Baš. Ono što je bbbrljo napisao meni nema nikakvog smisla... Pretpostavljam da se skroz krivo izrazio.
Printable View
Baš. Ono što je bbbrljo napisao meni nema nikakvog smisla... Pretpostavljam da se skroz krivo izrazio.
E pa mi smo ti svi blentavi tu, pa ne kužimo nikako šta je bbbrljo htio reći. A ti si sve shvatio, pa budi kolega i objasni nam.
A glede prerevnog brisanja, mislim da nije tako. Ovo nije NewsGroup i cilj foruma je da se u temi koja se zove "Motorola v3x" govori o Motoroli v3x. Dakle ako netko usporedi taj mob sa Nokiom N90 i napiše post o tome, nitko od modova ga neće brisati.
Ali desi se da u temi o Motoroli v3x razgovor krene ovako:
- v3x je super, a n90 je sranje
- to ti je kao da usporediš Yuga i Cessnu: jedno je avionm, drugo auto, nisu ista kategorija za usporedbe
- ma da ali Yugo je bolji od Fiće
- je ali je Fićo malo stariji pa je za svoje doba ovo i ono
- da ali Yugo...
Kužiš? Od Motorole v3x došlo se na raspavu o Ferrariju, Cessni i uzgoju svinja u istočnoj Makedoniji. I onda dođe neki jadnik koji hoće dat 5000kn za Motorolu v3x i traži čim više informacija (i mišljenja) o tome, jer ipak je 5k kuna u igri. I u threadu "Motorola v3x" koji ima 59 postova samo njih 5-6 govore o v3x, a ostali o kreketanju zelenih žaba na sjeveroistoku Australije tokom sezone parenja lososa na jugoistoku Aljaske.
Ajde ne pametnjakoviću...= Citat =:
Izvorno postao gog
@BlueDevil - nisam nigdje reko da ste blentavi, jel tako ? Nit imam razloga za to.
Ali kažem da mi je ovaj tijek razgovora u banani, ne samo to kaj je bbbrljo reko, nego i zmija je trebal objašljavat 5 puta sve.
Pa jel se možete razgovarat normalno, slobodno a ne ko da dođeš na razgovor za poso ili neznam kaj. Pa mora sve fino i "službeno" u najsitnije detalje.
Samo to primjećujem i kažem, a valjda imam pravo na to ko i svi.
Nitko te ne optužuje. A nisam htio insinuirat da si rekao da smo blentavi - to sam ja rekao.
Fora je u tome da kadgod se netko žali, nikad dobit konkretno primjer nego je sve u stilu "na primjer" i tako. A mi, pošto ipak stojimo iza tih poteza brisanja bi voljeli vidjet primjer, pa bi na njemu objasnili da je to obrisano zato i zato. Kužiš, ne može se nekako normalno razgovarat na princiu hipotetskih brisanja.
A postovi su svi soft-deleted, tako da ih modovi mogu vidjet iako ostali useri ne mogu. Baš zato da se mogu izvući van i nakon puno vremena i da se mogu vidjeti i obrazložiti zašto su brisani.
Glede bbbrlje, to stvarno nitko nije shvatio, zato ga pitamo da nam objasni. A zmija, eto, daje pregenerične primjere. NEki thread gdje je njemu obrisan post, ili gdje je deletan post koji je on zapammtio da je bio pa je brisan, to bi nam pomoglo: onda bi sredili neko copy-paste ovdje pa bi objasnili zašto je to obrisano.
čuj, normalno se razgovaramo, ali ako primamo kritike na naše postupke, onda želim da se navede egzaktno i primjerom o kojim se postupcima radi jer ja (a ni ostali modovi) ne uspijevamo čitat tuđe misli što se nekom točno ne sviđa ako ne navede primjerom.= Citat =:
Izvorno postao member
s ovakvim svojim stavom nam nisi od pomoći u detekciji što konkretno nekom ne štima, pa te molim da se isključiš iz rasprave ako nisi u mogućnosti biti konstruktivan. hvala.
Ja mislim da znaš o čemu pričam...al dobro. Nemožeš s nekima na zelenu granu, pa onda bum se ipak isključio iz rasprave na tvoje uvaženo traženje.:thumbup:
A jesi uporan se*eš bez veze a ne možeš navesti konkretan primjer= Citat =:
Izvorno postao member
Što Biste Promjenili Na Forumu?!? -> Capana ;D
hm, ti si i tak reko da više nikad nećeš imat posla s ovim forumom.... drago mi je što si još jednom dokazao kako nisi čovjek od riječi ;D= Citat =:
Izvorno postao RSRRCTDjsp_m
ja ništa nego broj postova mi stalno stoji na 45 a već sam prešao sigurno 60 neznam zašto
Da si pročitao pravila vidio bi da se postovi u chataonici i kafiću i obavijestima ne broje.= Citat =:
Izvorno postao sipe
evo link
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=13345&page=2
postovi postani jučer su još crveni, a jučer bi ovaj post od eminema bio sivi, a postao ga je prije sat vremena
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=8653&page=86
isto kao i ovo
post je postan danas u 11:14, a siv je
Čekaj o čem ti pričaš? Šta je sivo i crveno??= Citat =:
Izvorno postao bbbrljo
tvoj post koji si sad postao uz vrijeme postanja ima i mali kvadratić koji je crven ili siv
moj post koji je postan prije 30 minuta je siv i to me malo smeta
jesi me sad skužio?
Ma ja to nisam ni skužio. Prvi put sad vidim to= Citat =:
Izvorno postao bbbrljo
to označava novi post... to ti ovisi o cookiesima
Što Vi mislite da je vrijeme da se boja od cafe mobila promjeni??Recimo crveno ljubičasto crno???
Mislim da je bilo o tome govora... ali ima tu puno posla - trebao bi netko skin napravit, pa bi ga se onda moglo uploadat na forum. Ali nikako da se netko toga primi :dunno:
Okej moderatoru,nadam se da će toga biti
Ja sam prije dosta vremena napravio skin za vB3 koji je bio isti kao od prijašnjeg foruma. Ona ljubičasta i siva= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
svratim tu i tamo da vidim jesi li se delobotomizirao= Citat =:
Izvorno postao zappan
another year older, none smarter :guitar:
a sad mi je jasno (ili bar mislim da je)= Citat =:
Izvorno postao bbbrljo
http://marvin.kset.org/~zappan/cafe/...orum_boxes.gif
ako je riječ o ovome - to nema veze s vremenom kada je post ostavljen, nego je oznaka koja ti pokazuje koje si zadnje postove pročitao (ili nisi pročitao) prilikom zadnjeg posjeta forumu. ako ti posjetiš forum sada i napustiš ga nakon 10 minuta, sve što je postano do tog trenutka u kojem si napustio forum se smatra za tebe pročitanim (bez obzira jesi li ti otvorio temu ili si svojevoljno odlučio propustiti tu temu u tom trenutku). i to nema veze s vremenom, nego isključivo s tvojim dolascima na forum što se prati, kao što je netko već rekao, pomoću cookieja.
to ti ne mogu promijeniti, to je stvar kako je forum programiran, tako da za to nemoj mene pitati, nego ako imaš želju da se ta kockica ponaša drugačije -> www.vbulletin.com pa tamo imaš support forum, pa tamo developerima možeš uputiti prijedloge za poboljšanje softvera. objasni im što ti se ne sviđa i kako bi ti da radi, pa će oni odlučiti što s tim
o tome je već bilo riječi i ja sam uputio otvoreni poziv svima koji imaju želju napravit novi skin za forum da to mogu, pa pošalju kad naprave i ako je skin ugodan i dobro napravljen (nego tehnički dobro, znači da se sve prikazuje kak spada), ja skin mogu staviti na forum kao izbor forumašima da si uključe taj skin umjesto defaultnog.= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
naravno, prije toga skin mora proći nekakvu malu evaluaciju moju i od moderatora, jer ne želim imat džumbus i 150 skinova pa da čovjek odustane tražit neki normalan, nego da ipak nekolicina ljudi koji održavaju forum se slože da je skin dovoljno dobar.
tema o skinovima: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...highlight=skin
pa tamo možemo dalje o tome, ako se što dalje ima. ja u biti i dalje očekujem ili nečiji samostalni rad ili nečiji prijedlog nekog dovljno kvalitetnog besplatnog skina koji se može nabavit.
Strašno mi se čini u anketama kada se samo iz vjerovatno neke dosade ili tko zna čega lupaju nerealni odgovori !
Svatko ima pravo da glasa u anketi kako želi ali ako recimo njih dvadest forumaša glasa za DA a jedan samo za NE želio bi i da se vidi njegov post obrazloženja zašto je glasovao taj jedan za NE a ne samo da da glas u anketi.
Ustvari evo moj prijedlog za promjenom ako je moguče- da u temama koje imaju anketu se nemože glasati u anketi dok se ne napiše post obrazloženja na temu.
E sada bi mogao napraviti i anketu o ovom prijedlogu ali se bojim da bi se baš to dogodilo o čemu sam pisao.
:wave: