ev, pribiram opremu za klet, idemo se poništiti mao..
Printable View
ev, pribiram opremu za klet, idemo se poništiti mao..
Ja sam jos gore zivcan nego sinoc... :angry:
Nece me nitko utjesit... :cry:
Da su nas barem pobjedili,pa ni rijec nebi reko,al ovo je krajnje u ku**u!!
Sjebaše nas i gotovo...
Idem u bolji život i uživat a vi i dalje budite u depri zbog repke...baš me zaboli, neće meni oni krojit dan :D :p
Pozz svima :wave:
Ccc. Ja tebe razumio, naspavao sam se i idem sada spamat ;D
idem učit
joooj samo da vise polozim taj ispit dosta mi je vise faksa poludit cu ako cu opet morat ucit istu stvaar jos 3 tjedna aaaaa :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Da, tekma je bila skroz sugava, ne samo da mi nije jasna ta nadoknada na kraju (cini mi se da je bilo receno jedna minuta, a onda odjednom skocilo na dvije), nego mislim i da nasi nisu bas dobro pokrivali cijeli teren, kad god netko od nasih hoce izvest neku akciju, dodje mu 3 Turka i ne moze nista, a nema ni kome dodat. :(
Inace frendica s kojom sam gledao jos otpocetka tekme pricala "joj, samo da ne dodje do penala..." I eto sad. Vjestica jedna. ;D
Ali ne zivciram se uopce. Sve je to samo sport. :)
(I koji milijuncic EUR, ali dobro sad, nema veze :D )
Moram priznat da je bio bas cudan feeling vracat se kuci sinoc, nigdje zive duse, svugdje tisina, jos samo krcmari pospremaju stolce sa terasa...
Ono, i ja i frendica ocekivali da se necemo moc probit od navijaca... :)
Inace se probudio prije pol sata, lijepo se naspavao, idem sad trazit nesto za zderat.
blago tebi ravilov, ja se jos zderem.. zaista dugo pratim nogomet, i nikad mi jos nije bilo ovak tesko, cak niti '98 nakon Francuza.. mozda zato sto je ovo jucer zaista ispalo.. nestvarno u najmanju ruku! jos ne vjerujem..
ha da.. bude bolje..
to je sve iks kriv, zato sto je stavio onaj avatar, a nije se isao kladit ;D
Aaaah, kako je vruće, bio s curom u gradu - loše vrijeme za šetnju :D
malena, sretno na ispitu!
Odo na more... Vracam se sutra navecer... :)
Slobodno mi zavidite... :belj:
Ja ti ne zavidim. Ja sam već dobrano izgorio danas :p
Ja opet spavao. DObro jutro po 3. put danas :notooth:
Uživaj na moru Smuch.
smuc.. pa ti i jesi na moru, lol ;D
ja sutra odo u Jezercicu, ako ce se mojoj goroj polovici dat vozit do Stubice.. ah, ljencina..
Dome preslatki dome, game over..Krepo a sutra opet isto. Zašto prognoza bude uvijek toplija nego što kažu :rolleyes:
edit: a moram i ovaj glupi avatar mjenjat damn!
Evo mene, pijuckam pivicu kraj kompa, maloprije došao iz ludnice zbog jučerašnje tekme...
Ali, nema nastave, pa zato sam dobre volje...
Gledam utakmicu...
Rusija je dosta opasnija od Nizozemaca... :) biti će to zanimljiva utakmica... :)
Odo krmit, slijedi ustajanje u 4h bez kave i taurina :rolleyes:
Pripreme već odavno u toku... Azzido Da Bass performing tonight... Očekujem provod do svitanja. Pozz svima :)
laku noč...
Kod mene došli neki švedski izviđači (wtf?!) - 2 njih...tj. bili. Prespavali :)
Sad su otišli. Kao, trebaju preći 160 km u 10 dana. Dosad putovali samo po Švedskoj, a eto Hrvatska im bila prva država u koju su otputovali. Od Koprivnice do Karlovca. Fascinantno.
Skužio sam dvije stvari: Šveđani ništa ne zadržavaju u sebi i da ja katastrofalno govorim engleski :notooth:
:crazy:
Jutro.luna se prvi put javlja s moba.odo se buckat na jezercici,u jezercici,kakolivec,nan i smrt valjd znaju.
lol kad se setim nočnih u tom bazenu :D
danas opet za zg,moram seminar napisat,imam ispit..jooj..e jel zna netko kak se zove onaj debeli kockasti mob,mislim da je od LG-a,ima 5mpx kameru,dosta prije je izasao... :banme:
lizem sladoled:)