...kao po svom ustaljenom redu slušam Internet Radio. Malo prije čuo jednu ovako fora stvar pa rekoh da je podijeli sa vama.
Gabber Foxx: SP French Canada (Arsecore mix)
Printable View
...kao po svom ustaljenom redu slušam Internet Radio. Malo prije čuo jednu ovako fora stvar pa rekoh da je podijeli sa vama.
Gabber Foxx: SP French Canada (Arsecore mix)
waaaa, kanadaaaaa :bigjump:
enivejz, ova njihova stvar mi je bila super ko klinki.
waaaaaa, maydayev logo..
sjecam se, to je bilo doba prije nove ere - prije printera, skenera, neta.. cak su i cedeji bili raritet.
pa smo na one kartoncice od kazeta crtali taj logo. i obavezno je oko njega isao fluorescentni zeleni ili narancasti flomic ;D
eh, djetinjstvo mojeeeee..
aj Luna..., sad bi stobom moga naokolo tako. E kako se ja nebi sječao fluorescentn boja, naranđaste, moje omiljene, takozvana Rave boja, imao jedni majcu kratkih rukava. Možeš i sama zakjučit omiljena u ono vrijeme.
Ali kako kod da bilo to je još uvijek moj svijet, moje vrijeme. RAVE ON
je, je, i mom ex bojfrendu je isto narancasta bila vrh svih vrhova, godinama se nije skidao iz drecavonarancastog adidas suskavca. danas, kad razmislim, izgledoa je kao redar ;D al meni je bio pojam ;D
ja sam pak imala fetis na fluorescentnu zelenu. ekšli sam imala jedne takve tenisice ;D majice i ona adidas trenirka na kopcanje sa strane je bilo pod normalno drecavozeleno,a l tenisice, heeeee, koliko sam zgranutih pogleda pobrala na racun istih ;D
sad si me baš podsjetila (ovo, kao redar), kako namjeravam drugu subotu hop na party mislim uzeti sa sobom onaj cestovni prsluk (naranđasti) što se mora staviti kad si na cesti.
možeš mislit pogleda....
...i kad se sjetim tih Adidas trenirki, ah...
lol, crtanje mayday loga na kazete :D ja to nikad nisam delal! :blush:
Mirwais - Disco Science
najbolja stvar os scootera
http://www.youtube.com/watch?v=XVLU9xpg-nU
evo jedna meni dosta drage
http://www.youtube.com/watch?v=lioeu...next=1&index=2
Iz nicka se da naslutit sto slusam...
Pa ono, meni ta stvar zvuči ko da slušam Arctic Monkeys u malo električnijem izdanju.
Ako bi osobno morao raditi top3 s tog albuma, redom bi išli:
Take me to the hospital (ima štih '90tih, pred kraj se tu i tamo naježim :) i baca malo na 'you'll be under my wheels')
Run with the wolves (dijeli mjesto s Omenom :D)
treći je već diskutabilan :)
Sve u svemu onako :) spržit ću ga za u kola, ali ne vjerujem da ću izgrebat cd ko cde njihovih prijašnjih albuma.
EDIT:
I ne kapiram Šta je bilo s Warningom?? Na ProdigyChannelu na youtubu najavljena kao nova pjesma (makar su je još 2005 izvodili na Pukkelpopu al ajd) i na kraju niš :-/ Ta bi bila uvjerljivo No.1
Take me to the hospital... je zbilja, pogotovo početak baca na pjesme s "Experience"-a...
Omen... super pjesma...
Ne znam, malo su zastranili od prvotnih pjesmi već s albumom "Allways Outnumbered, Never Outgunned", koji j fakat imao neke odlične pjesme (Hotride, You'll Be Under My Wheels), ali u "The Dirtchamber Sessions Volume One" rasturaju, bez dileme.
EDIT: vidiš, fali Warning... nema ni Pandemonium, ni Ghost Town... isto podsjetnik na ranu fazu stvaranja...
Dirtchamber je Liamov solo projekt, remix album, nije u pravom smislu studijski album.
Mah, meni i dan danas fino sjednu nakon obilnog ručka da se to sve dobro slegne :)
Maja Tatic i Mladen Vojicic Tifa - Zadnja rijec na usnama
Mladen Vojičić Tifa - Zovu me moji anđeli
Ja ih slušam dok idem u školu, prije spavanja, dok se trebam, onak, napalit :D
Fora, opušta me :)
Inače, počeo sam ih slušati pred oko godinu dana, kad mi je susjed Englez donio originale "The Fat Of The Land" i "Music For Jilted Generation", i tu me privuklo... Normalno, odprije sam znal za "Firestarter" i "Breathe", ali jednosravno, ljubav na prvi pogled (ili zvuk).
Floydi- Hey you....
RocknRolla - Funnel Of Love
ajme, kako su mladi..
sumnjaju neki da nosi nas pogresan tok
jer slusamo ploce i sviramo rok
al negde u nama je bitaka plam
i kazem vam sta dobro znam
racunajte na nas..
ovo ledi krv u zilama..
@luna, to je dobra pjesma :)
ne slušam balaševića i nisam nikad,ima par dobrih priznajem, al ta mi je odmah ušla u uho kad mi je prijateljica jedne davne studenske večeri uz jeftino vino i coca-colu počela puštati balaševića, htjela sam je bocom gađat tad,al dobro, neka je :)
@bejb, good soundtrack ;)
:)
Laganica za opuštanje
:freakout:
a ja bila uvjerena da sam jedina koja voli mylene
bass, truba, gitara, bubanj, saksofon,def, violina ... ma odlično! :)
Euphoria...disc1
kako sam ovaj vikend po nekom svom ustaljenom redu opeta party-ao po Italiji evo malo mojih dojmava:
UNITED HARDCORE FORCES 21.02.2009.
neznam kako se izraziti, prenjeti dojmove ali sve u svemu super, daleko najjači i najžešći party na kojem sam dosada bio. Hrpa top DJ-a HC scene. Izdvojio bih dvojicu, Angerfist i Unexist koji su razvalili do kraja, pogotovo Unexist, kojeg smatram terenutno njažešćim DJ-em i mislim da mu malo tko može konkurirati, a opet da to sve skupa ljepo zvuči....
...eto toliko, a evo i malo "slike" sa partya od dvojice spomenutih DJ-a.
Angerfist
Unexist
:ljubomornaaaaaa:
i imam jednu zamjerku: ambijent je malo preosvjetljen :D
aaaa osvjetljenje, može biti.
Nego ovaj zadnji klipić to je pred sam kraj, do pred koju minutu do završetka pa se znaš i sam malo svjetla pojačaju, dok ovaj prvi e to.... neznam, svjetlosni efekti, ali uglavnom nisam obračao pažnju baš nešto na to nego više na tvrdi zvuk, koji je i bi ono hard + naravno speed.
E da kad smo već kod toga bilo je na gornjem floru i nešto speedcora
jezuš, umro bi oko 1 ujutro :D
IDM pored ovoga zvuči ko čokolino :D
Metallica - mama said ( live acoustic )
Bijelo Dugme - Ako ima boga
Bijelo Dugme - Aiaio radi radio
Evo da se nadovežem na Icu.. :)
Usudio bih se reći da je Tifa najbolji pjevač Dugmeta..
Mislim da sam se ipak trebao roditi dvadeset godina ranije :)
Tiga & Zyntherius: Sunglasses At Night
:spin:
Da, da HCSC :thumbup:
aaaaaaaa, rejveru, to je tocno ta fakin verzija koju sam trazila stoljecima i nikako je naci!!! (imam od nekih znjxy diđeja, al ovu nikako iskopati)
waaaaa
faaaalaaaaa
@HCSC: dobar RMX...
ali mi je nakako draži original
Corey Hart - Sunglasses At Night
A ta me pjesma podsjetila na drugu stvar:
Undercover - Baker Street
(najbolji mi je onaj dio sa saxofonom)
upravo sam dovrsio gledanje/slusanje 101tour DVD 1/2 Depeche mode. sad popijem nekaj i idem na drugi dio.
Evo što sam upravo poslušao:
EUROPE-GIRL FROM LEBANON
Evanescence - Bring Me To Life
In Grid - Tu Es Foutu
par remixeva, ali opet dobre stvari... :)
The Stunned Guys: Bim Bum Bam (Frazzbass & Rottelo REMIX)
i kako to zvuči u originalu
The Stunned Guys: Bim Bum Bam
ma chi kazzo sono :jump:
original mi je bolji
evo kako to rade žene u HC svijetu,
Korsakoff: Power Rave
a ovdje na djelu, Masters of Hardcore
možda mi i ne spada među top 10 DJ-e, ali je definitivni iznad svih po svojoj figuri.
samo electronica, club, progresive house, hardcore techno..
[URL="http://www.youtube.com/watch?v=SuqJZyJEUX4&feature=related"]
[URL="http://www.youtube.com/watch?v=BcnZpB_JrEM"]
[URL="http://www.youtube.com/watch?v=R25611nV-pA"]
e hcsc ides na qXlusive u sloveniju za 1 mj. naj od hardstyle-a i 12 dj-a..:D, a najbolje je da je upad besplatan kao i cuga..
da ti budem iskren neznam, ne vjerujem. Stavi mi link pa pogledam, možda se i vidimo na kraju. Od Slovenije gledam samo za Channel Zero klub, nije loš, jest da znaju jednom godišnje imat repertoar za moj gušt.
uglavnom sam ti po Italiji pa tako gledam da bih mogao u 5. mj. otiči ili 6. biti imaju puno događanja u to vrijeme.
http://www.htz.rtl.hr/galerija/video/108
zalosno je da se ovakvi tipovi ne mogu probiti pored cajki i extra pjevaca tipa nizetic...:D
Potpis! S tim da ima jos masu raje tamo sta bi ih izbacio iz estrade,al necemo sad zagadivat temu... :banme:
Jos jedan momak iz gore navedenog showa je Ivo Ujević koji je samnom isao u srednju skolu. Ima band vamo kod kuće,i nekoliko smo puta zajedno svirali,pa mogu rec da ima sanse,al ne previse,al opet vise od nekih koji su se vec popeli na estradu...
http://www.youtube.com/watch?v=M7YWRxAUtDk
THIN LIZZY- COLD SWEAT 1983.
veli mi na fejsu da je to moja pjesma ;))
:spin::spin:
Bob Dylan & Joan Baez / Blowing in the wind
:kitty: predobra mi stvar.Hvala Smuch
evo neki Hardcore Mix (nije loš)
Slušam Anu Bebić - Preživjeću :)
...rekoh zašto ne podijeliti super stvar koju sam upravo čuo na internet.radiju:
Scooter vs. Status Quo: Jump that Rock (Whatever You want)
Neophyte vs. Lenny Dee: The future priests of now
@HCSC: ova sa Scooterom i Status Quoom je zakon... :respect:
http://www.youtube.com/watch?v=v43-OvtUbfc
preeedobra pjesma...ta svbe ljubitelje rapa...to jest underground rapa...:fried:
Kultur Shock - Mano mi hermano
Zumbul :)
jedna od najjebenijih stvari koje znam
o ovome bruji citav svijet!
i s pravom bruji. sokirano bruji. jer, oh my god, kako se neka tamo neugledna usidjelica usudila pojaviti na rijelitiju, buahahah, to je rezervirano za rafe i simonice. ajmo joj se smijat. skuzi babe. citav auditorij se podsmjehuje.
a onda je "baba" ispustila glas..
i svi su u deliriju.
ovo je tuzno, ovo je sramota i samarcina svima nama! dok smo svi zaludjeni instant "zvjezdicama" i zgodjusnim curicama koje, nema veze sto ne znaju pjevat, glavno da su komadi - jedna ovakva glascina gotovo pola stoljeca ostane nezamijecena :thumbdown
ja joj samo zelim da bude dovoljno pametna i odjebe rijeliti te prihvati prvi iole posten ugovor - a nude joj se sakom i kapom!!
"babo", ja ti se klanjam!
Sjajna je, u pravu si, nema ko već nije čuo za nju, slušao sam na radiju o njoj, bila je na vijestima... :) Želim joj uspjeh.
Isss....
Bolja od većine današnjih "zvijezda"....
Kako su se začudili ljudi... :)
ovo nije nova stvar. nije hit. al mene je najezila.. (opce ne zelite znat kako sam dosla do nje, sram me je :) i da, zanemarite videjo)
I'll sing it one last time for you
Then we really have to go
You've been the only thing that's right
In all I've done
And I can barely look at you
But every single time I do
I know we'll make it anywhere
Away from here
Light up, light up
As if you have a choice
Even if you cannot hear my voice
I'll be right beside you dear
Louder louder
And we'll run for our lives
I can hardly speak I understand
Why you can't raise your voice to say
To think I might not see those eyes
Makes it so hard not to cry
And as we say our long goodbye
I nearly do
Light up...
Slower slower
We don't have time for that
All I want is to find an easier way
To get out of our little heads
Have heart my dear
We're bound to be afraid
Even if it's just for a few days
Making up for all this mess
this is for you.. although I know you'll find this pathetic and you won't like it..
but this is form bottom of my heart.. and you have your space there.. special one..
fuck it..
Slower slower
We don't have time for that
All I want is to find an easier way
To get out of our little heads
Have heart my dear
We're bound to be afraid
Even if it's just for a few days
Making up for all this mess
e, a ovo je mom iksu, zjeni oka mog (ne, nema skrivenih poruka u ovome iks je men' k'o braco..)
Ja nisam čuo za ovu.
Ali je stvarno super.
Onaj zadnji tip je najbolji- "Znao sam da će biti super" :lol:
;D;D Sad mi ušla u uho ova pjesma :lol:
Kao i ova:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Ali spot je još bolji.
evo kako se to radi u Sloveniji, bio i moram priznat odlično, a kod nas..... noukoment
Channel Zero: Hardcore party (17.04.)
La_LuNa je dovoljno mračno?
Nejde mi iz glave van...
Green day, Linkin park, ACDC, Red hot chili pepers, Nightwish, Guns n Roses, Thompson
mario, al moras priznat da je lost bolja :)
a tek ja malo nwa i 2pac pa malo bullet for my valentine i korn pa malo seku aleksic pa malo limp bizkit i malo sweatshop union i gunse malo pa david guettu i nes od minimal tehna.. svee slusam..xD
S.A.R.S. Debeli lad i Ratujemo Ti i Ja
ne mogu vjerovati ali ovo mi se sviđa....
ništa neću stavljati....
cili dan slusam ovo:smurf: nemam pojma koji mi je vrag:jehon:
Thompson- Prijatelji
Azra - lijepe žene prolaze kroz grad
http://www.youtube.com/watch?v=qaSRk...eature=related
Neki to vole vruće - Teska vremena
http://www.youtube.com/watch?v=XsVcJPj5yLc
uf, zadnje dane ovo:
DJ Mad Dog: So what about the...
evo napokon dočekao da objave listu DJ-a za party na koji mislim pohodit. Pa ako budem "dobar" 27.06. sam na Mastetrs of Hardcore (Italy). Topla preporuka za svakog tvrđeg party-janera.
Malo sam grintav, očekivao sam još neka jača imena ali i ovih 12h čistog HC-a i masa top DJ garantiraju dobar provod, naravno ako mi se ekipa ne izjalovi, nadam se da ne.
nema trailer za MoH in Italy da vam pokažem pa evo kako je bilo pred koji mjesec u Nizozemskoj na domaćem ternu:
Malo osamdesetih :)
Laura Branigan - Self Control
Billy Ocean - Caribbean Queen
dobre pjesme Balky... :clap:
ja trenutno slušam:
Europe - The Final countdown
;D
(nekako mi se ta pjesma uklapa u današnji dan)
:D
zidjan, zidjan...:gun:
Utipkala sirtaki na youtube ........ fenomenalno!
Vratimo se malo u prošlost, ubiti se itko sječa nekadašnjih hitova devedesetih?
Coolio: Gangsta's Paradise
Babylon Zoo: Spaceman
meni odlične pjesme...
nova od royksoppa:love:
Odlično rave!
Royksopp i Robyn prave sjajnu kombinaciju.
Trenutno mi vrti set sa Thunderdoma "08 od Unexist-a. Kako to zvuči:
Delta 9: No more Regrets (Unexist Remix)
radim, u CAD-u vučem linije pa je uz muziku i lakše.