Super!!
Printable View
Super!!
i kad će mu vratit mob? prijavio je krađu ili?
Da, sve je riješeno. Lopov je lociran, priveden. Mobitel mu je oduzet.
Nisam se čuo s inspektorom, ne znam kada točno će biti vraćen meni kao pravome vlasniku. Možda nazovu popodne, a možda za 7 dana.
e da mi je vidjeti facu od lika kad je lociren :)
Magare lopovsko. Ja bih ga jos i tuzio.
A dobro je da ja vidim mob. Evo ima 8 dana da je sve obavljeno, stvar de facto zaključena. Mobitela nema. Negdje je s policijske strane zapelo.
Nadam se da nisi s inspektorima i policijom samo telefonski pricao o ovom slucaju... Kakvi su ljudi, svasta mi pada na pamet, pa i da taj izrod od lopova cita ovu temu i prica ti pricu. Hocu reci, nadam se da si se na tel. cuo s nekim iz policije koga si osobno vidio i znas mu ime. Otkad si spomenuo da su te zvali iz policije, meni se ovo vrti u glavi.
Nije, dao mi je inspektor svoj broj. Nego me malo iznenadilo, čuo sam se s njim u četvrtak mislim, sada je status-dobit ćete vaš mobitel sljedeći tjedan nazad (znači ovaj tj. koji je na samom kraju) u "nismo sigurni da smo locirali vaš mobitel". Veliki preokret!
Više sam, ono, lud, lud, lud! Sjedim za kompjutorom danima da ne bih dobio možda mail, noću ostavljam uključen mobitel pored glave sve u nadi, zvat će, možda već danas... I tako skoro mjesec dana.
Locirali mobitel, oduzeli ga pa bi ga sad rado zadrzali...
Ne bi me cudilo da je to u pitanju
Isto i ja sumnjam da se desilo i sa mojim mobom (pretpostavljam da je lociran oduzet i zadržan) na žalost ne vjerujem više policiji jer u njoj je sam kriminal i kad čujem kako se udružuju u lopovluke jadno je tko nas "čuva". čast iznimkama ali izgubio sam povjerenje
Stvarno ne znam više što misliti.
Gledam oglase koje je ovaj lopov imao na Njuškalu, svi su zatvoreni. On znači više nije problem odn. dobio je po prstima.
Mobitel mu je oduzet još pred 10 dana. Ja još čekam famozni poziv "Dođite po njega". Da znam kome se konkretno obratiti, ne bih se skidao s telefonske linije.
ja čekam od 10 mj. prošle god. da me inspektor Ivan ... sa črnomerca nazove jer kao što je rekao 100% će ga identificirati i kako da sad čovjek ima povjerenje u policiju kad se zna da su najviše oni povezani sa kriminalcima! razočarenje u potpunosti
Ja tek dva tjedna s time da mi je naglasio da dobivam mob 99.9 posto (još prošli tjedan).
Naime, sve je bilo gotovo, kradljivac otkriven. I na kraju "nisu sigurni" jesu li pronašli mobitel.
izgleda da bi trebalo iste te inspektore imenom i prezimenom u javnim glasilima pitati gdje su ukradene stvari pa se možda tako nešto pokrene.
Znam da nekad čekam da skupim hrabrosti pa čovjeka ili nazovem ili pošaljem SMS. Svaki put se pristojno javi iako naglasi-Kada bude što novoga, ja ću vas nazvati. Ono, drugim riječima-skini mi se!
A negdje na netu sam čitao da treba biti jako napadan na te inspektore, doduše ovo se odnosilo još na fazu kada je mob prijavljen, pa dok pronađu tko je lopov... jer ako se ne zove ili ne komunicira s njima, stvar padne u zaborav. Istina Bog, radilo se o Zagrebu gdje postoji mali milijun tih instepkora pa ljudi niti ne znaju ime tko vodi njihov slučaj.
Što ako se zamjerim inspektoru? Načelnik je nešto kao šef PU. Da se na kraju netko ne zainati pa baš nemjerno nikad ne dobijem mob.
Možeš uputiti predstavku prema nadležnoj PU ako si nezadovoljan radom policijskih službenika u određenoj postaji pa će se ispitati detaljno sve i utvrditi o čemu se radi. Samo jedna napomena, možda ćeš svojom predstavkom nagaziti krivog čovjeka o kojemu zapravo ne ovisi vraćanje uređaja vlasniku tj. tebi, kolo vodi DORH i bez njega policija ne može ništa osim zaprimiti od tebe kaznenu prijavu, proslijediti u DORH i započeti sa kriminalističkim istraživanjem nakon što dobije nalog od DORHa. Dakle, oni (policija) su vrlo vjerojatno odradili svoj dio posla i sad je red na DORHu, a svi znamo kakvo nam je pravosuđe.
Znači, moguće je da taj mob sada stoji na nekoj polici, skuplja prašinu jer nema odobrenje/presudu DORH-a?
U biti moguće je da ga nitko ne koristi, a ovi svoju zadnju riječ mogu donijeti i za dvije godine.
Da, tako nekako. Strpi se i vjerujem da će to biti riješeno.
@Moby izgleda da moraš biti dosadan kada je tvoja stvar u pitanju.Imam utisak da namerno odugovlače,pa većina i odustane od telefona,a neko to posle uzme za sebe.
Zovi ih svake nedelje po jednom,pa kome dosadi.
Zna li itko jel mogu dobiti poziv iz PU recimo vikendom? Ili rade samo radnim danima? Što ja znam, PU rado 0-24, ali ovi uredi sigurno ne.
Novost ako niste već čuli...
http://www.jutarnji.hr/limit-za-kazn...-kuna/1315463/
Pa moby ima li novosti?
Ovo je dobro da se limit spusti opet na soma kuna.
Ništa novoga. Kako sam dobio poziv 30. travnja da bih "sljedeći tjedan trebao dobiti nazad mobitel" tako je i sada, skoro tri tjedna poslije.
Znam samo da je lopov priveden na razgovor i da mu je mob oduzet. Sad, zašto ga još nemam zbilja nemam pojma!