CRASH (iliti Fatalna nesreća) - ocjena 9.75/10
Film je realn, bar po meni... Svaka čast... Da je malo više akcije bila bi čista 10-ka...
Printable View
CRASH (iliti Fatalna nesreća) - ocjena 9.75/10
Film je realn, bar po meni... Svaka čast... Da je malo više akcije bila bi čista 10-ka...
zakucavanje iz snova 7.5/10
europski žigolo 9/10
i Svemogući bruce čeka već sam ga pogledao ali sam sve zaboravio
hostel dobar film bas je psiho tarantino.:rotfl:
waiting 6.5/10
"Elizabethtown" - Cameron Crowe se malo odmetnuo među frikove. Da sam film gledao sam, a ne sa stacima i sestrom koji su svako malo kukali da "kakav je ovo film?", vjerovatno bi mi se i više svidio. Ovako...
7/10
"Priča o dvije sestre" - još jedan u nizu japanskih horora, odnosno drama sa nadnaravno tematikom. Očito je da se japanska filmska industrija razlikuje od primjerice američke na koju smo najviše navikli, pa mi možda stoga nije najbolje sjeo sporiji tempo samog filma, mada ima par jezivih scena. Tu prvenstveno mislim na prvu od tih creepy scena... ;D
6/10
pogledajte karaula dobar hrvatsko-makedonski itn film,danas sam ga pogledao bas dobar film vracanje malo nazad u vreme bivse sfrj ali interesan film.pogladajte pa dajte komentar.
"Kuća Debele Mame 2" 9/10 Fakat sam se nasmijala ko ne pamtim kada.:thumbup:
into the blue 8,5/10 (ocjena više zbog Jessice;))
lord of war 8/10
net 2.0 7/10
batman početak tek nakon 1h filma batman postaje batman neželim ocjenjivat
Doom gledam ga još nisam impresioniran
još imam crno svitanje sa Segalom
hoodwinked 9/10
crvenkapica u trapkama, tetovirana baba, medo murjak, lovac koji prodaje šnicle itd....što više treba očekivati od animiranog filma.;D
Scary Movie 4
4/10 prijasnji djelovi su bili puno bolji.
BRUCE ALLMIGHTY 9/10 iako gledao film vec nekoliko put nije tesko pogledati jos jednom a pogotovo zato jer glavnu ulogu (a nego koju) ima Jim Carrey, komedijas ludjak ma loood. a i sama prica odnosno radnja filma je zanimljiva... on dobije ulogu Boga i sve njegove moci no iskoristava ih na krivi nacin i pokusava spasit svoju vezu (ova mala kak se zove aa jennifer aniston zgodnicka) i ujedno se pokusava probit za glavnog voditelja na tv postaji sve to zacinjeno njegovim humorom :licklips: :licklips: :licklips:
kuca debele mame,meni super,a frendu bljak meni 8/10
Get Rich Or Die Tryin' super film ja mu dajem 9/10 cak mozda i 10/10
G-unit!!! :thumbup:
Final Destination 3 - 9/10 :thumbup: zakon film sva tri nastavka su mi dobra
To se cijeni care samo odakle ti jesi li nabavio u videoteci ili downloada(get....)
SAW (Slagalica smrti) 9,85/10,0 - Film je super...bez happy enda... al zanimljiv..da se razmišljat poslije :thumbup:
Moram pogledat SAW 2
"Egzorcizam Emily Rose" (The Exorcism Of Emily Rose) - film snimljen prema događajima za koje tvrde da su se dogodili, čime cijela priča dobija na jednoj dubini. Nije "Egorcist", ali nije ni tipično američko hororsko sranje. Kao što sam već negdje pročitao, više nikad nećete na 3 sata ujutro jednako gledati... Jer ako se ja noćas probudim u to doba, umrijet ću od straha... :freakout:
8/10
Karaula 8/10 najjaci lik onaj Rade Orhideja;D
download ali je engleski dvd rip s našim titlovima znaci super slika= Citat =:
Izvorno postao Hacker
Ajde mi ovo pojasni molim te, kako si naljepio titlove na DVD?= Citat =:
Izvorno postao Hell_Blazer
pa sa programom;D= Citat =:
Izvorno postao gog
House of wax - 9/10 predobar film, vrti se stalno na Multivisionu al sam ga ipak podigao u videoteci
"Psiho" (Psycho) - i to onaj Hitchcockov, mada sam prije desetak godina prvo pogledao onaj Van Santov frame-by-frame remake. Mislim da tu nemam što navoditi, već samo reći da je to jedan od filmova koji su obavezno štivo svakog filmofila, mada je meni trebalo ovoliko dugo da ga po prvi puta pogledam... E, kad živim na selu, pa u videotekama nemaju sluha za rijetke klasike koji se pojave na DVD-ima u nas...
9/10
Djevojka Od Milijun Dolara - odličan film sa velikim preokretom i ne baš sretnim krajem - 8/10
Europski Žigolo - jedan od najlegendarnijih filmova koje sam gledao, otkačeno i zabavno - 9.5/10
Batman Početak - film je OK, ali u početku je prilično dosadan - 6.5/10