https://play.google.com/store/apps/d...lubGVzcy5wYyJd
Printable View
isto me sam prebaci u settings pa moram sam otic u network pa upalit 2g/3g...to mi nis ne znaci...
i jos jedna molba, neki app ala
https://play.google.com/store/apps/d...5NaXNzZWRJdCJd
znaci da imam notifikacije na lockscreenu al da rade normalno...ove kad upalim, onda mi mob cita kad otvorim/zatvorim folder i tak jos neke stvari sto je TOTALNO iritantno - mora se upalit accessibility i to uzrokuje citanje
Da pitam po seljacki. :D
Uzeo bi ovaj mob, to ce mi biti prvi touchscreen smartphone, ima sve sto mi treba(velik ekran, super kamera, podrska za mem. kartice), lova nije neki preveliki problem.
E sad ono sto me muci, s obzirom da ne pratim bas mobitele, treba li se u iducih mjesec, dva pojaviti nesto bolje sto bi mi se isplatilo pricekat? Recimo verzija S3 sa 2gb rama ili LG Optimus G
Ili mogu ovog uzeti ciste savjesti?
isuse, s mojim s3 samo problemi. :(
otkako je prije tjedan dana stigao sa servisa, smrzava se kao blesav, i to sve češće. čak ne radim ništa zahtjevno niti sam instalirala ikakve posebne aplikacije. recimo, smrzava se tijekom browseanja ili mi samo ubije operu dok je pokreće.
ako ga preko noći ostavim na punjenju, smrzne se i kad ga ujutro krenem koristit, pokazuje vrijeme npr 4 ujutro i ne reagira ni na što pa ga moram resetirati. stvarno mi je dosta, u nepuna dva mjeseca korištenja stalno neka sr*nja :(
čitala sam tvoje postove i suosjećam. iskreno, mislim da je velik minus za njih što ti nisu odmah dali novi uređaj ako problemi traju od prvog dana, bez obzira na politiku servisa ili samsunga. ja sutra idem do europatradea da vidim što će ovaj put reći.
Ma to s Galaxy S3 je izgleda shebana. ja sam jučer kupio jedan u Vip-u. Totalna katastrofa, od prašine ispod ekrana do fleka na crnoj pozadini. Jutros reklamirao u Vip-u. i dobio drugih 5 komada sve od reda s greškom, od stražnjeg izgrebanog kučišta do ekrana u banani. Svi otvarani predamnom. Ma to je neka teorija zavjere. moraju zaraditi dobavljači kao i distributeri (vip, t-mobil, tele2 i sl.) Njihov odgovor na upit zašto je to tako, nisu znali odgovoriti. Ne krivim prodavače. Ima tu neka čudna politika. Trebalo bi pisati zastupništvu Samsunga za Hrvatsku. Mislim da oni nemaju pojma što se događa. Vjerujem da određeni uvoznici mogu izgubiti licencu kako za servis tako i za uvoz. Na kraju priče sam se zadovoljio sa samsungom s3 koji ima home tipku za nijansu svjetliju od ostatka kučišta. Hebi ga. Ne znaš kome više vjerovati europatrade-u, mmagramservisu ili nekom žlj dobavljaču iz Austrije. Nadam se da ulaskom u EU neće više moći ove noći bando lopovska...
ne budi smjesan. znaju oni vrlo dobro i cisto ih zaboli. sta sam ja sve dozivio sa puno skupljim proizvodima od ovoga bolje da ni ne pricam :-(.= Citat =:
...Mislim da oni nemaju pojma što se događa. Vjerujem da određeni uvoznici mogu izgubiti licencu kako za servis tako i za uvoz...
ja sam fleke na tamnoj pozadini primijetila tek nakon što je s3 završio na servisu. a baš sam provjeravala ima li ih kad sam tek čula za taj problem.
sve mi se čini da pregrijavanje zbog kojeg je prvi put bio na servisu i nije tako bezazleno kako me serviser uvjeravao. ugh, muka mi je više. :(
se vama dogadza da vam mob krivo prikazuje broj koji vas zove?
npr. zove me jedna osoba, a mob mi prikaze sliku od dr kontakta ili zove me osoba od koje imam br, mob pokaze samo br i kad poklopim onda tek pokaze ime kontakta?
vrlo iritantno...
nope, ali evo upravo mi je crashao contacts i com.android.phone, 5min nakon završenog razgovora. svakim danom sve bolje!
Jutros idem napraviti update nekih aplikacija sa Play storea, kad mi se pojavi
"Insufficient storage available"
Na telefonu imam slobodnih 6 Gb, a na kartici 17Gb. u RAM manageru sam obrisao memoriju... Telefon mi je rootan.
Zna li netko možda rješenje?
Hvala!
Ajme koliko problema sa S3....ja sam dugo na iPhone i moram priznati da nema apsolutno nikakvih problema, a kamo li tako nesto sto se ovdje sve spominje....vec neko vrijeme razmisljam o prelasku na android i S3 (cisto radi promjene) no nakon citanja ovih postova, mislim da cu dobro razmisliti...imao sam priliku biti na prezentacijama S3, raditi s njim i cinio mi se solidno, sve fluidno, bez problema....
ja da pokucam o drvo, već 6 mj. bez ikakvih problema....
Također, 4 mjeseca druženja sa S3, ICS, Jelly Bean, Root, nema nikakvih problema.
I ja, nikakvih problema, savršeno radi. Ja sam prešao s iphone-a 4s i nisam požalio niti sekunde zbog toga.
oćete se mijenjati? moj je noviji :D
btw, moji problemi jutros nisu prestali s gore spomenutim crashanjem. pola sata kasnije krenem poslati poruku i sve se smrzne u pola slova. pritisnem home tipku i sve nestane - osim tipkovnice, na kojoj je još stajalo slovo koje sam zadnje pritisnula. nakon reseta, s3 je bootao u safe mode :|
sve bolje od boljega. ako mi nakon ovoga u servisu kažu da "ne mogu replicirati problem pa eto mi novi ROM", netko će stradati >_>
@dividedbyzero
Doma se lijepo sjednes,napises na papiru dopis tako da izgleda cim ozbiljnije i lagano u napadackom tonu (navedes datume kada ste ga nosili na servis te da ama bas nista nije napravljeno,telefon je neupotrebljiv,svi simptomi i slicno te INZISTIRATI na novom aparatu) te ga prilozis uz mob koji odneses iskljucivo u Europatrade servis. Ukoliko bi nastupila odbijenica isti primjerak primjedbe bi poslao u Upravu ili slicno...Sad Vam zvuci smijesno,ali vjerujte da je stranka ta koja je u pravu i kojoj se mora pruziti maximalna usluga i koliko god Vam se cinilo da taj dopis nitko nece procitati,varate se. Nemojte se dati zajebavati,imate pravo jamstvo,telefon kosta prakticki ko prosjecna placa u RH,Vi ste ga platili i ne vidi razlog zasto ga ne bi mogli koristiti u punoj snazi kao sto mu je i namjena,NHF,ali,jadatii se na forumu nece popraviti Vas aparat,gas u servis i to rijesiti :)
hvala puno na savjetu! i mislila sam napraviti popis problema i isprintati pa priloziti, ali ovo je puno specificnije i, na kraju krajeva, korisnije. znam da nema direktne koristi od jadanja na forumu, ali ipak se malo bolje osjecam, a kad jos dobijem i ovakav savjet, u konacnici se isplati :)