Vidim da Vip menja nešto valjanost bona,da li zna neko hoće li bonbon nešto uraditi po tom pitanju.
Printable View
Vidim da Vip menja nešto valjanost bona,da li zna neko hoće li bonbon nešto uraditi po tom pitanju.
Neće mijenjati ništa. Bonovi od 10, 20, 40 i 80kn imaju valjanost od 90 dana, dok bon od 160kn traje 360 + još onih 90 dana kada možeš samo primati pozive i nadoplatiti račun.
Eventualno bi mogli promijeniti same bonove tako da ukinu ovaj od 10 ili 20 kuna (kako su neki pričali), ali se nadam da neće.
Samo još to fali da ukinu od 10 i 20...
Jel koga zvao bonbon? Mene sad zvali, pitaju me da li znam da su ovi veliki paketi (i jako veliki paket) promotivnog karaktera. Rekoh da znam, na šta me oni pitali da li sam za to da budu ti paketi 5 kuna skuplji (40 i 50 kn za jako veliki), ali da se jedinice mogu prenositi u idući mjesec? Po meni nije ta ideja nešto, jer te na taj način tjeraju da cijelo vrijeme uzimaš velike pakete ako želiš imati mogućnost prijenosa jedinica u idući mjesec, ukoliko se prebaciš na srednji ili mali paket nepotrošene jedinice ti se gube. Rekao sam im da mi je bolje sadašnja situacija sa paketima, jer će dosta ljudi između srednjeg i velikog paketa se odlučiti za veliki gdje dobivaju puno više toga za 5 kuna više, a i za njih je to bolje jer ljudi zbog toga malo više troše.
Naglasili su dva-tri puta da samo ispituju situaciju šta bi korisnici htjeli i da je to samo (jedna od) ideja.
Ovo do sad im je "evanđelje"! Kupiš jako veliki paket, možeš ga potrošiti, ne moraš... Ono što mi je najbitnije, NISI VEZAN OBVEZNIM produljenjem za 30 dana. Uvijek ga možeš aktivirati, dokle god kartica vrijedi. Tu na pozitivan način iskaču od konkurencije (koje u biti ni nema u ovom smislu).
Nema penala ako nemaš kuna na računu, nema straha da više nećeš moći aktivirati paket.
Odlični su! Po meni najfleksibilnija i možda trenutno najbolja mreža s opcijama kod nas!
Kako nisi vezan obveznim produljenjem? Pa ako uzmeš veliki paket za 40 kn, i potom želiš idući mjesec uzeti srednji ili mali paket, nepotrošene ti se jedinice brišu. Ili ako ne produžiš nikakvim paketom, sumnjam da će ti nakon 3 mjeseca vrijediti stare nepotrošene jedinice. I to prenošenje se odnosi samo na velike i jako velike pakete, što mi je isto jedan minus. Ovako na prvu meni nisu legli ti novi paketi, ali treba sačekati i vidjeti ako/kad uvedu promjene, pa tek onda suditi o kvaliteti ponude.
Ja potrošim 5gb prije kraja mjeseca. Ja bih radje 6gb za 50 kn, nego 5gb za 50 kn i s mogućnošću prijenosa koje meni ne treba
Isprike ako sam se krivo izrazio. Govorim prvenstveno ljeti, kada odem na "pusti otok", aktiviram tih mjesec dana opciju 5GB. Poslije i zaboravim na bonbon karticu jer mi je bespotrebna. Nakon toga, vratim se za Božić i opet aktiviram isto.
Znači 4-5 mjeseci samo održavati račun da ne istekne.