mislim da i ja idem (opet) na chupa ili cloudy
ili možda prvo opet provam koji ala cynogen iako mi nikad nisu legli
Printable View
mislim da i ja idem (opet) na chupa ili cloudy
ili možda prvo opet provam koji ala cynogen iako mi nikad nisu legli
Dali tko od vas koristi neki od 5.1 ROMova, pa ako mu se da da malo napiše impresije :)
Nakon prestanka javnog djelovanja developera s3v3n-a (androidnow), nastavio je "kuhati" ali za sebe i njemu drage ljude. Preko nekakvih foruma uspio sam doci do trenutno zadnje verzije. Evo linka: https://mega.co.nz/#!5cBHgCSJ!yxhElf...X6_GJ-tcD8GIS4
Ma taj seven je najiritantnija osoba i developer koji krocio u svijet Androida.
Izašao je G3TweaksBox 1.4 beta 5, link u 2. postu.
Ljudi trenutno sam ChupaChups i sve mi sljaka onako kako i treba.Nemam gotovo na nista prigovor sem sto mi se u zadnjih par dana pocelo javljati kao da mu fali memorije. Tipa ono izadjem i browsera a ono se sve ikone pojave pa onda nestanu pa onda kao da mu treba da ih ucita pa se opet pojave i sve sljaka. Zapravo tada odem u task manager i sve aplikacije pogadim i onda sve sljaka.
Ma i neje to neka tlaka ili problem ali htjedoh vas pitati oni koji su imali i chupa chups i cloudy koji vam je osobno bolje sjeo, kojivam je bolji...mozda bih probao ali prvo da cujem i vase misljenje.
Hvala!
Hmm...Ja koristim CC 4.2 oko 2 i pol mjeseca i nisam imao problema, dali si možda nadograđivao CC na KK i onda povlačio alikacije iz backupa ili si ih instalirao od početka?
Dobio mob direktno iz tmobile sa loli pa napravio clean instal na kitkat pa onda root i onda wipe sve moguce pa custom rom. Sve radilo odlicno, baterija isto i dan danas dobro drzi osim sto mi se ovo pocelo povremeno pojavljivati. Mob imam nekih 2 mjeseca.
Jeli to možda 2/16GB verzija možda je tu problem, mada po pisanju puno portala Loli ima tzv. memory leak bug koji će se valjda ispraviti u 5.1 verziji
Da, model je 2/16gb.Vjerojatno se radio o tom memory leaku. Isto itao o tome ali se izgelda sad kod mene i pojavio. Ma nije to nesto sto me izludjuje jer se javlja povremeno i nema nekog pravila. To sam onako usput napomenuo da mi se javlja a najvise me zapravo zanima usporedba onih koji su probali i chupa chups5 i cloudy, kakav je tj. koji im je bolji, ima li kakvih razlika u radu i sl.
Hvala
Ja osobno nisam koristio niti jedan drugi osim ChupaChups a, ali koliko sam čitao iskustva drugih korisnika razlike su minorne, svi su bazirani na stock ROM u sa nekim sitnim modifikacijama
ja koristio oba, chupa pa cludy u varijanti kao kod dxdandya
a sada - nakon servisa root odmah na lolija, twrp i custom romovi cloudy pa sada trenutno chupa
i da skratim skoro su potpuno isti
---------- Post added at 00:15 ---------- Previous post was at 00:13 ----------
u stvari toliko su slični stocku i međusobno da možda opet provam nešto drugo šta nije na stocku
@ferry013
jesi vec mozda nasao si nekog favorita koji bi mogao probati ? Ja sam bas u potrazi pa hajd sugeriraj nesto ako ti se onako na prvu neki rom svidio.
thx !
dxdandy tu mi je opet ista priča - skoro svi aosp romovi su slični
meni se svidio blisspop a sada vjerojatno ide cynogen mod
ustvari mene najviše privlače teme, želim black temu
Ne poznam lika ali: je li on developer(znaci osoba koja zna barem jedan programski jezik) ili je rom cook(chef) - osoba koja pokupi goodies i cherrypicks i strpa u zip, romovi koji su najčešće stock romovi bez bloata itd, nema programerskog znanja ali redovito se zove "developerom"?
Samo pitam :)
A u principu ti je cook, ali stavio je par nekih stvari koji nije bilo nigdje.
Al ko osoba je užasan. Žicao novce na xda, doslovno žicao, za novi G3. Skupio i onda otišao s xda i maknuo rom.
Otišao na poljski forum i sad je i od tamo povukao.
Kuzis. Imas osoba poput mike1986 koje se naziva devovima a ustvari imaju skripte automatizirane, builda(citaj zipa. Deodexira itd, izbacuje smeca) i nekoc ne za skoro sve najnovije ili najrasprosteanjenije uredjaje izbacivao), za uredjaje koje nema. Ovi sto buildajo aosp cm ajd to su vec devs. Ostalo je k.o.o.i.na njemu zvonce :)
Zato ja ljudima i kazem da su romovi tipa androidnow, cloudy, chupa u principu isti. Malo kozmetike i imas svoj rom.
By the way s3v3n sad radi rom sebi samome. Pratim ga na google+ i kad napravi nesto novo pokaze al neda nikome. Meni se kod njegovog roma sviđa sta ima neke sitnice koje drugi nemaju. Al sam rad moba je u principu isti. Ja sam odavno napisa da G3 nema developera. Cm romove nekoristim pa neznam kakvo je tamo stanje.
Ok to je malo pi*dunski da pokaze a ne da..zvuci kao zicanje para doslovno. Moze li neki link na njegov thread ili profil da pogledam sta on to radi?
Kad se sjetim htca prije. Development je kidao. Sad jedino pokoji kernel dev(znaci ne kernel modder nego bas dev) napravi nesto dobro. A i ne mozes previse, ako nije aosp ili cm onda ili ima samsung framework ili lg framework itd i mozes doslovno samo modati.
https://plus.google.com/+RafalB78/posts
Nece ni pare jer su ga (da oprostite) izasrali
Ja imam tu dostupnu verziju holy grail 1.3 a on mislim da ima 2.4 (mislim da je to i iduca nakon 1.3). Inace pratim sve na htcmania neki spanjolski forum. Tamo ga pokusavaju probit al neide. Jer ima ta verzija za skinit al je u exe-u sa sifrom.
i nakon cile ove priče napravite nešto korisno za noobove - stavite vaš prijedlog za neki rom od pravog developera
bilo koji - aosp ili na bazi stocka
Frende jedini pravi rom od pravog developera je stock kdz. Prati aicp nightly ako ima za g3. Aicp je odlican.
Kucaj aicp nightly