Na ovo sam mislio...
http://www.telegram.hr/biznis-tech/s...li-prezivjeti/
Printable View
Na ovo sam mislio...
http://www.telegram.hr/biznis-tech/s...li-prezivjeti/
Jel si netko možda pribavio Edge model? Kakvi su dojmovi po pitanju baterije i ekrana..
https://www.youtube.com/watch?v=HWhIGSj_9Jk
veliki klon
Jel netko zna gdje je opcija za paljenje osvijetljenja tipki ???
Umirovio S5 i G3, stigao S6 (vulgaris, nije mi se davalo toliko love za Edge)... Zasada vrlo zadovoljan, ovo je praktički iphone sa androidom-ako ćemo o izradi/dojmu :D
@drazen 1991: nema je, moraš skinuti aplikaciju...
https://play.google.com/store/apps/d...um%3DWidgetWeb
Reci mi koliko brzo puni bateriju njegov punjač? Gledam ima na ebayu oko 10$ košta original
Nemoj misliti da ce taj punjac brze puniti neki drugi telefon...probao sam ja sa njim puniti Z3 i ne puni brzo kao S6
Ma nemoj? Znači to dela samo sa s6? Šteta...
Nazalos da :(
Evo prava stvar....
http://www.amazon.com/gp/product/B00...ilpage_o02_s00
Ajde pitanje za sve korisnike S6ce (a vjerujem da ju netko vec posjeduje)...
Kakva vam je baterija na uredjaju, tj koliko vam izdrzi?
Da li se mob grije i da li ima kakav lag, tj da li se kad uspori nakon duzeg koristenja?
Imam osjećaj da bateriju pije isto kao i što se puni (prvih 30-40% odu jako brzo kada se surfa,igra ili što već, a ostatak ode normalno)...Meni traje jedan dan i to je to..
Mob mi se ne grije, a lag-a također zasad nema (imam ga tek tjedan dana, treba vidjeti kasnije kada se napuni cache,smeće i sl..) :)
Paralelno koristim S6 i Z3
Na S6 screen on se vrti oko 4h (na Z3 6h bez problema ) obicno ga skidam sa punjaca oko 10h
i do 24h baterija je na izdisaju...
Dali ima laga....naravno da ima kao i svaki moj dosadasnji galaxy (S2, S4, S5 ) ali ne u toj mjeri kao ekipa iz zagrade
Prvih tjedan dana je to sve bilo super glatko...ali sada vec nemogu reci da je to bas tako, doduse to su takve sitnice da obicni laik to ne primjeti, zna PONEKAD stucnuti prilikom promijene izbornika aplikacija/widgeta i prilikom ulaska u izbornik u aplikacije
Vezano za grijanje ja nisam primjetio nesto pretjerano da se grije...sve mi je to u granicama normale, znam mi se ugrijati kod zahtjevnijih igrica i prilikom punjenja ali to je sasvim normalno
Moram priznati da me kamera ugodno iznenadila
Buduci da uskoro dolazi 5.1.1za S6,ovo su potvrđene promjene:
-ipak su se sjetili vratiti opciju da se aplikacije poredaju abecednim redom
- s finder i pretrazivanj se mogu ukloniti iz notification bar-a
- mogucnost iskljucivanja floating wallpapera
-update kamere (ekspozicija,raw i sl)
moji dojmovi u ovih tjedan dana koliko ga imam. prije njega sam dvije godine koristio Xperiu Z, razlika se vidi u sve pogotovo me kamera iznenadila te koje slike radi u mraku za razliku od Z koja lici skoro na vga.. Baterija me malo razocarala 1 dan izdrzi max, vecinom ga skidam u pola 8 ujutro te navecer oko ponoci ide na punjac..radi mi sve u pozadini pa mi to dosta pije bateriju te internet kojeg ne gasim. Svidja mi se ovaj novi nacin punjenja sto ga za sad vremena napuni to je veliki plus. Sto se tice trzanja zna nekad milisekundu zastati al to je skoro pa neprimjetno.. Ima super novih stvari na njemu i svidja mi se otkljucavanje na otisak te reagira jako dobro, stavio sam da mogu sa oba dva palca otkljucavati a moze ih se nadodati jos..
E sad jedan veliki MINUS ekran, ne znam na koju foru sam ga ogrebao kad ga drzim od prvog dana u koznoj futroli od Xperie dok mi ne stigne futrola za njega. Citao sam po netu da su dobili mobitel vec sa ogrebanim ekranom, al mislim da bi to primjetio da je bio ogreban...naravno oni u T-shrotu jedu g..... kao mogao bi ga vratiti al moram navesti dobar razlog te bi ga ovi u agramu detaljno pregledati jer je bio koristen. Moram jos razmisliti da li ga vracati ili preci preko toga..
Da li neko posjeduje wifi charger mislim si ga naruciti u dogledno vrijeme, puni isto kao kabel ili je sporiji?
Bezicno punjenje je nesto sporije od obicnog punjenja, a jos sprije od "brzog punjenja" kojeg S6 posjeduje
Bas danas uzeo original wireless punjac. Puni kao i obicni punjac brzinom, znaci na 1% baterije, ustekam obicni punjac u magični krug, pise kabelsko punjenje 2:52min do 100% dok na brzom punjacu pise brzo punjenje 1:19min do 100%.
No zanimljivo da na wireless punjacu jednako pise 2:52 bio ustekan obicni samsung ili njegov brzi samsung nema razlike, znaci uvijek puni kao sa sporim punjacem.
I nije malo sporije, nego skoro triput sporije po ovim podacima. Al sta je tu je, malo se i zagrije pozadina kod wireless punjenja.
Ali sminka je samo stavit na punjac ako.je negdje usput u drugoj sobi na stolu, pa nek se usput dopunjava, funkcionira preko skoro svih maski.
http://images.tapatalk-cdn.com/15/06...3f2e7b3c49.jpg
Meni je ovaj punjac mrak... stavim ga u auto, na job, u kuhinju, u gym... milina... sminka-svako pita kaj to i ok puni... meni dovoljno
5.1.1. polako kreće i u Europi,s time da se pojavljuje isključivo preko Kiesa,OTA još ne...Čekamo :)
moze link za taj wifi punjac?
U petak mi je nestala ikonica "mobile data" u quick panelu...uz nju je nestalo jos nekoliko i nisam uspio nigdje naci kako da ih vratim....ako Vam se isto dogodilo morate s Galaxy play stora skinuti program Quick panel restore i s njim budete vratili ikone koje Vam fale....
Bezicni punjac sam kupio na ebayu..27$..original Samsung i radi preko futrole...poslajem link ako tko treba...
Ima li netko ovdje da ima S6 ili S6 edge iz tmobilea? Vidim na sammobile live feedu da se dize nekakav update, 90% sam siguran da je 5.1.1.....Ako nije problem provjeriti preko settingsa za update ili preko Smart switcha (KIES više ne radi na S6)...
Provjerim cim uhvatim wifi pa javima
Edit :
Nema jos nista, jos uvijek 5.0.2
Danas sam gledao izlozbene modele 6tice u Elipsu i obicnog i Egde od 32 GB. Pa sam ostao sokiran da od toliko prostora ostaje samo 8 do 10 Giga za korisnika. Oko 15 giga sistem, ostalo predinstalirane aplikacije i bloatware. Nemogu vjerovati da ostane samo toliko malo prostora a jos nema sd karticu. Nikad ovo nebi kupio.
Kod mene je ovako
-6.54 zauzima sistem
-17 GB mojih gluposti (aplikacije,dva hd filma,igrice-ufc,leo's fortune,gta,real racing 3..,navigacija,900 mp3 pjesama)
- 6.85 GB slobodno
- 1.67 razno....
Izložbeni primjerci često nisu relevantni jer imaju drukčiji software,a i usputni prolaznici svašta instaliraju na mobitele...