kod nas ce se prodavat u nekom paketu za 3500-3600kn ako se sjecam, 580eura mu je cijena koja je navedena namobilnom svetu
Printable View
kod nas ce se prodavat u nekom paketu za 3500-3600kn ako se sjecam, 580eura mu je cijena koja je navedena namobilnom svetu
ipak, mnogo je to pa ne znam sta da telefon sve nudi.... to su 2 mjesecne plate skoro!!!
ali sad c eljeto pa ce biti parica :)
e onda cu da se javim da se pohvalim, sem amo ga neko prije mene ne kupi...
Ali za mene je MUST HAVE!!!
Meni je to jako puno :cry:
i za mene je must have, odma poslje mora...ili prije.....da za 3500 al to ce bit nekek pretplate moras uzet..ma bezveze.
a jel u nju idu obicne MMC ili RS MMC
idu DV RS MMC
khideg, a tebi je lakse, ti samo svoju iz 7610 preneses u ovu, a ja jadnik moram kupovat RS 512 sto me dodje oko 70Eur kod mene u Crnoj Gori!!! Au brate to dodje mnogo mnogo, preko 600 eura, pa mogu 2 dobra telefona uzet za te pare!
Ali moram ga uzeti svejedno!
neznam zasto ste se svi tako zapalili za ovaj mobitel,iskreno ne vidim nista toliko posebno u njemu
ja imam RS MMC 512, al ni moja nije DV, pa mi ne vazi u novoj nokiji.
a da da da da... Pogrsesno sam skontao.
gdje se uopce moze nabavit DV RS MMC veceg kapaciteta npr 128,256 ili 512?
u hong kongu:) salim se... kolk oja znam nigdje jos, ali uskoro. a ovo za hong kong stvarno ima tamo.
evo stigla 6230i. mobilnisvet cijena 370eura
i to je za mene puno
pa kad gledas i je. nista se nije promjenilo od stare 6230 osim 1.3mp kamere i vece rezolucije ekrana. sve je ostalo isto a razlika u cijeni skoro pa 150eura
ali svejedno mob mi nije baš nešto lijep ali ima dobre funkcije i dosta bolji od 6230