Ove godine softver je killer za bateriju, a bome i chipset.
Ma, isto bih isprobao G4 :) iako sam svjestan da mu postoci padaju kao Countdowner :)
Printable View
Ove godine softver je killer za bateriju, a bome i chipset.
Ma, isto bih isprobao G4 :) iako sam svjestan da mu postoci padaju kao Countdowner :)
Iskreno da vam kazem, nekako me ovaj G4 nije na prvu "odusevio" kao G3 kad je izasao da bih rekao da je to mob koji bi htio posjedovati odmah...
Nekako me najvise tu malo "koci" izrad.
Software mi je OK ali nista posebno. Imam custom ROM na svom G2 sa suceljem kao na G4. Ali opet kazem, nije mi nekako WOW!
Razmisljam o novom mobu, a dvojim izmedju S6 i G4.
Ali treba vidjeti i Note 5...
Ja? Valjda si ga ti ubacio :D
Pa tobože su popravili kameru, ali men je to sve isto. Jedino šta sam ja mogo primjetit iz svega je da sad malo više zasiti boje nego prije pa to izgleda malo više u onom "wow efektu". A video ne vidim da je išta bolji nego prije.. Doduše možda je 4k nešto malo poboljšan, malo više detalja čini se da ima, al ništa vrijedno pretjeranog spomena da ti budem iskren.. Nadao sam se da će 1080p snimanje videa popravit al ono je i dalje na onih 16 il 17 Mbps, sve klasika i prosjek.. pravo razočaranje u odnosu na takvu vrh kameru..
Nije to loše, al ono, moglo bi i bolje..
Bas SoT je danas krivi "benchmark" za bateriju. Primjera radi, iz mbusicevih screenshotova ne znamo nista o njegovom nacinu koristenja moba. Meni sot moze biti 2,5h, njemu 3h, a nekom trecem koji gleda samo filmove na minimalnom brightnessu 5h. Sot je ok pokazatelj mogucnosti baterije tek kada znamo korisnikove navike ;)
Jep, u recenzijama uvijek navedem sve navike ugrubo i da će drugi korisnici imati drugačiji SoT. No isto tako može poslužiti za usporedbu jer ako istim korištenjem na dva uređaja dobivam otprilike iste rezultate, vjerojatno će baterija približno jednako trajati i nekom desetom.
Kako najjednostavnije rootat G4? One click root?
I 10E je zadnja verzija?
Ne vjerujem u to. Probaj pa javi. Ono sto nije na xda ili phone related stranici bas i nije legit. Ja bi volio da je.
Kako bi svi htjeli root sa što manje truda, poželjno bez ikakvog truda.
Osobno sam oduvijek mrzio sva ta šarena "one-click" rješenja. Čast izuzecima, ali nažalost često budu više štete nego koristi.
No dobro, ako baš hoćeš nešto što pokreneš i onda on nešto radi po tvom telefonu a ti ne znaš šta ni gdje i na kraju (možda) dobiješ root, samo naprijed. ;)
Stvar je u tome sta ovo vjerojatno nevridi. Treba se UB a sa tim se gubi garancija. Tako da me jos uvijek nezanima
Eo ekipa konačno složih i usporedbu G4 s S6 Edge pa ako nekog zanima slobodno pogledajte i tako to što ide s tim.
Vala sam se baš potrudio za ovaj video, kažu mi kolege da se primjeti...
https://www.youtube.com/watch?v=NqNqAZXqMkM
Bas gledam tronsmart qualcomm 2.0 punjac da narucim
Zasto moram rezat sliku koju hocu stavit za pozadinu a za zakljucani zaslon ne?
Zato što se po glavnom zaslonu ona može skrolat lijevo desno.. Javi ako naručiš koliko te izašo, za kolko j edošao i kako funkcionira :)
Al na g3 sam isto koristio jedan prozor i nisam trebao rezat slike. A za punjac sam na xda-a dobija pozitivan feedback za tronsmart punjac. A vidim na ebayu 15$
Bio sam danas u vip-u i gledam malo mobitele dok čekam red. Cijena G4 bez ugovora je 5.299, dok je G3 5.999 kn. WTF?!
Mozda nekog bude zanimalo jeftino rjesenje za wireless punjenje:
https://youtu.be/xDjJs53ZXBk
Ako netko zna. Naime nece da mi pronađe mob na upravitelju android uređaja. Sve do sad mobitele uredno nađe, a evo G4 nece.
http://images.tapatalk-cdn.com/15/07...150fd12db7.jpg
Ovo dole vrti i nece da nađe. I onda kad odem na komp pise da nemam nijedan uređaj registriran
Da nisi gasio/disableao nešto sistemskih i/ili Googleovih servisa/aplikacija?
Ne. Mob je friski iz ducana
Ti je upaljen google location history negdje pod settings-location (ako LG nesto nije premjestao po ppstavkama)?
Ti je upaljen GPS ili wireless positioning na LG-u?
Jesi na LG instalirao android device manager i dao mu admin ovlasti?
Jbga, mozda su glupa pitanja ali mob iz ducana nis ne znaci kada ne znamo sta si probao/podesio.
To prvo neznam sta je.
Drugo, proba sam oboje skupa i pojedinacno.
Trece, to i je ta app koja neradi. Stavio sam ovlasti.
Probao sam i factory reset i nista. Mene on locira na app, al ono dole vrti i vrti. Dole se mislim pojavi koji je model moba i tako to. A kad odem na pc pise da mi nista nije povezano uz mejl. Dok zenin s5 uredno sve i to cak bez app na mobu. A moj ni sa app ni bez nje nista (nula bodova)
Edit: nasao i to prvo. Tu mi je upaljeno za sadasnji mob al pise lokacija nepoznata. I za stare mobitele koji su bili povezani
Jel netko sa G4 moze stavit ovu app i probat?
https://play.google.com/store/apps/d...droid.apps.adm
Evo mi je jedan sa xda proba i njemu je isto