Pa ako malo bolje proučiš dotičnu tarifu, u ugovoru ti to stoji kao jedna od obveza ;D= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Printable View
Pa ako malo bolje proučiš dotičnu tarifu, u ugovoru ti to stoji kao jedna od obveza ;D= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
eto neki su se prepali na moj post pa da malo preformuliramo.
ako ste potpisali ugovor recimo 02.04. naplatno razdoblje vam je do ok0 15og u mjesecu, tako da nemate 100 kn uračunatih poziva prema VIP brojevima nego oko 50ak.
Ne znam dali ste o tome razmišljali.
u stvari za par dana će vam stići računi pa čete vi meni objasniti :)
Asti smeće, mislia sam da im je obračun na cili misec ka u Croneta
vidiš stari zajeba si se. triba si na kronet prić. ovi vipnetovci su lopine a?
pa obračun je cijeli mjesec. o čemu vi to. Sve če ti biti jasnije kad dobiješ račun.
cek obracun je od 15 do 15? to mi je glup obracun. zas nije od 1 do 30. u mjesecu..kakva glupsot.
= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
ti ovdje govoris kao nesto lose za tarifu 0. uopce ne kontam pa dobra je to tarifa?
lose je to sto nema prenosa love u sljedeci mjesec i sto onih 100kn moras potrosit iskljucivo na pozive unutar mreze....A super je to sto je jedan broj besplatan...= Citat =:
Izvorno postao khideg
nema prenosa love? pa u biti to nije lose, buduci da obicno nemam sta preneti
morma potrositi samo na VIP, pa to je najmanji problem buduci da kronet ljude zovem s kronet broja.
= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
dragi ja sam potpisao ugovor 01.04 oko 16h zato :p :p :p ;D
@damgol čujemo se za tjedan- deset dana pa ti vidi na računu do kada če ti biti obračun :p :deal: :lol: :rotfl: :notooth: :jump: :klap: :smart:
ko kaže da nije od 1. do 30.= Citat =:
Izvorno postao khideg
za takve poput tebe ima i takav obračun da ne prigovaraju :) :thumbup: :spin:
Šalim se
dakle postoje dva obračunska razdoblja 15. do 16. ako se nevaram i ovaj koji sam malo prije naveo.
Kod Tmobilea su tri.
to je normalna stvar da se rastereti billing sustav.
svatko ko potpiše Ugovor uljeće u prvo razdoblje (barem je kod VIPa tako)
ja sam potpiso 1.4. i htio bi obracun od 1 - 30...
a kak znam koji mi je uzet u obzir?
a jesi pročito malo ugovor ?
pa nisi valjda potpisao Ugovor bez da si ga pročitao ???? :freakout:
ulaziš u prvo nakon potpisivanja mislim da sam spomenuo to :)
ne pise u ugovoru kad mi naplatno razdoblje.
jel ja mogu promjeniti naplatno ako je 15-15
zvat ću ja VIPnet da me malo plate za ovo, pa nisam ja SZK. Vidim ja da nisi ti dobro čitao :) tamo ti negdje i piše da u vezi pitanja možeš nazvati službu za korisnike :)
mislim da možeš.
Sad me još pitaj i kako pa ti neču odgovorit ;)
3 ista posta????
e bas cu sad nazvat sluzbu... nisam nikad cuo da se moze mjenjati obracunsko razdoblje.. a meni bas odgovara od 1 -30 ,a nikako 15-16
jesi ti siguran da to pise negdje evo imam ugovor i nigdje se to ne spominje.
ma on je nekaj zabrijao;)
Ja sam si uzeo 30.3 tarifu i uskoro bi trebao doći račun...
Mislim da ću dobro proći jer od svih brojeva u imeniku valjda je 10% 098... Svi moji su na vip-u. Cura mi je na friendu, a s njom inaće razgovaram po pol cuke dnevno, barem... Pošto plaćam svoh dio fiksnog tel. racuna (s kojeg sam do sad pricao s curom), tu cu debelo zastedit jer su ti razgovori sad 0 kn, a na fiksnom mi je na to odlazilo po 200kn. Tu naravno štedi i ona.
Za sve ostale imam 100kn za trošit... poruke šaljem tu i tamo, a broj izvan 091 sam u razdoblju od 1.-15.4. birao samo jednom 8sec. :-)
još jedna stvar kaj mi se sviđa je to kaj imam detaljan ispis na netu...
Tak da sad računam da ću portošit cirka 150kn Vip + 100kn fiksni (250), a do sad je bilo 100kn vip + 250 fiksni (350)...
plus to kaj sam prodao t630 prvi dan nakon kaj sam ga kupio za 900kn, a kupio ga za 400. 500kn keša nit oro nit kopo. :spin:
Vidjet ćemo točno kad stigne račun...
Evo, sad sam si baš u excelu napravio tablicu da mi automatski računa potrošnju sa ispisa sa moj.vip.hr, pa sam izračunao da su nakon prvih 15 dana korištenja rezultati sljedeći:
Unutar vip-a 51kn - super! točno kolko treba
SMS - 28kn - mislio sam da će ovoga biti manje... potrudit ću se...
Ostali pozivi - 0.75kn :-)
Ostalo (MMS, navigaator...) - 4.56 kn
Ukupno - 85kn
Nije loše ak mene pitate... Inaće, prema vip friend broju imam 972min :spin:
Računajte kolko bi to bilo da sam zvao sa kućnog (min 0.28kn) :-)
na netu nemaš detaljan odnosno sasvim tošan prikaz potrošnje ;D= Citat =:
Izvorno postao ihaladin
pa nije detaljan u tom smislu da nema cijena i kasni sa ispisom dan do dva, ali podaci koji postoje su točni. Pošto ja znam kolko koji poziv košta, uračunam radijsku frekv. pdv i ne računam zadnja dva dana (1.-15. sam računao jučer), pa je to poprilično točno...
Kakvog bi smisla imalo da ti oni stave na popis 15 poziva koje nisi ni napravio ili fulaju trajanje? onda uopće nebi stavljali detaljan ispis na net... bar se meni tak čini. :-/
nisu ti niti uračunati popusti. ako šalješ TPO na 777 dobit češ cifru gdje su ti zaračunati pozivi prema friends broju a na njih se na kraju mjeseca obračunava popust od 100%
Da, ali ja sam sam si u excelu uredio da mi za sve pozive prema tom broju uračunava 0kn... ako je vrijeme A - tolko i tolko, vrijeme B - tolko i tolko... Uglavnom napravio sam cijeli mali programčić koji sve automatski računa i sad samo copy-paset-am tablice sa interneta(moj.vip.hr) u excel. Vidjet ćemo... baš me zanima kak bu na računu...
ma to majstore. veliš jebeš tehniku kad je volovi vuku.
imam ja negdje isto tablicu neku po kojoj sam izvlačio troškove.
jesi slago obračunske jedinice 15 sec ili ti ide onako odokativno.