evo danas je 1.1527.znaci sve u redu
Printable View
evo danas je 1.1527.znaci sve u redu
Ne kužim se previše u PC-je. Možeš mi reći gdje naći taj Silent mode. Podsjeća me na Profile na mobitelu. lol= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
Ovako, tu poruku mi izbaci i iz čista mira, npr. dok pišem tekst u Wordu. Ta poruka sadrži samo OK tipku.
Očito je nešto benigno, ali sigurno mi može zafrknuti stvar ako sam u nekom programu ili sl. I u biti, što bi trebalo značiti Greška na serveru? Ako nisam na netu ne znam zašto to uopće izbacuje.
A sve od zadnjeg upgradea NOD32. Sa starom verzijom nisam niti znao da imam protuvirusnu zaštitu.
Potreban je bio fix !!!= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
Sad sve di-ra !!!
Vrh !
Care sorry skroz sam zaboravio na ovu temu :-/= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
Mislim da znam što te muči(lo). Otvori NOD i idi u sheduler (na hrv. neznam kako se zove), tu imaš neke akcije koje on izvršava kad se komp pali i kod updejta. Nađi sheduler za update i probaj mu isključiti kvačicu. Ispitaj ga neko vrijeme dal će opet izbacivati poruku.
Ako ne izbacuje ništa, onda ti je sheduler podešen da radi update svakih xx sati ili u točno određeno vrijeme. Problem nastaje ako ti tada nisi spojen na net i on izbacuje poruku o tome.
Probaj negdje tamo naći da editiraš sheduler i prošvrljaj malo, dosta ga je jednostavno, svodi se na step-by-step wizard. Podesi da ti radi update kada ti želiš (po meni najbolja opcija da ga radi automatski kad se spojiš na net).
Sve bi bilo jednostavnije da imam doma pristup netu, ovako ti napamet govorim, a NOD nisam upalio/updejtao od 5. mj tako da... :D
mislim da je najbolje kad je podesen na automatsko jer onda nema zezancije.
E nešto u vezi nod-a dok ga instaliral veli mi da je demo pa stavim fix, a onda veli da je free trial i da traje 102380 dana uf do je dugi trial :))))))))))))))))99
Ja imam orginal nod 32 i današnji je 2452(20070812).Pa ako to kome pomaže
Mislim da je NOD32 samo na viskoj nozi odnosno da je puno uzdignut.. a sto se djela tice to i neznam.. a sto se avasta tice meni radio ko urica.. stvano nemam problema.. samo sto je kod avasta problem UKLANJANJE virusa.. tako da ne preporucavam da se kod nadjeni virusa oni brisu vec ih spremite u kovceg ili poznato QUARANTINE.. a zastita mu je ludilo
problem ima i NOD kod uklanjanja gamadi.detekcija je vrhunska,ali uklanjanje je shit:cry:
evo ljudi novi NOD na netu 3.0.551 final radi perfektno našao mi je sve ono što avast home nije mogao
možete ga naći na http://www.9down.com/software/2/
Također moj glas za NOD32 jedino sta mi se ne svida ova nova verzija u kojoj je sucelje isto ko u Visti :D inace NOD odlicno obavlja posao pogotovo namjesten po ovim uputama http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=37509 i ne jede puno memorije
avast vs nod32 = definitivno nod32, ne zauzima puno resursa i definitivno sve prepoznaje, ali osobno koristim zone alarm security suite, nekako mi sve jednako dobro radi kao nod, a i draži mi je.
avast je zakon i nema tu sta govorit
potkrijepi malo tu tvrdnju sa nekim dokazima.
Meni je NOD32 dobar, zbog tihog rada i dobre zaštite, ali koristim Avast! Home Edition, jer se brzo updejta, isto ne smeta previše resursima i isto dobro štiti (u godinu dana samos u se 2 virusa provukla.)
Moj glas nijednomu.