Isplati se mogu mislit kak!!Koštat će više od communicatora jer je 3G!!to većina nas neće ni koristiti jer kad dođe kod nas UMTS cijene će biti paklene!!!
Printable View
Isplati se mogu mislit kak!!Koštat će više od communicatora jer je 3G!!to većina nas neće ni koristiti jer kad dođe kod nas UMTS cijene će biti paklene!!!
ma nee bas bit vise od komunikatora najavljena cjena je 500 eura.
Toliko je bilo i za 6630 pa sad dođe više!!!
tebi je 380-390 eura kolko dode 6630 vise?
Pa u vipu piše da dođe 5200kn!!
a tko jos kupuje takve uredaje u trgovini?
heh, ulovio te^^
Da al oni su najavili da će u trgovinama đoći 500e!!!Ali svi vi koji hoćete kupiti 6630 malo se strpite dok ne dođe 6680 jer će onda 6630 pojeftiniti!!!!Kad je došao 7610 onda je 6600 pojeftinio sa 4500 do 3700 kn!!
Ma daj.... Prvo 7610 i 6630 su skoro pa istih dimenzija ( milimetar vise manje ) i iste tezine . A dizajn mi je skroz u redu=> Veliki ekran i ugodna tipkovnica. Za razliku od 7610 kojoj je tipkovnica grozna.
Vani 6630 dode kojih 500 eura to sto ovdje u nas mobis nabija cijenu nije kriva nokia nego budale koje placaju te astronomske cijene.
6630 jest 3g uredaj da se razumijemo i to trenutno najlaksi na trzistu.
A gdje cu onda s tim racunom kada mi ga oni na granici potvrde??
I da u italiji 6630 kosta 340 eura sto je prejeftino za propustit :)
Jel neko probao da stavi obicne MMC kartice u ovaj telefon, posto ovaj telefon prima Dual Voltage odnosno 1,8V i 3V, a ove obicne MMC su na 3V. Pa me interesuje kad bi se stavile (znam da ne bi poklopac mogao da se zatvori) da li bi radilo. Najjednostavnije bih dobio odgovor da odem do radnje i da se sam uverim ali me mrzi samo zbog toba da idem.
ne idu,vjerovatno treba ''preuredit'' telefon da bi isla al onda sigurno gubis garanciju,a mozes i zeznut fon=NEISPLATIVO
ma idu sve fino stima i sve ali ne rade, jel nema dovoljno napon, naime telefon daje 1.5v na taj utor a ne 3v sto nije dovoljno za rad obicnih mmc kartica.
Onda mi stvarno nije jasno sta znaci "Dual Voltage 1,8V/3V" :-/
kako nije.evo jednostavno objansnjenje:
DV kartice rade na 3V i na 1.8V
6630 ona daje napon 1.8V na utoru dok druge 7610 daju 3V
E sad ostali citatci na kompu i dr daju 3V napon,dakle ova kartica je prilagodena da moze raditi i u tel koji daje 1.8 i na mjestima gdje je 3V
Dakle DV kartica ce raditi u svim zivim telefonima i onima koji daju 3v i onima koji daju 1.8V, ona se automatksi priloagodava.
dok obicne 3V kartice nemaju mogucnost rada na nizim naponima.
e sad mi je jasno.
Ja sam se prebacio da telefon daje mogucnost za dve razlicite vrste napona ustvari se radi o karticama.
Hvala!
= Citat =:
Izvorno postao khideg
Normalno da uz racun triba uzeti i taxfree formular koji se ispuni s podacima i potvrdi. Da li u Anconi u luci ima ne znam tocno, ali mislim da to imas na svakoj granici.
Sto se tice carinika to vidi samo ako si nesto uzea u sloveniji pa si na njihovoj grani potvrdija za povrat poreza. Onda oni javi jer su smrdljivci.
Sakrij racun i mob zato da ti nasa carina ne bi naplatila carinu na mobitel, sto moze jer se radi o iznosu od 350 eura!
6680 ce kostati isto malo u Italiji jer ga Tim uzima pa ce ga vjerojatno ponuditi po nekoj populare cijeni!
e ako 6680 bude jeftin nek mi netko javi ja ga odmah uzimam.
A dok 6680 izadje tkozna sto ce se sve prodavati , uglavnom nadam se puno toga :)
A opet nije neka razlika izmedju 6630 i 6680 pa cu izgleda biti zadovoljan sa 6630 jaaako dugo...
Slažem se sa konjom.
Totalno sam se zagrijo za taj mob.
Da, to još vrijedi, ali samo na slovenskoj granici, jer kao imamo s njima nekakvu suradnju o suzbijanju šverca. Iz austrije i na drgim granicama toga nema. Ali se nažalost i roba kupljena u italiji treba prijavit na slovenskoj granici (ako se vraća iz italije preko slovenije, naravno...)= Citat =:
Izvorno postao khideg
ne, ako si kupio u italiji nemas ti sta prijavljivati u sloveniji, to je samo drzava prijevoza, ne ne. ti prijavis na izlazu iz italije i treba bi na ulazu u Hr, ostalo nista.
Molim te ne pričaj bajke. Ti moraš robu prijavit na izlazu iz Europske unije, a kako je sad slovenija u eu, više se ne prijavljuje italiji nego na izlazu iz slovenije, odnosno eu. Znam iz prve ruke. Trebao sam za podizanje IVE prijavit pda na granici, došo na talijansku, onni me poslali u sloveniju. Prje se prijavljivalo na talijanskoj granici, a sada više ne jer se između slovenije i italije ne plačaju porezi. Zato je tako.
aha, onda dobro. ali onda si gotov na HR granici :) slo carinici javljaju nasima sto imas od robe.
Je si li 100% siguran za to?? Jer ako je tako onda je koma. Ali on ide preko ancone pa mislim da bi to moglo proci.= Citat =:
Izvorno postao gfgfgfgfgf