Ideja je vrlo dobra, originalna, ali da je film u cijelosti tako fenomenalan... ne bih se složio.
Printable View
Ideja je vrlo dobra, originalna, ali da je film u cijelosti tako fenomenalan... ne bih se složio.
jade hsu-back room facial :D
loš izbor glumice i loša scenografija 2/10
svi za domaću zadaću gledat butterfly effect! evo na TV-u sam gledo Malo dobrih ljudi i stvarno je vrhunski film
OK, mislim da je dosta više o tom "Domino efektu". Zapeli ste za njega kao da je remek djelo. Valjda ste gledali još koji film.
Građanin Kane, Poštar zvoni dvaput, Ptice, Pcyho
šta,sve to danas tomo? poludićeš od dobrih filmova :D
samo velim koji su dobri, gledo ih davno ;)
ma ne tomo se fura na nereda pa spominje filmove
koje je morao pogledat da napravi lektiru dok je
još pohađao 8b razred.....;D
@tomo
U show them. Klasike, mada ih nisam imao prilike gledati. Da, da, shame on me...
Kineski "Heroj"
8/10
e da, freddy got fingered s tom greenom...taj film ako pogodi vas ukus (moras imat bolestan um) bit ce smjeha do suza...ja bi mu dao najvisu ocijenu.
sinoc sam gledo butterfly effect 8/10 i Cube treci dio 6/10
Nije los ni kelijeva banda mada je dosta bilo ekranizacija na tu temu
Kaj postoji treća Kocka? O, zašto...?
@sodom
Više se ni ne sjećam svi (bolesnih) fora iz filma, ali znam da sam se smijao od šoka. Mislim, ono s konjem... ;D
Danas gledo alien vs predator 9/10
točno za taj film moraš imat dobar želudac.....= Citat =:
Izvorno postao sodom
Jest da sam ga još u kinu gledao, ali kako je sad stigao u videoteke, prisjetih ga se:
Zaselak (The Village)
6/10
Misteriozni znakovi i Šesto čulo su mu bili napetiji, a sad se već zna da nam nešto sprema za kraj, pa uglavnom pretpostaviš o čemu se radi. Već nakon 2/3 filma sam više-manje skužio o čemu se radi. Ali postava i scenarij su stvarno na mjestu.
Sto se tice Zaselka dobar je ali malo je razocaravajuc kraj.Ja ocekivala hororac kad ono samo 1,2 scene scary...Sam po sebi je film odlican ali kad ga najave kao horror fakat ocekujes malo vise strave...(bytheway zvijeri su zakon :) )
Ne znam ako ima nekoga da nije pogledao Exorcista (original verziju - čista desetka). Istina, današnjoj ekipi se može činit labav film, ali kad je izašao... mamma mia... pa to se sanjalo.
Isto i Omen (bar prvi dio - zauvijek ti se Damien ureže u pamćenje).
Primjeri da horror može bit i bez previše scena i efekata, tu i tamo koji, pa da postane kult.
Pravi horor gradi napetost na atmosferi i radnji, a ne na vizualno-audio-računalnim poskočicama. Egzorcist je klasik i kult. Gledao i sam nastavk Egzorcista koji prilično solidan i ima par zastrašujućih scena na koje sam se naježio kao nikada. Ovaj zadnji ni ne mislim gledati.
vojnik - rtl. dobar je dobar...
what can you do against 20 soldiers?---I'm gonna kill'em,SIR reče Kurt gospođi
Vojnik:thumbup:
Taj film nisam ni do kraja mogao pogledati. Samo ne znam jesu li pokušavali napraviti trash ili je takav ispao slučajno... :retard:
upali si ti matrixa ;)
Sva tri, bejbe, sva tri... ;D
uh..u kinu bice da je prljavi ples 2 ,a doma troja...
fakat dugo nisam bila u kinu... :(
i to nekoliko puta;)= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla