Ne moraš ni dobiti dsl da znaš da je dial-up ćesme...to znaš i ovako ;D= Citat =:
Izvorno postao damgol
Printable View
Ne moraš ni dobiti dsl da znaš da je dial-up ćesme...to znaš i ovako ;D= Citat =:
Izvorno postao damgol
= Citat =:
Izvorno postao ihaladin
ma biti će i to uskoro barem kruže priče
a to je dobar znak;)
Kod nas kruže priče oko puno toga...a niš se ne ostvari od svega toga...čisti dokaz su političari:-)
Puno ljudi misli da je adsl jeftini, a kad malo pogledaš SAD, Kanadu i još hrpu zemalja di ne plaćaju ništa za net ili ako plaćaju, onda je to bolesno malo...
ja čekam više od mjesec dana da ga dobijem!!
danas zvao i posvađao se s operaterom!
baš mi je digo tlak!
kaže bit će ovaj tjedan!
tako kažu svaki put kad nazovem već više od mjesec dana!
sramota!!!
Nebi trebalo pola nego cjela osim onih koji nemaju para da si nešto naručuju, uuhhu jesam glup pa to i jesu više od pola ljudi. ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
Ja kažem onaj Šarić što je puškom ganjo ljude po opčini nije bio lud, ON JE BIO PAMETAN.
Hm...? Ne mogu se sjetiti što je uspio s tim...
Bio je pametan u tom trenutku...ali se obilježio za cijeli život...takve pobune bi možda dale rezultata ako se skupi veći broj ljudi sa takvim mišljenjem...pojedinci će se teško afirmirati, pogotovo na ovakav način...= Citat =:
Izvorno postao CroSatMan
To baš i nije način, jer ne možemo svih 100% političara strpat u isti koš, te da su svi korumpirani. Ali, to nije tema. Nastavite mi nabijat ADSL na nos, prosit ću lepo. ;D
Pa ak baš inzistiraš...e da znaš kak je zakon staviti MP3-cu da se skida i nakon manje od minutu ista već svira...a tek filmove...za par sati već sam u centru događaja...ma mrak!!! ;D ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Ajde nije sve tako lijepo, da bi sve skinuo treba mi flat a on je skup do bola!
Jel znate da li se moze ici gore-dole sa brzinom i prometom i koliko se to naplacuje?
Ako gledaš kod T-Coma, onda imaš 3 vrste brzine, koliko ja znam, a i nekoliko paketa prometa (mislim 2, 5 i 10Gb)...
Promet ti se naplaćuje ovako: pretplata najmanje brzine (koju koristi, valjda svi ovdje, ti je 99kn) i 512Mb ti je uključeno u pretplatu (ustvari uključeno ti je 512Mb + 256Mb, jer ti se novi paket obračunava nakon polovine odvaljenog prometa novog paketa ak kužiš...)cijena svakog novog paketa (dakle 512Mb) ti je 20kn, osim ako se odlučiš na neki od ponuđenih paketa (2, 5, 10Gb), koji će te koštati nešto povoljnije, ako puno skidaš s neta...
A čuj kad imaš frenda sa 1.5 Mega vezom i flat-rate-om ništa nije problem :) Ili još bolje ak ideš na faks pa skineš 250 MB za 10-15 min :D= Citat =:
Izvorno postao kresoml
Ovisi na koji faks...na ekonomiji je internet u malo većoj komi...= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
A ne znam za druge ali na FSB-u download ide po 500-600 kb/s= Citat =:
A jeste vidili u t-com-u kolko brzo ide,ide 54Mbps i jel netko zna kolko je to MBps
Niste me razumili! Ako hocu jedan mjesec preci sa 2gb na flat i poslije se vratit, koliko se to naplacuje?
Ništa. Promjena paketa je besplatna ali moraš je koristiti bar mjesec dana= Citat =:
Izvorno postao kresoml
Blago vama...mi na ekonomiji moramo prvo tražiti dozvolu da nekaj skinemo (i pitanje dal ćemo je dobiti)...i onda kad je dobijemo, možemo lagano otići nekamo na kavu ili čak izlet ak se nekaj skida, jer je brzina dsl-a očajna...= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
Meni se na građevini znalo desit da skidam sa svog site-a neke backup-ove na koje nema nikakav limit i do 1.5MB/s. Inaće veza je bolesno brza, tak da doma i nemam potrebu za ADSL-om (ako uzmemo u obzir da imam wlan spojen na zgwireless, znet i wifihr :)).
A ima i još bolja fora. Bežična mreža po cijelom faksu sa pristupom na internet. Jučer sam predao zahtjev za otvaranje accounta tako da neću više ni morati na kompove. Dođem s laptopom spojim se na mrežu i skidaj :D= Citat =:
...da ali preduvjet je da imaš laptop i wlan karticu... :(
MBps - megabajta po sekundi= Citat =:
Izvorno postao zeus
Mbps - megabita po sekundi
1Bajt=8bita
Na mom faksu je isto masu brza, najbrži download što sam napravio bio je na brzini 3MBps, može i brže ali su serveri s kojih sam skidao imali limit (provat ću jednom koji je max speed).
koji program koristite za kontrolu prometa? Bandwidth monitor pro nije bas tocan down mi fula na svakih 100 jedno 10mb manje a up mi fula drasticno pise da je 450kb a na iskonovim stranicama je 15mb!
A Netlimiter je još gori. Meni piše za svaki mjesec oko 1.5 do 2 GB svaki mjesec, a ja napravim bar 4.5 do 5 GB